адвокат Ульянов (08.10.2012, 13:42) писал:Єдине що я зараз бачу у ваших постах - це агітація за свою довірену особу шляхом мелення нісенітниць про її суперника. Тхне лайно дуже сильно
А потом удивляются что считают оппозицию и Партию регионов одинаковыми. Так как оппозиция обливает говном своих коллег из других оппозиционных партий и независимых оппозиционных кандидатов тех не обливает даже Партия Регионов.
В результате нормальному человеку становится противна вся это "объдиненная оппозицмя" и он об этом говорит. После чего и его обливают говном, говорят что он "противсих" или пособник "регионов". А то что это просто реакция на грязные методы избирательной кампании оппозиции - как-то молчат.
В общем если у Терена такие доверенные лица буду однозначно против него.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Скат (08.10.2012, 21:13) писал:В общем если у Терена такие доверенные лица буду однозначно против него.
Проти кого - зрозуміло.. А ось "за" кого? Що скажете?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
адвокат Ульянов (08.10.2012, 21:26) писал:Рауля Кастро Хуанита, впоследствии уехавшая в США
адвокат Ульянов (08.10.2012, 21:26) писал:що він був незаможним.
За походженням Ернесто був аристократом:
Цитата:Ернесто Гевара Лінч (батько Че Гевари, народився у 1900 році) одружився з Селією де ла Серна-і-Льйоса у 1927 році (одним із її непрямих предків був Хосе де ла Серна-е-Інохоса, намісник іспанського короля в Перу), вони мали трьох синів та двох дочок. Ернесто Гевара Лінч планував відкрити в Росаріо фабрику з переробки мате, але його плани не збулися внаслідок світової економічної кризи, і родина невдовзі після народження Че була вимушена повернутися на свою ферму в провінції Місьйонес, що дісталася Селії у спадщину.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
адвокат Ульянов, Між іншим повалення режиму Батисти-той випадок, коли партизанський рух подолав регулярні збройні сили, чого не відбулося в Україні з ОУН-УПА.
Цитата:Останній, як ви помітили, не був ніколи членом ПР, і проходив до міської ради як мажоритарник, або член іншої партії, але не ПР.
Нічого я взагалі не помітив. А єдине що бачив - це те, що всі ці обранці ( депутати міськради) ніколи не відкривали рота ні при підвищенні цін на проїїзд у нашому місті , ні при розподілі бюджетних коштів для вирішення потрібних справ. Єдине що чув - так це те, що кременчужани не здадуться ні Полтаві, ні Києву, ні Москві. Але хіба у нас з ними війна. У мене війни точно немає і ні з ким я не воюю. У мене є тільки питання: допоки ми будемо платити благодійні внески в школах, до якого ще часу наші ексвитрати будуть йти фіг зна куди і до якого часу у нас будуть підвищувати ціни на проїзд і підвищувати пенсійний вік та приймати дурні закони про покращення життя. Пане адвокате, а ви знаєте особисто пана Кушніра ? А пана Кравця. А пана Андрія Погрібного ? .... Зрозуміло, що знаєте. Ну, ну. Мені ось з ваших промов не смішно - бо не всі живуть так як ви, чи на худий кінець як я. Це люди якої партії ? Так я вам одразу і скажу - це партія грошей. Великих і дуже великих грошей Бо від вашого мільйонера якого ПР веде як запасний варіант , я нічого толкового, окрім ремонту очисних водоканалу так і не почув. Але першочергова справа нашого життя - не в КОС - каналізаційних очисних спорудах, а у водоочисній станції , що в Червоній Знамянці, де воду хлорують так, що по онкології ми обігнали вже і Кіровоградську область з її Жовтими Водами та урановими шахтами. Хіба про це хтось сказав хоч слово з ваших лідерів. Щас , розігналися ... Але подивився я на новини місцеві по ТБ і кажу наступне - всі рамки можливого перейдено і враження таке з цих виборів , що завтра буде війна - так їдуть "лідери опитувань" одне на одного ( звісно не самі , для цього опитування є), що здається завтра життя вже закінчиться. Такого масового викиду компромату і суперечок я за останні 20 років не бачив. І єдине що бачу - в цій війні мільйонерів кременчужани їм і даром не потрібні. Бо причина цих суперечок, які винесли з під килима на загальний огляд - лише одна. Назва її - бабло. Скат - нікого я не поливаю, але свою точку зору завжди говорив прямо і відверто. І далі теж говоритиму прямо і відверто. І говоритиму лише тому, що гроші мені нецікаві. І бізнес чи не бізнес інтересів у мене ніяких і ні з ким немає .
писатель (08.10.2012, 23:13) писал:Бо причина цих суперечок, які винесли з під килима на загальний огляд - лише одна. Назва її - бабло.
писатель, Ви нарешті прозріли? Не пройшло і N років, як стало зрозуміло, що у владу йдуть щоб робити, або захищати бабло. Чи по Вашому це стосується лише ПР, а в ОО всі біленькі і пухнасті?
адвокат Ульянов (10.10.2012, 23:22) писал:В Україні, у жовтні 2012, за пару тижнів перед виборами шмарами зробили цілий народ.
Ну за таке і в єб табло отримати можна, навіть потрібно. Кожна людина є тим, ким вона себе відчуває, і, якщо автор асоціює себе з пасивною гомосятиною, не треба поширювати це на сусіда. Ще одна стаття ні про що.
Kanarsky (04.10.2012, 15:02) писал:Так за кого голосуем? Можно всех посмотреть? Огласите весь список, давайте голосовалку повесим на сайте.
Просим, просим!!!!
Безкоровайний Андрій Анатолійович Богодист Дмитро Леонідович Бортник Олександр Миколайович Дроздова Ірина Анатоліївна Мельников Олександр Іванович Москалець Сергій Іванович Надоша Олег Володимирович Остапець Геннадій Олексійович Степаненко Микола Іванович Таран Віктор Васильович Шаповалов Юрій Анатолійович
В общем, как и несколько недель назад, информации о кандидадах нуль. И "независимая" пресса не шевелится осветить предстоящие выборы, видать без бабла совсем не пишется, а потом будут 5 лет ныть, шо "мясо" выбрало не того.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
(c)
Старший сержант запаса.
Артур Шопенгауэр
гражданин
(c)
Старший сержант запаса.
гражданин