Вибори 2012

0
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

адвокат Ульянов (11.10.2012, 23:02) писал:де кнопка у Терена і чи витримає він, коли ту кнопку захочуть натиснути.

Так вже два чи три терміни у Верховній раді знаходиться Терен!!! І не поміняв своїх ідеологічних переконань. Не підкупили. І бізнеса свого не має. Тому і надавити на нього ПРвлада нічим не зможе. І за антинародні закони (підвищення пенсійного віку, податковий кодекс ...) звичайно не голосував. ТЕРЕН - наша ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ людина. До того ж - це єдиниий кандидат від опозиції. ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО ПЕРЕД ВИБОРАМИ, АБО ТАРАН, АБО БОГОДИСТ ЗНІМУТЬ СВОЮ КАНДИДАТУРУ НА КОРИСТЬ ІНШОГО!

Тепер, що до партій: Із партій, що реально можуть пройти до ВР, які я важаю нашими, які будуть протистояти біло-блакитному режиму, це - Удар, Свобода та Об*єнана опозиція. Тому вважаю, що ці партії мають бути у ВР.
А тепер, по останнім даним соцопитування, Удар та ОО впевнено проходять до ВР, а от Свобода граничить на межі 5,1% (думаю виборчі комісії (а вони всі від ПР) ЛЮБИМИ ШЛЯХАМИ БУДУТЬ ЗНИЖУВАТИ ЦЕЙ ВІДСОТОК, щоб Свобода не пройшла у ВР. Тому важаю вкрай необхідним всім свідомим людям голосувати за СВОБОДУ, аби додати їм хоч долі відсотка. щоб Свобода також пройшла у ВР.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
17:07, 13.10.2012
писатель, только Г... Таран обвинил работников учереждения в распространении и исполнении того что они не делали , причем не в глаза , а втихаря через 4 уровня руководства , при этом у него хватило наглости здороваться и улыбаться

так что он такоеже ... как и обнальщики и прочие спещащие к власти ....

адвокат Ульянов (12.10.2012, 21:57) писал:Люди користуються і правдивими даними соцопитувань, тому, думаю, це агонія

непонял к чему это ... но я после действий вживую ...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:54, 13.10.2012

Цитата:писатель, только Г... Таран обвинил работников учереждения в распространении и исполнении того что они не делали , причем не в глаза , а втихаря через 4 уровня руководства , при этом у него хватило наглости здороваться и улыбаться

Вчора я особисто наїхав трактором, але там справді була причина. Мова про вчорашній випадок ? Чи інше - але кажіть,які питання ?

А взагалі чесно кажу - услід за "Свободою" - рука не дрогнет голосовать, змінити нафік все - бо так жити далі не можна

Цитата:но после сегодняшнего обливания грязью от гражданина Терена В.В.

Два дні був поруч з ним з ранку до вечора. Єдине виключення - збори міської організації БЮТ вчора . Туди не пішов принципово. Там справді була так скажемо невелика війна, але образ від Тарана присутнім не могло бути в принципі. Не така він людина
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
19:38, 13.10.2012

писатель (13.10.2012, 17:47) писал:Два дні був поруч з ним з ранку до вечора. Єдине виключення - збори міської організації БЮТ вчора . Туди не пішов принципово.

да ... тогда вспомните куда и кому он звонил по поводу полевому напечатных газеток ... и поинтересуйтесь чем это закончилось , и пусть думает сначала когда звонит и говорит ... депутат млин

не не на сборах ...
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

ednik (13.10.2012, 09:07) писал:Так вже два чи три терміни у Верховній раді знаходиться Терен!!!

На засідання не ходить, користі не приносить, на пенсію заробив. Туди хай і іде.
fordmax, а шо я пропустил? Пожоже не в курсе только писатель и я
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
19:41, 13.10.2012
shadow, не пропустил ... может это кто из его саратников суетился .... но события были после его визита ...
куда и как пусть будет на его совести ...

и что не ходит на заседания??? ... а кто его карточку сует ... тогда точно на пенсию ...

писатель судя по всему был вместе с ним ... а от кого из них последовал звонок руководству это я уже незнаю
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
20:43, 13.10.2012
І спочатку запитав я у людей - що ви робите, бо це негарно? І сказали мені - та все в порядку. Так положено. Ну ладно думаю, у вас може і все в порядку, але у мене є запитання, вже як у журналіста .А далі наступне.
Я, Олександр Курилов позвонив Кондрашову і сказав - у вас все нормально ? Чи у вас теж синє відро есть як у виборчій комісії і ви в ньому теж в наперстки граєте ? Ви ж кажу начебто мій сусід, але не можу зрозуміти, що відбувається - совість є чи немає ? У Тарана немає телефона начальника культури міської.
Бо далі запитав - чи читав він хоч одну мою статтю в газетах в якій написано: у кого як пахне з рота і не тільки. І хто тріпером хворів? Так для чого це робить? І додав ще - якби знав , що таке побачу - не писав би , що в цій сфері скорочення які планують - неможливі. Навпаки.
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
23:41, 13.10.2012
была увидена газетка безымянная и без опозновательных знаков, которую раскидали по всему городу ... кто принес, как и т.д. история умалчивает

после чего последовал звонок наверх в результате людей обвинили, что они это сделали специально , причем по месту в глаза не было сказано ни слова ... телефонное право оно такое "рульное" - правда писатель ? ...

а по месту сказать людям, чтобы убирали подобные вещи и не попали под провокацию ума не хватило ?

как-то все политики и околополитики забывают что от маленького чиха их наверху идет большой кашель внизу ...
особенно от тех кто хочет прогнуться или рыльце в пушку ...

адвокат Ульянов (13.10.2012, 22:08) писал:чи ти дурний, чи той хто пише....

та все нормально ... какабычна никто о простых людях не думает ... а мне больше было интересно
посмотреть на реакцию будет или нет и от кого ... и какая
Горожане
+ 74
Великий Гуру
хіба не запитав я у дівчат~ що це і читали вони цю штуку в якій пишуть в кого з рота пахне і чим? запитав. хіба не сказав що це і як це правильно називаться? та ні ~ сказав. і почув у відповідь ~ у нас всі такі газети лежать для читачів ~ вибори. не став я сперечатися. не моя це справа. але почав шукати телефон. подуиав якщо так в ігнор ставлять , то інші варіанти в житті є

значить потрібно знайти того. кого почують. але всі питання вирішені. ніхто не постраждав і проблем немає.
Горожане
+ 298
Великий Гуру

писатель (13.10.2012, 23:25) писал:хіба не запитав я у дівчат~ що це і читали вони цю штуку в якій пишуть в кого з рота пахне і чим? запитав. хіба не сказав що це і як це правильно називаться? та ні ~ сказав. і почув у відповідь ~ у нас всі такі газети лежать для читачів ~ вибори. не став я сперечатися. не моя це справа. але почав шукати телефон. подуиав якщо так в ігнор ставлять , то інші варіанти в житті є

значить потрібно знайти того. кого почують. але всі питання вирішені. ніхто не постраждав і проблем немає.

Найдите 10 различий между действиями доверенного лица Терена и "регионалов". И что будет если они поменяются местами? То же самое. Только лица которым будут звонить будут другими - а методы отсанутся прежними.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация