Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
знайшов і швидко. якби водій маршрутки вимагав би з старої людини гроші за проізд, а в маршрутці більше не було пільговиків то вчинив би так само. спочатку попросив би за людину і спробував би пояснити. потім почав би шукати телефон директора цього иаршруту. А які інші варіанти?

інщий варіант ~ відділення діалізу й хворому на процедуру потрібно йти в годину ночі.
то спочатку йдеш туди і питаєш чому і де ваш ще один апарат аби хворі на дііабет не шастали вночі по місту.
якщо компромісу немає, то є інші варіанти . є колеги. і так з Богом щось та придумаємо. але результат ~ серед ночі хворі вже на процедури не ходять. і то добре.

а що ~ потрібно було скарги складать? думаю що це вже зайве
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
10:15, 14.10.2012
писатель, .... удобно куски разговора упускать и фразы менять :) ... ладно ... была надежда что не все одинаковые, но нет всетаки все ...

не проще было людям объяснить чтобы смотрели внимательно кто печатал есть ли типография и тираж
и все что левое просто выкидывать , чтобы не нарваться

кто- нибудь провел подобную работу? нет ее невыгдно проводить не к чему будет потом цепляться

только результата вы добились интересного - люди обиделись на Терена ... хотя в принципе какая разница ...

ладно , что-то я расписался ... хотя случай пустяковый против остального ... но автоматы пока не продают
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Я попросив і раз і другий. Пояснив. А далі пояснювати припинив, бо побачив очі - мене просто не чули. Ну ладно. І мені це теж буде наука - наступного разу коли буду через газету захищати тих чи інших людей , як це робив, тричі подумаю - для чого все це, якщо ми одне одного не чуємо
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
10:17, 14.10.2012

писатель (14.10.2012, 09:15) писал:Я попросив і раз і другий. Пояснив. А далі пояснювати припинив, бо побачив очі - мене просто не чули. Ну ладно. І мені це теж буде наука - наступного разу коли буду через газету захищати тих чи інших людей , як це робив, тричі подумаю - для чого все це, якщо ми одне одного не чуємо

та нет ... когда люди испуганы ... они не сразу слышат - просто вы не нашли слова вот и все , учитесь
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
ednik
10:29, 14.10.2012
fordmax, писатель, Скат, не могли бы вы весь этот бред перенести в личку??? Абсолютно непонятно кто, когда, каким способом и кого обидел! (хотя нет, понятно, что обиделись на Писателя) Вы разговариваете все о чем то своем, интимном, но ни обидчик, ни обиженные так и не рассказывают, что же произошло. Пожалуйста, в личку и там обижайтесь лично друг на друга, если не хотите рассказать, что же произошло
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (11.10.2012, 23:02) писал:Почули? Задоволені?

Можливо, що Ви не зрозуміли навіщо я у Вас це питав. Просто поява на форумі захисників "опузиції" штовхає, принаймні мене, віддати свій голос за Шаповалова: для мене найголовніше, щоб депутат не підтримував оте кодло лузерів-невдах які бажають реваншу та скиглять по злодійці, яка знаходиться у буцегарні.

писатель (13.10.2012, 08:32) писал:Олександр Бортник зняв свою кандидатуру

А скільки сотих від відсотка набрав би той Бортник?

писатель (13.10.2012, 08:32) писал:вони не зніматимуть свої кандидатури на користь Шаповалова. Це - 100 відсотково.

Ще один привід проголосувати за Шаповалова!
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
11:48, 14.10.2012

Старший сержант запаса (14.10.2012, 10:07) писал:Ще один привід проголосувати за Шаповалова!

депутат с доходом 30тыс в год спонсирующий день города это грустно ... а голосовать за врунов ??? смешно

ednik, все написано , понимающий поймет
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
11:49, 14.10.2012

Старший сержант запаса (14.10.2012, 10:07) писал:Можливо, що Ви не зрозуміли навіщо я у Вас це питав. Просто поява на форумі захисників "опузиції" штовхає, принаймні мене, віддати свій голос за Шаповалова: для мене найголовніше, щоб депутат не підтримував оте кодло лузерів-невдах які бажають реваншу та скиглять по злодійці, яка знаходиться у буцегарні.

Старший сержант запаса (14.10.2012, 10:07) писал:А скільки сотих від відсотка набрав би той Бортник?

Процента 2-3%. Но это не значит что все его избиратели побегут голосовать за Терена. Вот например я планировал за него голосовать - но мой голос Терену не уйдет никогда. Буду искать других достойных кандидатов.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
11:55, 14.10.2012

Скат (14.10.2012, 10:48) писал:Буду искать других достойных кандидатов.

а они есть ??? ... я пока не нашел ...
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
12:09, 14.10.2012

fordmax (14.10.2012, 10:48) писал:депутат с доходом 30тыс в год спонсирующий день города это грустно ... а голосовать за врунов ??? смешно

Я не симпатик Шаповалова: про це писав і хотів би особисто поспілкуватися з ним, перед тим як голосувати. Але те, як брудно веде себе "опозиція" у межах країни та міста переходить усі кордони. Хто такий Терен? Професійний депутат-пенсіонер, якого кинули у наше "містечко" за браком достойників серед БЮТ. Чим він допоміг нашому місту/державі за попередні свої 5 каденцій, з яких він також обирався від нашого міста? Дорогу треба давати молоді, яка є патріотами нашого міста: пан писатель не хоче розповідати про кандидата від комуністів Остапця - можливо я проголосую за нього. Цей варіант - щоб точно не проголосувати проти совісті, але шансів у Остапця зовсім мало і я розумію, що "опузиція" хоче бачити там дідуся Вітю, а Шаповалов у цьому сенсі є непоганою альтернатовою. Моє кредо-жодного голоса лузерам-невдахам з "опузиції": вони вже скаженіють, ділять відсотки й місця у ВРУ, лякають актами громадянської непокори, тобто налаштовують населеня на те, що у них вкрадуть "перемогу". Зневагою до виборця є й те, що ці горе-політики не мають реальної підримки тому звертаються до абсолютних кандидатів-аутсайдерів (які мають зовсім нульові шанси) відмовитися на користь тих, чий рейтинг хоч трохи більше одиниці.

Скат (14.10.2012, 10:48) писал:Буду искать других достойных кандидатов.

Давайте шукати разом!
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация