знайшов і швидко. якби водій маршрутки вимагав би з старої людини гроші за проізд, а в маршрутці більше не було пільговиків то вчинив би так само. спочатку попросив би за людину і спробував би пояснити. потім почав би шукати телефон директора цього иаршруту. А які інші варіанти?
інщий варіант ~ відділення діалізу й хворому на процедуру потрібно йти в годину ночі. то спочатку йдеш туди і питаєш чому і де ваш ще один апарат аби хворі на дііабет не шастали вночі по місту. якщо компромісу немає, то є інші варіанти . є колеги. і так з Богом щось та придумаємо. але результат ~ серед ночі хворі вже на процедури не ходять. і то добре.
а що ~ потрібно було скарги складать? думаю що це вже зайве
Я попросив і раз і другий. Пояснив. А далі пояснювати припинив, бо побачив очі - мене просто не чули. Ну ладно. І мені це теж буде наука - наступного разу коли буду через газету захищати тих чи інших людей , як це робив, тричі подумаю - для чого все це, якщо ми одне одного не чуємо
писатель (14.10.2012, 09:15) писал:Я попросив і раз і другий. Пояснив. А далі пояснювати припинив, бо побачив очі - мене просто не чули. Ну ладно. І мені це теж буде наука - наступного разу коли буду через газету захищати тих чи інших людей , як це робив, тричі подумаю - для чого все це, якщо ми одне одного не чуємо
та нет ... когда люди испуганы ... они не сразу слышат - просто вы не нашли слова вот и все , учитесь
fordmax, писатель, Скат, не могли бы вы весь этот бред перенести в личку??? Абсолютно непонятно кто, когда, каким способом и кого обидел! (хотя нет, понятно, что обиделись на Писателя) Вы разговариваете все о чем то своем, интимном, но ни обидчик, ни обиженные так и не рассказывают, что же произошло. Пожалуйста, в личку и там обижайтесь лично друг на друга, если не хотите рассказать, что же произошло
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
адвокат Ульянов (11.10.2012, 23:02) писал:Почули? Задоволені?
Можливо, що Ви не зрозуміли навіщо я у Вас це питав. Просто поява на форумі захисників "опузиції" штовхає, принаймні мене, віддати свій голос за Шаповалова: для мене найголовніше, щоб депутат не підтримував оте кодло лузерів-невдах які бажають реваншу та скиглять по злодійці, яка знаходиться у буцегарні.
писатель (13.10.2012, 08:32) писал:Олександр Бортник зняв свою кандидатуру
А скільки сотих від відсотка набрав би той Бортник?
писатель (13.10.2012, 08:32) писал:вони не зніматимуть свої кандидатури на користь Шаповалова. Це - 100 відсотково.
Ще один привід проголосувати за Шаповалова!
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (14.10.2012, 10:07) писал:Можливо, що Ви не зрозуміли навіщо я у Вас це питав. Просто поява на форумі захисників "опузиції" штовхає, принаймні мене, віддати свій голос за Шаповалова: для мене найголовніше, щоб депутат не підтримував оте кодло лузерів-невдах які бажають реваншу та скиглять по злодійці, яка знаходиться у буцегарні.
Старший сержант запаса (14.10.2012, 10:07) писал:А скільки сотих від відсотка набрав би той Бортник?
Процента 2-3%. Но это не значит что все его избиратели побегут голосовать за Терена. Вот например я планировал за него голосовать - но мой голос Терену не уйдет никогда. Буду искать других достойных кандидатов.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
fordmax (14.10.2012, 10:48) писал:депутат с доходом 30тыс в год спонсирующий день города это грустно ... а голосовать за врунов ??? смешно
Я не симпатик Шаповалова: про це писав і хотів би особисто поспілкуватися з ним, перед тим як голосувати. Але те, як брудно веде себе "опозиція" у межах країни та міста переходить усі кордони. Хто такий Терен? Професійний депутат-пенсіонер, якого кинули у наше "містечко" за браком достойників серед БЮТ. Чим він допоміг нашому місту/державі за попередні свої 5 каденцій, з яких він також обирався від нашого міста? Дорогу треба давати молоді, яка є патріотами нашого міста: пан писатель не хоче розповідати про кандидата від комуністів Остапця - можливо я проголосую за нього. Цей варіант - щоб точно не проголосувати проти совісті, але шансів у Остапця зовсім мало і я розумію, що "опузиція" хоче бачити там дідуся Вітю, а Шаповалов у цьому сенсі є непоганою альтернатовою. Моє кредо-жодного голоса лузерам-невдахам з "опузиції": вони вже скаженіють, ділять відсотки й місця у ВРУ, лякають актами громадянської непокори, тобто налаштовують населеня на те, що у них вкрадуть "перемогу". Зневагою до виборця є й те, що ці горе-політики не мають реальної підримки тому звертаються до абсолютних кандидатів-аутсайдерів (які мають зовсім нульові шанси) відмовитися на користь тих, чий рейтинг хоч трохи більше одиниці.
Скат (14.10.2012, 10:48) писал:Буду искать других достойных кандидатов.
Давайте шукати разом!
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
Артур Шопенгауэр