чи моє прізвище Казбек Бектурсунов і я випускаю газети "Народна правда"або"За Кременчук". що мені кажуть за брудну кампанію у Тарана? Не буде діла .бо якщо казатиму то тільки з підписом , що я думаю саме так а не інакше. і.,мова нині не про "Наш Кременчук". бо це іхній Кременчук .але щас
Таран купив Бортника, Бортник купив Тарана -то я їх обок купив.Коменти на Телеграфі читаю. Знайшли мільйонерів. То з чого почнемо Старший сержант? Пропоную почати з подій минулих і згадати представника комуністів від Кременчука у ВР пані Синенко. Нагадати, як її було обрано і чим все завершилося?Долар - це така штука велика, особливо коли на купюрі значок 100.
Да і про себе одразу додам - взагалі я сторонник того, аби вибори відбувалися кожен рік. А цього разу голосуватиму за партію "Свобода". Може там рука справді не здригнеться змінити все. Але за кандидата в нардепи Тарана і поясню трошки пізніше чому .
писатель (14.10.2012, 15:31) писал:А цього разу голосуватиму за партію "Свобода".
Ви справляєте враження людини, якій не байдуже майбутнє нашої країни, принаймні до цього на мене справляли. Не зважаючи на те, що у нас з Вами зовсім різні політичні погляди і розуміння історії, але... Ви зі списком ВО "Свобода" до ВРУ знайомі? Хто ці люди, що вони зможуть змінити і яким чином: Ви про це задумувалися? Ви і ті, хто хоче проголосувати за "Свободу"?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Тут скажу вам наступне - ось роблю я кабель в телевізор чи ремонтую стілець вдома. А воно бац - не так. Що тоді робимо - все ламаємо, і починаємо все знову. І так - аж поки не буде нормального результату
писатель (14.10.2012, 15:31) писал:Нагадати, як її було обрано і чим все завершилося?Долар - це така штука велика, особливо коли на купюрі значок 100.
От і порівняємо депутаів прошлого склкання: комуністка Синенко, та бютівець Таран! Таран - не зрадник, і це - головне. Я не знаю, за яким вітром повернеться обличча кандидата Остапця (може він і чесна людина), але я точно знаю, - Таран не зрадник, це людина перевірена часом, та спокусою доларами! Він витримав. І чи витримає Остапець, достемно не відомо!!!
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
писатель (14.10.2012, 15:43) писал:Тут скажу вам наступне - ось роблю я кабель в телевізор чи ремонтую стілець вдома. А воно бац - не так. Що тоді робимо - все ламаємо, і починаємо все знову. І так - аж поки не буде нормального результату
а может лучше делать сразу правильно ??? ... чтобы не не "было бац и не так "...
Якби така можливість була, то ми б не ходили як євреї по пустелі свої 40 років
Бо у кожного сьогодні слово "правильно" має своє значення. Он Іва кричить аж задихається - давай Сталіна. І це на його думку правильно. Я вважаю інакше. І один одного ми не чуємо і так і буде далі - аж поки нас вже не буде і наші внуки та діти займуть наші місця. Таке життя, але нині і я кажу - рука не дрогне змінити все
писатель (14.10.2012, 15:43) писал:Тут скажу вам наступне - ось роблю я кабель в телевізор чи ремонтую стілець вдома. А воно бац - не так. Що тоді робимо - все ламаємо, і починаємо все знову. І так - аж поки не буде нормального результату
За такою логікою нас чекає суцільна Руїна, як це було вже у ХVІІ столітті: купа амбітних гетьмаеів і гетьманчиків, полковників і писарів з їх "орієнтаціями" та постійною боротьбою за владу. Чомусь у нас це називається "демократією": тоді нідеалом нашої державності має стати батько Махно і Гуляй-поле. Навіть більшовики, які руйнували усе "до основания" у військовому питані (та не тільки) запрошували до співпраці компетентних "старорежимних" спеціалістів, а хлопці зі "Свободи" тільки й базікають про люстрацію та національну свідомість-вони не створені для розбудови держави - це демагоги галичанського розливу, які у свій час дуже багато базікали по львівським кав'ярням.
ednik (14.10.2012, 15:48) писал:Таран не зрадник, це людина перевірена часом
ednik, я не кажу що він зрадник, але замало бути "професійним" депутатом: що корисного він зробив за свої 5 каденцій? Які законопроекти вніс і т.п.?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Перелік законопроектів Тарана оприлюднено - і вони є в усіх газетах. А щодо руїни чи ні, то я залишаюся прихильником змін. Не знищення одне одного і не війни зі своїм народом , як це робили ваші і мої теж комуністи, і не голоду повального і не концтаборів . Але реальних змін які нам обіцяли і яких немає
Ги - при Ющенко і Тимошенко безробітних у 2009 році у нас було 2 мільйони. Сьогодні 2012 рік, у нас Янукович та Азаров, але безробітних у нас все тіж 2 мільйони. Отак то
писатель (14.10.2012, 16:15) писал:Але реальних змін які нам обіцяли і яких немає
реальні зміни нам обіцяли 21 рік тому: і що? Якою Україна була і якою стала? Якщо Вам сталінський прорив (за 10 довоєнних років) не до вподоби, чого ж Ви вимагаєте від Януковича за 2,5 роки? Вуйки з полонини державу не розбудують-вони її тільки зруйнують.
Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр