адвокат Ульянов (14.10.2012, 18:26) писал:Нічого не розскажеш тому, хто не хочу чути.Так що вважайте і далі, що ПР - то все чисто та красиво, а я буду мати свою думку про вас
Я живу в СВОЇЙ країні і бачу що тут коїться, а щодо ПР - не треба мені розповідати, я ж Вам про Сильну Україну не розповідаю і свою думку про них. Мені що ПР, що інші ліберальні партії глибоко огидні, але ПР, нажаль, єдина сила яка може протистояти реваншу помаранчевої чуми.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Ага - щас мені скажуть що його ПР будувало. Але все це було раніше і ще раніше. (Колись так в в році 1995-у я працював з Лукацьким Семеном Борисовичем. )Але тоді і ПР ще не було
І все таки - що таке держборг росте в меншій мірі. Він став меншим чи більшим? Про безробіття я вже писав. У 2009 році в роки кризи - 2 мільйони безробітних. Сьогодні, коли "криза вже подолана" теж два мільйони. І
писатель (14.10.2012, 18:58) писал:То де два нових заводи , або три в Кременчуці ?
ОО побудує після перемоги. Одразу після нового мосту. Якщо не повбивають один одного за портфелі. Взагалі, я думав що вони всі політичні трупи після 2004, але відбулися одним Ющенком, інші - майбутні герої-рятівники України. І голосувати потрібно згідно власної совісті, а не за менше зло, щоб потім не скиглити наступні роки.
писатель (14.10.2012, 19:13) писал:Ага - щас мені скажуть що його ПР будувало.
писатель, щось я не бачу тут постів на підтримку ПР, всі розуміють що це погано, лише Ви постійно розповідаєте, що "ПР - це кака, а ОО - ляля"
Сам і скажу відповідь на це запитання - немає таких заводів. Якщо щось і робили, то починали все це - не вчора. Навіть і той же автоскладальний, який нині в жорстокій кризі теж не вчора виник. Але що стосується наших директорів, то мова піде перш за все про вагонобудівний заводи та колісний. Але і тут їх сильно врубали. Якщо хтось вірить, що у нас справді будуть випускати швидкісні потяги для України, то він, як зазначив мені один з представників КВБЗ - великий мрійник. Вибори завершаться і все буде так само. Я і сам здивувався як це почув
писатель (14.10.2012, 19:28) писал:що у нас справді будуть випускати швидкісні потяги для України,
это один из способов получения голосов электората пообещать и сделать вид что у него будет работа и зарплата а если учесть что помоему контрольный пакет квсз уже на более 51% не принадлежит украине
Вже казав - за партії голосуватиму на виборах за "Свободу". За кандидати в нардепи від округу - Тарана. Першу частину свого вибору вже пояснив. Другу ще поясню
гражданин
Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин
гражданин