Вибори 2012

0
Горожане
0
Проездом
g_garison
17:05, 15.10.2012

Надоелло (15.10.2012, 15:43) писал:
шапковалов - 28.4
вбогадист - 15.6
надюша - 15.1
туран - 11.9

Очень печальная информация. Надеюсь появление Шаповалова на билборде под ручку с мером остудит кременчужан и они открестятся от Тушки.
Хотя мер и не афиширует свои "региональные" корни, но его делетанский план развития кременчуга с регионалом Надошей открыл многим глаза. Как и Надоша, корый был ярым наше-украинцем, как поменялмся ветер, переметнулся к регионалам, так и Шаповалов, отрекся от Фронта Змін и пошел от партии власти, по секретному списку, для подстраховки Надоши. Как видим трюк регионалам удался.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:13, 15.10.2012
Я всім вірю. Хто що не скаже тим і вірю. Стасюку вірю, Уріну вірю А ще по моєму завтра чи сьогодні має стати апокаліпсис. І в це вірю.
Але скажу наступну картину таку
Відбувся з"їзд Удару і ОО. Ніхто з кандидатів по Кременчуку від них не знятий. І наскільки я знаю всі вони йдуть одне одного з невеликим відривом і там немає ні 130 відсотків, ні 30 ні навіть 28% теж немає.
Я розумію пана Казбека і бачу його руку і приблизно знаю, що буде далі. Але ніхто не спить і Юра Шаповалов теж не спить - мабуть готує ще одну "Народну правду".

Коли кажу - всі, то це означає, що четвірка Шаповалов, Таран, Надоша, Богодист йдуть одне від одного з невеликим розривом в межах похибки. І не більше того.
А то всі малюють - один пише 150 відсотків, другий -250. Хлопці - то нас так розводять. Вони гроші за розвод отримують.
Розводять теж по різному - на засіданні виборчої комісії там напряму відром намагалися всіх розвести ( синє таке, коштує на ринку 20 гривень) потім як порахували що у них вийшло, то і самі вже не раді були, що в наперстки зіграли. Тут така сама картина , а в Інтернеті чому все це - бо місцеві газети вже їхніх узятих з пальця рейтингів вже не ставитимуть. Не можна по закону
Забаненные
-3
Почетный
гражданин

писатель (15.10.2012, 16:08) писал:Вони гроші за розвод отримують

так выборы они везде такие - соловьи поют сладко особенго за деньги
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (15.10.2012, 16:08) писал:Шаповалов, Таран, Надоша Богодист йдуть одне від одного з невеликим розривом в межах похибки.

Якої похибки? Я окрім Вас і ще одного форумчанина не від кого не чув, що будуть голосувати за Тарана. Це не соціологія, але ж симпатиків Шаповалова дійсно багато, між іншим про Богодиста не чув жодного доброго слова, як і не бачив бажаючих за нього голосувати. Та й взагалі соціологія "Удару" мені здається "джинсою".
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
0
Проездом
Об'єднана опозиція зняла з виборів 26 мажоритарників Список приводиться http://tyzhden.ua/News/62319
УДАР зняв з виборів 32 своїх мажоритарників на користь об’єднаної опозиції та самовисуванців Список http://www.klichko.org/ua/news/news/partiya-udar-znyala-chastinu-mazhoritarnikiv-na-korist-koleg-po-opozitsiyi

Вот замечательный пример, как надо поступить Шаповалову, если он хочет добра Кременчугу и Украине и ему надо снять свою кандитдатуру в пользу Богодиста или Тарана.
Горожане
+ 180
Великий Гуру

g_garison (15.10.2012, 16:18) писал:Вот замечательный пример, как надо поступить Шаповалову, если он хочет добра Кременчугу и Украине и ему надо снять свою кандитдатуру в пользу Богодиста или Тарана

Ви, взагалі думаєте що пишете? У Шаповалова найбільший рейтинг, а він повин знімати свою кандидатуру на користь київського дідуся Панаса або непрохідного Богодиста із сумнівною репутацією у бізнес-колах міста.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
17:27, 15.10.2012

Старший сержант запаса (15.10.2012, 16:15) писал:між іншим про Богодиста не чув жодного доброго слова

а зачем опять поддерживать вранье ???

Задекларировал Дмитрий Богодист ежегодные доходы в размере 30 тысяч 50 гривен – заработная плата. Другой капитал – средства жены – 64 тысячи 253 гривны (зарплата – 11 950 гривен и доход от отчуждения имущества – 52 тысячи 303 гривны). Недвижимое имущество ни у кандидата в нардепы, ни у членов его семьи, не значится. Из задекларированного – еще автомобиль BMW E60/523І 2005 года выпуска, записанный на жену.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:37, 15.10.2012
І за шо найбільший рейтинг? Трошки подискутуємо
За те, що перевірив ГЕС або бахнув салют ? Ну якщо за салют, то тут звісно справа цікава.
А може рейтинг за те, що хотів з Погрібним підвищити вартість плати за Інтернет ? А воно не вийшло . Це я так навскидку згадую - за що у людей рейтинг "високий" . За що ще ?
А зрозумів - за те що Казбек йому випустив газетку "Народна правда". Я не знаю, як вони дивитимуться в очі людям після цієї фігні. Як там написано пахне в рота у Богодиста і у скільки років був тріпер ?

Пан Казбек не сам працює , він просто використовує фіолетові кольори. Чого заморочуватися - бабло взяв і принцип видав. І прізвище там другого товариша було , який працював раніше по моєму в "Українських новинах".
Горожане
+ 180
Великий Гуру

fordmax (15.10.2012, 16:26) писал:а зачем опять поддерживать вранье ???

Я не зовсім зрозумів зрозумів цю фразу .

g_garison (15.10.2012, 16:18) писал:Об'єднана опозиція зняла з виборів 26 мажоритарників Список приводиться http://tyzhden.ua/News/62319УДАР зняв з виборів 32 своїх мажоритарників на користь об’єднаної опозиції та самовисуванців Список

Про що це говорить?
1. У "опузиції" як і в Удару немає достойних представників у регіонах, які б не словами, а ділами доводять те, що за них треба голосувати. Адже одна справа "розкручений" бренд партії (Кличко або Юля з Арсенієм), а інша справа люди із сумнівною репутацією, або вззагалі не відомі (де дівся Перепел від Удару, АУУУУУУУ!)
2. Про те, що ці партії зневажають свого виборця: от ми вам дали Миколу, він справжній опозиціонер, ні краще голлосуйте за Петра, бо Микола точно не пройде.
Тільки забувають вони, що вибори-це не проста арифметика і СКАТ не буде голосувати за Терена, бо на користь нього відмовився Бортник

писатель (15.10.2012, 16:33) писал:Як там написано пахне в рота у Богодиста і у скільки років був тріпер ?

Я так і не зрозумів Ваших розумних слів про Казбека та якусь газету
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Але давайте - аргумент на аргумент. Поговоримо і про рейтинги і про кампанію. Готовий посперечатися трошки

Цитата:1. У "опузиції" як і в Удару немає достойних представників у регіонах, які б не словами, а ділами .

Да - уж ви точно не зрозуміли. Я в це теж вірю. Але давайте поговоримо про конкретні справи про які ви пишете.

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация