Старший сержант запаса (15.10.2012, 16:26) писал:Ви, взагалі думаєте що пишете? У Шаповалова найбільший рейтинг, а він повин знімати свою кандидатуру на користь київського дідуся Панаса або непрохідного Богодиста із сумнівною репутацією у бізнес-колах міста.
- если ему дороги интересы Партии регионов, то конечно снимать кандидатуру не надо
Пропоную трошки повернутися назад . І почнемо ми з тези - що на цих виборах кандидатам потрібні кременчужани. Потрібні їхні голоси. Думаю, що тут ніхто заперечень не висловить. Пане адвокат - Юрія Шаповалова фінансують представники ПР. І агітують за нього теж представники ПР. ( окрім вас звісно ).І точка. І гроші йому даром не дають. Все в борг. А то фронт чи не фронт. Ну ми ж врешті решт не діти. Ну чого нам розповідати казки, бо хто платить , той і музику замовляє.
Не, ну вже і фотки дали з місць зустрічи і все дали, а адвокат все одно ніяк не повірить. Ну точно дитячий садок. Пане адвокат - гроші це представників ПР, яких ви особисто добре знаєте і яких знає вся міська та всі районні ради вкупі. Гроші потрібно буде віддати. Хто платить, той і музику замовляє. Чого ото казати на біле, що це чорне? Смисл який ?
Але справа навіть не в грошах. Бо хто з нас знає їхні принципи. Вони сьогодні ПР, завтра комуністи, а післязавтра БЮТ. В житті все міняється. Справа в іншому
І кажу тут наступне - ми всі розуміємо, що наші голоси потрібні кандидатам. Але чому ніхто не говорить про те, що потрібно нам ? Оце головне питання, а не гроші, чи рейтинги чи що там ще
писатель (15.10.2012, 16:57) писал:Але чому ніхто не говорить про те, що потрібно нам ?
Дійсно, хто потрібен нам, кременчужанам? 71-річний дідусь-пенсіонер з київькою пропискою, хай він хоч тричі буде вірним ідеалам Б'ЮТ та особисто дорогій Юлії Володимирівні чи молода енергійна людина яка, будемо сподіватися, буде на державній службі перейматися й проблемами нашого міста. І мені, особисто, не важливо у якій фракції врешті-решт опиниться, головне щоб він працював: не з дудками та яйцями і плакатами з Тимошенко, а РЕАЛЬНО працював у законодавчій владі.
адвокат Ульянов (15.10.2012, 16:48) писал:Мене просто рве на шматки, коли таке лайно пишуть...
Ну, нарешті, ми з Вами знайшли точки перетину, а Ви про психічну хворобу пишете.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
То де старший сержант ? Ось кажу вам наступне - кандидати зацікавлені у наших голосах. А в чому зацікавлені ви, я , ваша дружина, моя дружина, наші сусіди, в чому зацікавлені наші люди. Зрозуміло і так, що раз на багато років нас - виборців всі раптом люблять. Але нам кого любить і за що ? За те, що красивий. ? Так у нас не салон красоти. За те, що багатий ? Так у нас не аукціон з продажу картин. Нам кого любити і чому ? Оце питання на яке повинна бути відповідь.
Цитата:І мені, особисто, не важливо у якій фракції врешті-решт опиниться, головне щоб він працював:
Несерйозне це. Куди працював і для чого працював. Для себе працював ? Ну так це така справа. І шо таке
Цитата:перейматися й проблемами нашого міста
Мені як починають це говорити, аж смішно стає. Представляю - у Верховній Раді 450 депутатів. Кожен займається проблемами свого міста. Та параліч всьому буде на наступний день - як кожен почне займатися своїм містом. Хіба ми толкача за запчастинами посилаємо? Помню ще років 15 тому Стасюк волав за розподіл бюджету, аби місту припадало більше коштів. А потом почали вести розмову за екологічний коефіціент. А тепер наскільки я знаю буде мова про теж саме. Але це вже не смішно, а гірко
Всем привет, сам я некоторое время не живу в Кременчуге, но обязательно поеду голосовать на следующей неделе. У меня вопрос к Вам, местным завсегдатаям, где можно наиболее подробно почитать про всех кандидатов от 146 округа, ну и так чтобы поменьше рекламы было?
Заранее спасибо.
P.S. Пробовал в этой теме, но за последние 5 страниц крайне мало полезной информации.
писатель (15.10.2012, 17:09) писал:Мені як починають це говорити, аж смішно стає. Представляю - в раді 450 депутатів. Кожен займається проблемами свого міста.
А Ви чули про те, що депутати окрім роботи в комісіях, комітетах на на засіданнях під час сесії ще прцюють у регіонах?
g_garison (15.10.2012, 16:03) писал:Хотя мер и не афиширует свои "региональные" корни, но его делетанский план развития кременчуга с регионалом Надошей открыл многим глаза.
Можливо Вам відомо щось більше, але за 2 роки Бабаєв достатньо багато зробив для міста і мені, як кременчужанину, немає різниці до його "коріння". Теж саме можу сказати й про нашого губернатора: людина на своєму місці і мені все-одно що він член ПР. А от його попередник - Асадчев, був чужинцем й область знаходилася у достатньо занедбаному стані.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Ну за Асадчева я б так не сказав. Це несправедливо. Але почнемо і в цьому випадку перераховувати. Отже, ми платимо ексвитрати і управляючі компанії, а скільки цих екс-витрат у нас виходить нікому не кажуть, відремонтували частину дахів. Так ? Думаю так. Підемо далі
У нас є інші приклади і про це варто казати - місто все таки стало чистіше. Принаймні центр точно. Бо далі як я розумію, особливих змін не так і багато. Але як на мою думку до цього варто ставитися спокійно. Прибрати купу сміття з вулиці Чкалова - це багато, але не варто забувати, шо в цьому місці - на другий день все буде так само. Це в плюс ми теж зарахуємо. Немає питань. А далі що ?
Ми спокійно ведемо розмову про вибори. Ми вже точно знаємо , що виборці нашим кандидатам потрібні і тепер мова про другу частину - для чого нам нардепи взагалі ? Так ? Тож продовжимо наші дебати
Артур Шопенгауэр
старейшина
Артур Шопенгауэр