У нас в Кременчуге дивные вещи творятся на выборчем поле-спелись два гуся :ТУШКА и ОБОРОТЕНЬ!Втирают населению какие то байки о будущей счастливой жизни.Такую наглую брехню даже сейчас ,во время всеобщего обмана ,редко увидишь.Два предателя учат нас жить.Позор будет для города,если за О.Н. кто то проголосует.Если за него дадут 5%,то еще 15 он себе добавит через ручную комиссию.Ну хотя бы не больше!
xlm (12.09.2012, 22:07) писал:а, этот.. да он политический жмур давно...
Жмур не жмур ,да вот ПР не взяла его в свой партийный список.Пустили на мажоритарный округ.Вот он рвет и мечет,страсть как хочет еще на срок остаться у кормушки. И Бабаева оборотнем сделал,тот ведь тоже мэром стал при поддержке электората БЮТ.В общем,как я говорил,спелись два гуся -тушка и оборотень.
xlm (12.09.2012, 21:37) писал:Скажите, в той бумажке что будут давать на выборах, есть графа "ни пидтримаю жодного"???
Ні, не буде
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Як на мене , то вже є трійка лідерів передвиборчої гонки. Це Олег Надоша, Віктор Таран та Юрій Шаповалов. ( пишу всіх за алфавітом). Звісно є соцопитування рекламні в безкоштовних газетах, але на те вони і безоштовні газети чи опитування з позначкою "реклама", аби мізки пудрить. То може варто провести з ними он лайн конференцію? І я б теж, як людина в цій справі заангажована і прочитавши останній номер газети "За Кременчук" дещо запитав. Мене цікавить - чого це окремих кандидатів понесло на Кременчуцьку ГЕС перевіряти стан плотини, а про балкони будинків дев"ятиповерхових серії БК, які падають з 8-го поверху -кандидати не згадують. А ще мені цікава тема канцерогенів у нашій питній воді, ( а повідомлення про нові насоси на водоканалі від кандидатів - не цікаві) А ще мені цікаво - чому у нас проїзд по вартості такий самий як в столиці?. Тобто питань купа. То може погукаємо їх до "он лайн стовпа". Я розумію , що у кандидатів в більшості є політтехнологи і вони за них відповідатимуть, але і ми теж не вчора народилися. Дещо все ж таки зрозуміємо
Артур Шопенгауэр