Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Олег Надоша презентував свою програму. Одним з пунктів - створення управління міськвиконкому зі стратегічного мислення ( розвитку). (Це думаю, так буде - у двері відділу стукаю, відкриваю й бачу мужики сидять - втупилися хто в компи, хто в стелю, хто каву п"є, а хто курить. Запитую їх - люди - а що виробите, а вони мені у відповідь - не заважай. Не бачиш - мислимо стратегічно.) Але жарти жартами , а на програмі підпис нашого мера стоїть - тож у нього і запитав: шо це кажу, ви плануєте відділ стратегічного мислення у виконкомі робить і скільки там людей зарплату отримуватиме і головне - як вони думатимуть стратегічно?
Та ні - мер відповідає в минулу п"ятницю - то плани , а стратегічно має мислити міський голова. А кажу - я вже вже подумав, що у нас знову кількість стратегічно мислящих чиновників у виконкомі збільшать. Бо он же кажу - цілий відділ стратегічними інвестиціями займається. Тільки самих інвестицій чомусь немає
Горожане
+ 3
Командировочный
Судячи з опитування, принаймні 10 кременчужан мають намір проголосувати за партію Вітренко. Це ж як треба зневіритися...

Цитата:Ольга Лобова, которая по документам ЦИК представляет "Русь единую" заявила: "Единая Россия". Еще две представительницы, Светлана Гончаренко от "Союза анархистов Украины" и Светлана Завадская от "Народно-трудового союза Украины", назвали себя представителями Партии регионов в ОИК.


Тільки "Єдиної Росії" в нас на виборах і не вистачало. Регіонали-анархісти - взагалі цирк із конями. "В країнi стало весело, як на КВН..."
"Ти знаєш, що ти — людина?" В.А. Симоненко
Горожане
+ 509
Аксакал

Kanarsky (07.09.2012, 18:33) писал:Бегемот, больше месяца уже как висит на сайте


Kanarsky, а, может, ее прикрутить к теме? Так будет и удобнее, и нагляднее. Например, я увидела голосовалку только после Вашего поста.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
І запитую у завідуючою дитячої бібліотеки імені Торубари. Яка доля, кажу, ( знаю її добре - у нас спільні знайомі, які виїхали в Ізраїль) закинула вас у виборчу комісію ОВК від такої дивної партії як Русь єдина. Коли це ви кажу, в цю партію вступили як Абрам у профсоюз ? А ще у шо ви вступили?
І у другої пенсіонерки на засіданні ОВК - женщина, а ви що робите в партії Анархістів? Вам шо більше робити було нічого? І як взагалі ви туди потрапили, якщо я вас ніколи не бачив біля памятника Нестора Махну у нашому місті ?

А ще в комісії -Болеслав Грабовський - він же представник партії Багатодітних (Велика родина). Кажу йому теж - Болеслав Францевич, а як ви стали багатодітним ? А вони, багатодітні родини про це хоч знають? Бо стільки цих родин ваша фірма ( Кременчукгаз) від газу відключала , що цим окрім вас ніхто й не похвастається.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
09:40, 12.09.2012

Цитата:КРАЇНА МАЄ ЗНАТИ СВОЇХ ГЕРОЇВ


Отакі наші герої - і по моєму вони до виборів повбивають одне одного.
(Ця стаття прийшла мені на електронну пошту. Там ще багато такої фігні, але цю виставляю, аби всі бачили, чим зайняті наші кандидати. В принципі про цей скандал знав і просили раніше це не афішувати. Але по моєму учасники дійства самі все й рекламують).
Да і про цю авторку з "Опори". Від цієї дитини, яка вимагала трошки раніше ввести цензуру на міських ЗМІ, а для цього підключила комунальників і купу інших чиновників, журналісти успішно відбилися. Нехай дитинка побавиться хоч цим. Чим би не тішилася)


11 вересня 2012

У виборчому окрузі №146 (м. Кременчук Полтавської області) передвиборча боротьба розпочалася з дивних збігів у політичних гаслах кандидатів мажоритарників. Деякі експерти вважають це грою політичних технологій та методами заплутати виборців

Минулого тижня на території міста Кременчук (виборчий округ №146) з’явилися біл-борди кандидата у народні депутати Юрія Шаповалова. Його рекламні носії гаслом «Моя партія – Кременчук!» акцентували увагу городян на тому, що саме Кременчук та його жителі є партією пана Шаповалова.



Але через кілька днів біл-борди з подібним гаслом почали рекламувати іншого кандидата – директора місцевого трикотажного підприємства Андрія Безкоровайного, який звертався до громади словами «Я не безпартійний, моя партія - Кременчук».



Якщо це не банальні витоки інформації зі штабів конкурентів, то, мабуть, такий збіг просто не може бути випадковістю. Деякі експерти зауважують, що один із кандидатів є технічною фігурою, яка на подальших етапах виборчої боротьби може зняти свою кандидатуру на користь третьої особи.

Аби розібратися з цим питанням та з’ясувати, чи немає якихось порушень у використанні інтелектуальних наробок кандидатів конкурентів, ми звернулися за коментарями до відомих у місті експертів та, зокрема, до самих кандидатів.

Свої думки з цього приводу спостерігачам ОПОРИ висловив Олександр Веніамінович Урін, депутат 4 скликань Кременчуцької міської ради, політолог, доцент Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського:

- Я розглядаю цю ситуацію досить просто. Юрій Шаповалов балотувався до Кременчуцької міської ради тричі, двічі був обраний саме як кандидат від одномандатного виборчого округу і лише у 2006 році, коли вибори були за партійними списками, він потрапив до міської ради як представник політичної сили. Тому, цілком логічно, що він обрав стратегію бути кандидатом не від якоїсь конкретної політичної сили, а саме як самовисуванець, про що й говорить у своєму біл-борді. Що ж стосується кандидата Безкоровайного, то його біл-борд з’явився пізніше, ніж Шаповалова, що вже викликає певну підозру. Також тут варто звернути увагу на такі цікаві пункти. По-перше, Андрій Безкоровайний - не кременчужанин. По-друге, він ніколи не обирався в нашому місті. По-третє, він балотувався лише раз і то на посаду міського голови, хоча знав завідомо, що вибори програє. Причому, на минулих місцевих виборах він балотувався виключно на посаду міського голови і не подавав свою кандидатуру до міської ради, хоча мав усі шанси перемогти та розпочати політичну кар’єру. Складається враження, що він навмисно бере участь у виборах, де не має шансів. І от тепер, раптом, з’явився борд, який лише першим реченням відрізняється від борда Шаповалова. Як на мене, це – плагіат. Причому, плагіат свідомий. Інакше, ніж політичними маніпуляціями я це не назву. Кому це вигідно? Звісно, що третій особі, якій вигідно, щоб Андрій Безкоровайний забрав голоси у Юрія Шаповалова. Тому тут гра політтехнологів чистої води. Не лише політтехнологам, а вже й більшості виборців відомо про існування «білих» PR-технологій та «чорних». «Білі» - це такі, які відповідають усім вимогам закону та моральним нормам, які існують у суспільстві. Чи можна до таких віднести відверті форми плагіату, хай кожен відповість сам.

На жаль, ми не змогли сконтактувати з кандидатом Анрієм Безкоровайним. За його місцем роботи нам повідомили, що він знаходиться у відпустці та відмовили дати мобільний номер телефону, пообіцяли передати йому наші телефони та за словами секретаря, вона вправно виконала наше прохання, але так ми і не дочекалися зворотного зв’язку.

Юрія Шаповалова у нас вийшло знайти через його громадську приймальню. Тож надаємо його бачення ситуації:

- Мене радує, що люди, які лише нещодавно стали мешканцями нашого міста, раптом стали щиро переживати за нього. Щоправда, трохи дивно, що це відбувається тільки під час виборчих кампаній. В принципі, мені не шкода, що наші конкуренти використовують наші ідеї за відсутністю власних. Як йдеться у відомому фільмі – беріть, ми собі ще намалюємо. Мене дехто теж звинувачує в тому, що я, мовляв, використовую певні елементи нещодавньої виборчої кампанії нинішнього міського голови. Але, по-перше, міський голова не бере участі в теперішніх перегонах. І, по-друге, я щиро поважаю Олега Бабаєва та цілком поділяю його погляди, вважаючи, що ми з ним маємо право пишатися тим, що разом працюємо на благо Кременчука.
Детальніше:
Юлія Суперека
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Полтавській області
в Полтавській області
http://www.oporaua.org/news/2358-poltavshchyna-vypadkovist-chy-gra-politychnyh-tehnologij
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ні друже - там незрозуміло, хто у кого бігборди вкрав. Бо як каже мені Безкоровайний - він їх розмістив на тиждень раніше. Отак вони і живуть - одне одного матюкають
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
15:19, 12.09.2012
Просмотрел неофициальный анализ источников финансирования различных партий.

Любопытно, что партия Кличка финансируется целым рядом системных олигархов, в том числе и из числа сторонников Партии Регионов. Серьезные деньги выделяет Коломойский, Левочкин, Фирташ, Бойко, Пинчук и ещё целый ряд олигархов.

Учитывая что у объединенной оппозиции серьезная финансовая подпитка отсутствует, а взятые для финансирования "денежные мешки" скорее всего пополнят ряды "тушек", то в качестве противовеса Януковичу Кличко смотрится посолиднее. И если он не будет тупить эти два года, то к 2015 именно он станет реальным соперником Януковичу.

Более того, ИМХО для Януковича Яценюк будет гораздо более выгоден!!! Ему нужен "спарринг-партнер" такого типа. Как на выборах 1998. Не будь соперником Кучмы Симоненко его бы никогда не избрали на второй срок. А кандидат уверенно настроивший против себя половину Украины именно то что надо.

А если Кличко не будет педалировать острые этнокультурные вопросы, а займется малым бизнесом, социалкой и коррупцией - то станет гораздо лучшим политиком чем горлопаны из "оппозиции". Даже если проекты Кличка не будут приниматься можно создать информационный шум и все равно получить желаемую поддержку. А шум создадут СМИ принадлежащие олигархам, которых судя по всему начал беспокоить курс Януковича на "путинизацию" Украины. И которые считают Кличко более вменяемой альтернативой. Кроме того наличие в рядах депутатов УДАРа ставленников ФПГ, а также перспектива получение полной власти и хорошее финансирование ИМХО означают то, что у Кличка будет сравнительно мало "тушек" и перебежчиков. Что на фоне разбегающейся "объединенной оппозиции" будет смотрется весьма выигрышно.

То что практически все олигархи дистанцировались от выборов или начали создавать своих группы депутатов-мажоритарщиков и финансировать Кличко, вместе с удалением многих их представителей из центров принятия решений нынешней власти - это серьезный "звоночек" Януковичу. Ведь в решающий момент они могут просто переметнуться к его сопернику или даже просто оставить его без поддержки. И тогда ему могут все припомнить и отодвинутые луганские, крымские, харьковские и днепропетровские группировки, у которых на местах осталось много людей в средней и низовой структуре управления. И выборы 2015, которые гораздо более важны чем нынешние могут закончится не так как он запланировал.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
От тепер і я з адвокатом посперечаюся як кандидати наші одне з одним. Представляю, що буде , якщо хтось з них переможе.
Та девочка , що пише ( дитина безталанна) - не змогла знайти номер Безкоровайного. Так вона пожартувала. Це справа 3-х хвилин. І каже Безкоровайний мені - я біг борди раніше замовив і на три дні раніше розмістив. Отак - так що хто у кого і що крав - Безкоровайний у Шаповалова чи навпаки - велике питання. Крадуть і все.

І зателефонував я в цю "Опору", назвався і сказав все, що про їнього координатора в Полтавській думаю. А думаю я дуже погано, бо знаю звідки це йде . Бо свого часу теж немало з сайтом "Майдан" працював.
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
Узнать, кто первые разместил, по-моему елементарно, у владельцев этих самых бигбордов, кроме того у поклейщика - у нас в городе их все два, к тому же пчать бордов, в основном, заказывают в одном агенстве... Кто первый поклеил, кто первый заказал - не проблема узнать...
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (12.09.2012, 14:46) писал:І каже Безкоровайний мені - я біг борди раніше замовив і на три дні раніше розмістив.

Я, наприклад, у центральній частині міста спочатку помітив біл-борди Безкоровайного, а дні через 3-4- Шаповалова.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация