Вибори 2012

0
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
killerbean
23:56, 24.10.2012

Старший сержант запаса (24.10.2012, 22:47) писал:Яка з них користь?

Мешать жить не умеют. А вот бизнесмены пользуясь положением отожмут важные объекты в городе, ну например... больнички (пример так взят от балды), и будете вы лечится у кого надо за какие надо деньги.
А дедушки не смогут, да оно и не надо им на старости лет. Улавливаете разницу?

Тут как раз и прекрасно, что кроме политики они ничего не умеют.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:13, 25.10.2012
Мені цікаво з ним поговорити, але думаю що навряд чи він цього захоче. Бо потрібно буде подивитися одне одному в очі та відповісти на запитання.
Про те , що БЮТ та ПР нині у Кременчуці одне ціле - я знаю. Тут немає таємниць.
Але в такому випадку я ще більше знаю, що ваш кандидат - представник ПР, який голосуватиме нам за продовження пенсійного віку та всяку фігню. Скажуть йому - і голосуватиме. Гроші ж потрібно якось відпрацьовувати. І вже йшлося там чому пан кандидат йде безпартійним.
Але пане адвокат - я говорив не про це. Я не говорив про Петрова, Сидорова чи Іванова, або ще якого кандидата Обаму.
А казав лише про наступне

Цитата:Да і зміст в чому ? Кажу тут наступне - ми всі в більшості своїй, хто не їздить на Лексусі, Мерседесі та інших прибамбасах і даром не потрібні депутату мільйонеру. Ні одному, ні другому. Бо субсидії чи субвенції, які вони вибиватимуть для Кременчука потрібні, але це не зарплати й не пенсії. Це відкати
Бо якби це було не так - вони б сказали - ось кременчужани, 85 відсотків яких живуть не в бідності. Вони не бідняки, вони просто тягнуть від зарплати до зарплати, одягаються в секон хендах. Платять благодійні внески наліво і направо і вони ніколи не впевнені в тому, що завтра буде ще гірше.

Бо якщо серйозно то і з вами і з Андрієм Погрібним ми пересікаємося всі лише в одному питання - дихаємо одним повітрям. І це все , що нас об"єднує. Решта - нас роз"єднує і як казали древні "сытый голодного не поймет". В цьому хлопці суть нашого вибору

І ще одне скажу , не так давно поговорив я зі священником. І згадав він, що написано в Біблії і каже так . "Моїсею було значно легше, бо він як виводив євреїв з Єгіпту був одним пророком, а за ним стояв Бог.
А нині у нас тисячі пророків і більшість з них фальшива. Один каже - туди йдемо. Інший - навпаки. Звідси і всі наші проблеми."
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (24.10.2012, 22:54) писал:Хтось повинен йти і відстоювати інтереси не Кременчука взагалі.

Я Вам так скажу: хоча класовий підхід зараз не в пошані, але у ньому, рідному, справа і Ви самі це розумієте коли пишете

писатель (24.10.2012, 23:08) писал:Бо якщо серйозно то і з вами і з Андрієм Погрібним ми пересікаємося всі лише в одному питання - дихаємо одним повітрям. І це все , що нас об"єднує. Решта - нас роз"єднує і як казали древні "сытый голодного не поймет".

. Але ж тоді вибір Ваш дивний, адже Терен- плоть від плоті олігархічно-кланової партії БЮТ і нікуди ті фальшиві вожді яценюки та тимошекнки з турчиновими нас не призведуть: тільки до розбрату та громадянських заворушень.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:23, 25.10.2012
Друже - не потрібно мене агітувати за комуністів. Я вам кажу за людину, а не Петра Симоненка, який нафік нас теж продасть в своїй коаліції через непотрібність. Я не люблю комуністів. Вони вже були і після них багато крові, яка непотрібна.

Цитата:писатель (24.10.2012, 23:08) писал:
то і з вами і з Андрієм Погрібним ми пересікаємося всі лише в одному питання - дихаємо одним повітрям.

Так було завжди, і так завжди буде, бо будь-яке суспільство ділиться на страти, які одна з одною майже не змінюються.

Питання стоїть лише в тому, що справедливе суспільство має бути влаштоване не так, щоб усі були однаковими, а так, щоб той, хто хоче та має здібності, мав можливості сам собі обирати спосіб життя і мав для цього потенційну можливість. Той, хто цього не може за станом здоровя - має бути допоможений з боку суспільства, щоб мав змогу більш- менш повноцінно жити. Той, хто не хоче - най собі має свободу жити асоціально, але не заважати іншим.

Я не казав, що хочу відібрати у пана Погрібного його Мерседес. У мене немає водійських прав. І будинок його теж мені непотрібний. Свій слава Богу є у дружини. Я казав що наша влада має думати не за свої кабінети і не за те як підвищити вартість Інтернету, а за людей в першу чергу. І думати не стільки за прибирання купи сміття, ( сміття вже прибрали - немає його) а за те, як зробити місто для людей комфортним і нормальним: за цінами, за зарплатами, за місцевими податками ... Бо одне - гілки дерев підрізати на мільйон грн кожен рік, а вони, гілки, все одно ростуть, а інша - повирішувати справжні проблеми, які стосуються життя людини. Є різниця
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (24.10.2012, 23:15) писал:Я вам кажу за людину, а не Петра Симоненка, який нафік нас теж продасть в своїй коаліції через непотрібність.

Складно з Вами говорити: поясніть, будь ласка, що зміниться в Україні якщо депутатом стане Терен? Він що-Бог чи мессія? На що Вам здалася та коаліція? Вам з цього яка різниця? Життя в країні не буде доки між собою будуть воювати клани, а у нас тріщати чуби.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:57, 25.10.2012
Я не вів мову про персоналії , старший сержант. Я кажу про те, що потрібно нам, а не про те, що потрібно їм. Їм потрібні гроші, чим більше тим хорошо - це і дитина в школі знає. А нам що потрібно?

Оце головне питання - що потрібно нам?

І от поки ми відповідь на це запитання не знайдемо, отак і будемо ходити як євреї по пустелі 5 тисяч років тому. Туди підемо , сюди підемо , а потом знову по колу

Цитата:Життя в країні не буде доки між собою будуть воювати клани, а у нас тріщати чуби.

Я з вами тут цілком згоден. Мало того - скажу що в найближчі років 15 змін ніяких не буде. Не буде доки, поки ми не привчимо своїх політиків - всіх, думати в першу чергу не про себе, а про нас - пересічних громадян. Я не кажу, що нас повинні носити на руках, але ми за те, щоб жити нормально, платимо податки. Це наша предоплачена нами послуга.
Таран, і це теж одне з пояснень мого вибору, про це знає - перейшов на персоналії. Інші - ті, які вже бачать себе на небі і думають, що в святий Петро їм доручить відкривати двері від рая, - ні.
Все, товариству удачі - пішов я спати. Завтра після довгої відпустки - на роботу. Пора вже працювать, досить сачкувать
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (24.10.2012, 23:44) писал:Таран, і це теж одне з пояснень мого вибору, про це знає

Знати мало: він сам знаходиться у цьому колі, а з волками жити...
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
zzz-cd
01:15, 25.10.2012

Старший сержант запаса (24.10.2012, 23:26) писал:

писатель (24.10.2012, 23:15) писал:Я вам кажу за людину, а не Петра Симоненка, який нафік нас теж продасть в своїй коаліції через непотрібність.

Складно з Вами говорити: поясніть, будь ласка, що зміниться в Україні якщо депутатом стане Терен? Він що-Бог чи мессія? На що Вам здалася та коаліція? Вам з цього яка різниця? Життя в країні не буде доки між собою будуть воювати клани, а у нас тріщати чуби.

Что измениться? Возможно, ничего. Изменения будут если Регионы и Ко возьмут 301 голос. Именно поэтому я буду голосовать за Терена.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 180
Великий Гуру

zzz-cd (25.10.2012, 00:12) писал:Именно поэтому я буду голосовать за Терена.

Ну на це лідери опозиції і розраховували: підсунемо цим тупим кременчужанам будь-кого, аби від опозиції, хай голосують. І будуть ваші лжепророки дудіти в дудки, кидати яйця та рвати рубаху що вони самі опозиційні та водити нас ще 40 років по руїнам нашої колись квітучої землі. Голосуйте: разом вас багато!
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
Старший сержант запаса, а Вы думаете, если проголосовать "правильно", то что-то изменится?
Вы думаете народу, который продается за гречку, или 100 грн. это нужно? Спешу Вас заверить, что подавляющем большинству нужно только чтобы на на хлеб с маслом хватало, и на бутылку палёной водки (печально, но это таки факт), а "квітуча земля" им абсолютно не нужна, ну если вдруг будет - хорошо конечно, будет что загадить

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация