писатель (25.10.2012, 22:20) писал:Та нет - ніхто й нічого не сказав
Вчера же сидело 5 человек, говорили о том, какой кандидат хороший и чтоб за него голосовали. Как по мне — дальше нужно только по факту, по документам. А не просто, какой он молодец.
Він теж розкаже за підкачувальні станції які вже встановлені - які тут сумніви ?
Господи, і сміх і гріх з такої боротьби за бабло
Ну які там факти ? Юрій Шаповалов буде відстоювати скасування пенсійного віку чи відновлення виплат дітям війни ? Не смішить. Субвенції та субсидії - ось головне, або в перекладі на народну мову -гроші та їх відмивання
ViewPoint (25.10.2012, 22:28) писал:Как по мне, лучше не приходить на эфир с такими условиями.
Не согласна. Народ не оценит души прекрасных порывов. К сожалению, у нас будет услышан базарный ор, а не благородное тихое негодование. И, хоть я на данный момент не являюсь сторонником ни одного из кандидатов, такой подход к избирательному процессу, какой продемонстрировал Визит, наводит на определенные мысли..
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Телекомпания - это всего лишь средство - микрофон и камера. Всё ответственность несёт кандидат, выкупивший эфир, о чём 1000 повторили в редакционном решении. Так какого хрена какая-то Оксана берётся судить бруд/не бруд?
писатель (25.10.2012, 22:32) писал:Неужели такие проблеми - сказати чому "за". Що сталося - це так складно ?
У каждого своя стратегия. Всё в рамках законодательства.
Товариство - зупиніться краще - завтра я стану в ефір - тоді точно у мене всі набалакають. Так набалакають, що мало не виповниться ніколи Каще скажіть чому ви за свого кандидата Чому проти і так всі знають. Але чому за?
Я бачив далеко стратегію та тактику - ми не в цирку і не потрібно нам показувати лохотрон. Хтось може сказати - чому за. Ось наприклад я за Москальця , тому та тому
Точно завтра піду замість Оксани на ефір.І сам питання задаватиму. І дуже хочу почути відповіді.
пенсионер
пенсионер
пенсионер