писатель (25.10.2012, 22:38) писал:Товариство - зупиніться краще - завтра я стану в ефір - тоді точно у мене всі набалакають. Так набалакають, що мало не виповниться ніколи Каще скажіть чому ви за свого кандидата Чому проти і так всі знають. Але чому за?
А ось тут я Вас підтримаю: я сам чекав аргументів "за", а готувати два ефіри на аргументах проти - схоже на провокацію. А Оксану Цокур просто жаль - цікава ведуча, а її так підставляють.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Завтра сам стану з Оксаною і дуже хочу подивитися на обличчя. Попереджую чесно - я задаватиму запитання,які є цікавими для всіх кременчужан. Мовчати та просити не буду. Питатиму все - а як , коли, чому, для чого, за скільки...
ViewPoint (25.10.2012, 22:42) писал:Старший сержант запаса, чего же эта цікава ведуча не отказалась?
А Ви бажаєте "піти торгувати бананами"?
писатель (25.10.2012, 22:39) писал:Точно завтра піду замість Оксани на ефір
Це правда чи так, емоції?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
ViewPoint (25.10.2012, 22:47) писал:Нет. Я бы отказался вести эфир, если бы это шло вразрез с моей совестью.
Тут важко щось говорити: ми не знаємо всієї правди, можливо писатель щось розкаже. Але мені не сподобалося те, що довірені особи від Шаповалова провокували припинення ефіру. Склалося враження, що аргументів "за" таки немає.
Старший сержант запаса (25.10.2012, 22:50) писал:Склалося враження, що аргументів "за" таки немає.
Их нет, это понятно. Доверенные особы оооочень слабые, как и сам кандидат. Я уже писал. Но эфир выключили незаконно. По большому счёту, ни у одного кандидата нет аргументов "за".
пенсионер
Артур Шопенгауэр
пенсионер
пенсионер
Артур Шопенгауэр
пенсионер
Артур Шопенгауэр
пенсионер