Народний депутат України від Кременчука Юрій Шаповалов

0
Горожане
+ 509
Аксакал
Отакэ..На голубом глазу пооткровенничал про наивность:-)) Но депутатсякий мандат не сдал:-)))) А было бы логично, кстати.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

писатель (20.12.2012, 15:48) писал:Товариство у мене свої питання теж є, але готовий також задати, те що вас цікавить.


слышала, что Киев может утвердить повышение цен проезда в Кременчуге. В одной из местной газеты было напечатано. Что на это может ответить господин Ш.?
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 30
Гастарбайтер

killerbean (21.12.2012, 09:28) писал:Я не пойму, что вы хотите узнать у него?

На даний момент дуже інтересно чи вміє він розмовляти взагалі, Ви ж бачите - у Ш. все мовчки. Такий собі тихушник (або німий ). Нишком напаскудив і булькнув у тину. Цікаво, також, знати як це непорозуміння (Ш.) збирається вилазити з того лайна, куди він попав нібито по наївості, чи лайно - це природне середовище його існування.
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

Прикольный такс (21.12.2012, 13:04) писал:Нишком напаскудив і булькнув у тину.


Почему это напоскудил? Как будто об этом было не известно...
А тот, кто поверил, значит, такой он избиратель бестолковый. К сожалению, таких большинство.
All we need is love(c)
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
killerbean
15:47, 21.12.2012

Прикольный такс (21.12.2012, 13:04) писал:На даний момент дуже інтересно чи вміє він розмовляти взагалі, Ви ж бачите - у Ш. все мовчки.


Вон вам даже ролик на ютубе выложили. Чего же вам не хватает? Или Вам надо палменные речи на броевике на центральной площади Кременчуга?

Прикольный такс (21.12.2012, 13:04) писал:Цікаво, також, знати як це непорозуміння (Ш.) збирається вилазити з того лайна, куди він попав нібито по наївості, чи лайно - це природне середовище його існування.


А тут я соглашусь ViewPoint, и выбирали его Кременчужане без подтасовок, так как админ-ресурс Надоше помогал. Так что он вполне отображает выбор большинства.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:20, 21.12.2012

Цитата:так как админ-ресурс Надоше помогал.


Я б так не жартував. Надоші допомагали дуже , але Шаповалову не менше. Однак більше - я хочу подивитися як будь кого знас пустять на столичний водоканал, або на нашу ГЕС.
Горожане
+ 30
Гастарбайтер

killerbean (21.12.2012, 13:47) писал: Чего же вам не хватает?

Звичайно, броньовик ефектніше , але хочеться серйозності: сказав не піду в ПР - і не пішов. А так виходить, що вибрали те, проти чого голосували. Аби Ш. хоч де небудь квакнув, що буде в ПР, то так і сидів би у своєму Ф. Тому треба, щоб цей німий якось відповів за базар.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Kanarsky
19:02, 21.12.2012

писатель (21.12.2012, 16:17) писал:Надоші допомагали дуже , але Шаповалову не менше


Не будем забывать, что в деле промывания мозгов для победы указанного кандидата, ключевую роль сыграл "Визит", а не какой-то там мифический админресурс
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Сергію,
Повірив би у ваші слова, якби сам не займався розміщенням передвибочої реклами та дечого не знав. Тепер , а вибори завершилися і ніхто та нічим не дорікне, розкрию невелику таємницю.
Перша - Юрій Шаповалов був присутнім практично у всіх випусках Візіту і не менше, а більше ніж Олег Надоша. Варто пригадати теми сюжетів - пан Ш на будівництві - кладе цеглу, на Київводоканалі, у Київському тролейбусному управлінні, на ГЕС, в школах, в кабінеті мера, раз з мером на святкуванні Дня міста, у нашому КТУ... - хлопці - всього не перерахувати.
Друга тема це гроші. Своїх коштів, на оплату всього,що можна пан Ш не витрачав. Це позичені у столиці , у представників ПР кошти. Звісно їх потрібно буде віддати, або зробити все що тобі кажуть. Тому, з самого початку було в цьому розкладі все зрозуміло.
Наступне далі. В принципі всі знали, що від ПР йде два кандидати. Перший - Олег Надоша, якого вів Андрій Клюєв у відповідності до рішення з"їзду ПР. Другий кандидат - Юрій Шаповалов, який йшов не від з"їзду ПР, але від представників адміністрації , або канцелярії ( прізвище, хто очолював другий штаб - самим можна знайти. Але нині всі ці прізвища неважливі - важливий тут результат, який можна було передбачати. Це щось зразка передбачення: якщо зима - то буде сніг, якщо осінь - то дощ. І тут теж саме.
Ну і звісно - пан Ш не переміг би сам ніколи. З підтримкою мера міста - і то перемога його мінімальна ( кількість голосів). А те, що відбувається сьогодні - то на мою думку йому просто нічого відповісти і нічого сказати "Да обдурив, да - поообіцяю - що ще може сказати людина ? Тож і втікає від журналістів, та їх запитань, тому і плани його відомі по прес-конференції, яку він так і не наважується провести.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (22.12.2012, 14:09) писал:Повірив би у ваші слова, якби сам не займався розміщенням передвибочої реклами та дечого не знав.


Т.е. ни Визит, ни Вы (печатное издание) ничего не сделали для его победы? Не преуменьшайте заслуги.

Спрашивать сколько денег получила ваша ТРК от обсуждаемого кандидата (на то время) не буду. Вы если бы даже и знали, то не сказали бы.
Спрошу по-другому: деньги не пахнут?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация