Пишу прес-конференцію тушки-нардепа Шаповалова. І висновок тільки такий - я не буду ніколи ходити в його Фокстрот. Я ніколи не піду в його бар "Паровоз". Бо в цієї людини совісті не було, немає і не буде - моя точка зору як журналіста. Бо продажний він навіки і продасть всіх нас - а потім скаже - це ж бізнес. До того ж він свій магазин "Фокстрот" продає. Ну і хрен з ним
І групу у Фейсбуці таку ж відкрию
Питаю у нього - чому сайт ВР показує, що його не було 12 числа на роботі . Де він був, що прогуляв засідання? І він мені доказує - на роботі був. Прогульщик однако цей тушка нардеп , який проводить свої прес-конфренції під наглядом одразу двох охоронців.
писатель (29.12.2012, 15:44) писал:я не буду ніколи ходити в його Фокстрот.
А Ви до цього там щось купували?
писатель (29.12.2012, 15:44) писал:Я ніколи не піду в його бар "Паровоз".
А у "Паровозі" скільки раз були? У чому, так сказати, протест? Он бойкот "Амстору" намагалися оголосити - там дійсно усе місто "кинули" і нічого, він живий до сих пір...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Kanarsky (29.12.2012, 19:30) писал:Александр, тему на форуме и группу в ФБ - "Не хожу в горисполком!" создавать не думаете?
А можна я відкрию групи "Я не читаю "Програму Плюс", "Я не читаю "Кремінь", "Я не дивлюся "Денс-рулетку"!
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Цитата:А можна я відкрию групи "Я не читаю "Програму Плюс", "Я не читаю "Кремінь", "Я не дивлюся "Денс-рулетку"!
Старший сержант - які тут питання.? Бо наскільки я знаю від ваших партійних вождів ви взагалі нічого не читаєте, окрім статуту КПУ і біографії Петра Симоненка
Цитата:Бо в цієї людини совісті не було, немає і не буде - моя точка зору як журналіста. Бо продажний він навіки і продасть всіх нас
писатель (29.12.2012, 20:27) писал:Старший сержант - які тут питання.? Бо наскільки я знаю від ваших партійних вождів ви взагалі нічого не читаєте, окрім статуту КПУ і біографії Петра Симоненка
Читаю-читаю, і людей знайомих помічаю і вітаюся з ними. А Ви настільки заклопотані паном Шаповаловим, що учора не захотіли зі мною вітатися у фреш-маркеті "Брусничка"
Мої вибачення - тут без розмов. Боже, йо. В тій Брусничці було три людини. Апарат не працював нас двоє - я та дружина і ви . Ну це точно - сліпий я і не дуже розумний.
писатель (29.12.2012, 15:44) писал:Пишу прес-конференцію тушки-нардепа Шаповалова. І висновок тільки такий - я не буду ніколи ходити в його Фокстрот. Я ніколи не піду в його бар "Паровоз"...
А слабо закинуть Винду монополиста Гейтса ?... По - Вашему, он ( Шаповалов ) должен был гордо ( но наверняка безплодно ) в одиночесве пытаться отстаивать интересы Кременчуга ?...
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения (А.С. Пушкин)
старейшина
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
(А.С. Пушкин)