killerbean (19.10.2012, 14:37) писал:А кто Вам сказал, что на прошлых выборах были честные результаты?
Мы сейчас о чём говорим? Я - про УИК и наблюдатей на них.
Там в принципе можно будет повлиять на результат (не спорю), но проблема в том, что из этой комиссии результат не пойдет в ЦИК напрямую, а отфильтруются в окружной комиссии.
Не напишет. Взагалі варто знати як відбувається процес . Комісій по моєму в місті десь 90
Кожна пише свій протокол. Далі в комісії ОВК ці дані вносять та сумують. Одночасно це ж роблять і представники кандидатів - теж рахують на калькуляторі. То якщо протокол з комісії і результати звіряють, і всі додають та рахують, то не буде там нічого
Єдине що може бути - продаж бюлетенів, голосувальники зі сторони ( каруселі) і робота комісій, які писатимуть протокол, але останнє теж малоймовірне - там комісії наповнені різними партіями і різними людьми
Там якщо проблеми будуть, то лише з округом в районі - поки з сіл протоколи довезуть, то справді такого напишуть, що мама не горюй. Але це теж все можна проконтролювати
Хіба вже якщо один з наших кандидатів в Кременчуці купить все і всіх, але у нього теж грошей не зі шкафчика дістають. Да і там є справді проблема з десятниками та сотниками від ПР, але не думаю я що наші пенсіонери такі вже безтолкові, що підуть масово продавати свої голоси за 50 гривень. Все ж таки наші люди - не ідіоти і ми теж нормальні
Посмотрим что получится. Лично я не был бы так сильно уверен в достоверности результатов.
В стране где большинство устала правящая партия, за неделю до выборов ей прогнозируют 20%+, где половину объектов на Евро2012 построила учительница по йоге из Кипра (это я без сарказма сейчас), где коммунисты пиарятся на том, что отберут всё у багатых для народа, а сами носят часы по $50000, и имеют 10%+ прогноз... Тут не могут быть в принципе честные выборы, ну либо этому народу они просто не нужны.
Цитата:Тут не могут быть в принципе честные выборы, ну либо этому народу они просто не нужны.
А це вже справа не в честності виборів, а в тому як люди голосуватимуть. Да частина піде підтримувати партію Регіонів,частина комуністів Але це буде реальна картина нашого життя. Ось так ми думаємо і цього бажаємо. Ми тут в цій справі такі самі як євреї у Моісея, яких він вів з Єгипту. Коли одні кажуть - йдемо наліво, другі - направо, а треті - вперед. У підсумку - всі стоять на місці і взагалі нікуди не йдуть. А раз не йдуть, значить життя вже покращилося, і капець нам всім ще неповний.
Цитата:Тут не могут быть в принципе честные выборы, ну либо этому народу они просто не нужны.
А це вже справа не в честності виборів, а в тому як люди голосуватимуть.
Как раз то, что мы имеем такие прогнозы и говорит о том, что честности ждать не стоит. Ибо если сравнить с прогнозами год+ давности, там цифры в несколько раз скромнее были. Когда подняли проходной барьер до 5%, по тогдшним опросам коммунисты не проходили совсем, а сейчас кое где и по 15% им дают, это как? В стране количество бабушек увеличилось в 3 раза?
Все эти соц. опросы полная туфта, и нужны только для того, чтобы нарисовать на выборах нужный результат. Этот как метод легитимизации результата в глазах людей. Что-то вроде "ну вот в опросах же было 21% а в результате 25% вышло, ну примерно так и должно быть".
Вы вот сами посчитайте, сколько Ваших знакомых будет голосовать за ПР и КПУ, и для себя в уме посчитайте для них проценты. Будет совсем другая картина.
З моїх знаймоих ніхто не голосуватиме за ПР чи КПУ. І зростає у нас не кількість бабушок, збільшується просто кількість тих, хто думає, що він це покращення життя може врешті решт і не пережити
То тільки старший сержант думає, що у нас люди масово горбушу купують в Амсторі і червону ікру. На жаль - це не так
старейшина
старейшина
пенсионер
старейшина
старейшина
старейшина