Karnivor (30.04.2020, 20:59) писал:Шановний Вернидуб ви що повне гальмо? А бо дійсно дуб? Казковий просто .
Як же це низько - прискіпуватися до ніку. Це остання межа, коли у вас так палає, що немає більше нічого сказати. Це найкращий маркер відсутності мислення у автора.
А як же ж прям палає, так що навіть кушать немогу . Вам відповіли, вам виклали відео що доводить порушували приписи всі церкви навіть УГКЦ і всі інші конфесії, проте ви як кажуть у Львові граєте варьята а бо попросту вмикаєте дурника. Так ось я і запитую ви гальмо, повний дуб або не дуже вмілий , з затримкою у розвитку троль? Короче дядя, паси гусей по перону.
oleg14 (06.05.2020, 15:26) писал:так что не так в Шарием
Створіть тему – я там відповім. А це тема про православ'я
На самом деле создавать тему "Что не так с Шарием" не нужно ответьте в контексте темы, Шарий привел развернутое интервью со священником , а вы обвинили его голословно в брехне и преступлениях .
oleg14 (12.05.2020, 11:05) писал:Что не так с интервью со священником ?
Священник не правильный!
А ещё на горизонте суд УПЦ с парашковским каналом "пряма кишка". За постоянную брехню и разжигание придётся отвечать! жаль, что Украина не страна! Эту зловонную помойку в любой, мало-мальской стране, давно бы уже прихлопнули!
Вернидуб (30.04.2020, 11:12) писал:О, ви були нацистом?
Тю, та я здесь причем? Это не в моей стране, а в вашей нацисты ходят табунами по улицам, занимают ответственные государственные посты, их именами называют улицы и чествуют дивизию СС. Если бы 7 миллионов украинцев, воевавших в рядах РККА, узнали бы во что превратились их внуки и правнуки (такие, как вы), удавили бы сразу!
старейшина
старейшина
гражданин