Украинская Рада Автомобилистов - Полтавский осередок

0
Горожане
+ 329
Великий Гуру

Marshall 13.04.2011, 22:41 писал:это не писинеры, а депутаты какой-то там администрации, которая какраз-таки на этом отрезке улицы находится...


Я передаю, что мне ответили.

Marshall 13.04.2011, 22:41 писал:то какого фига он там вообще висит?


Просители живы и здоровы, говорю.... Сказали снимать пока не будут, я не настаивала. Пусть висит, никто там не разгоняется. Большой вопрос по больницам! На въездах висят "кирпичи", а больных ведь привозят не только на "скорой"! Игнорировать не предусмотренные ПДД таблички "Крім транспорту..."? Территории подотчетны больницам, ГАИ не может им диктовать. Чаще в нарушителях таксисты, которых вызывают привезти больного. Но портят все посетители, которым леньки пройти 100м, а сидят часами. Или приезжают на процедуры. Другое дело привез больного и отвалил к стоянке, но ведь все норовят ближе к входу, а "скорой" потом носилки нести за километр....Вот тут проблема тупиковая. Я предложила знак "стоянка запрещена", но говорят больничное начальство мэрию письмами закидает, жалобами...
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
0
Почетный
старейшина

pantazm 13.04.2011, 22:55 писал:Я передаю, что мне ответили.

да если б у нас реагировали на все просьбы и жалобы писинеров, то трындец был бы всему, что для них не привычно... и это касатется не только автомобильной темы...

pantazm 13.04.2011, 22:55 писал:Просители живы и здоровы

... и работают работу в своих кабинетах.

pantazm 13.04.2011, 22:55 писал:Большой вопрос по больницам


pantazm 13.04.2011, 22:55 писал:Территории подотчетны больницам, ГАИ не может им диктовать.


территория больницы это не дорога, а прилегающая к дороге территория и у ДАЙцов там прав меньше чем шерсти у кошек породы сфинкс... не нравится главврачам, что машины заезжают - вешайте шлагбаумы, сажайте сторожа и разбирайтесь сами, а то "вы мне тут не рассказывайте что мне делать" и в то же время "а скажите им чтоб они что-небудь сделали"... я тоже могу сидеть стрелки переводить и сказки сказывать...
Уважаемые пешеходы!
Если мы останавливаемся пропустить вас на пешеходном переходе, а то и вне его. Это не повод идти с видом, будто вас боженька поссать отпустил и вы растягиваете удовольствие.
Горожане
+ 329
Великий Гуру

Marshall 13.04.2011, 23:45 писал:да если б у нас реагировали на все просьбы и жалобы писинеров, то трындец был бы всему, что для них не привычно..

Я неск.лет назад обращалась с просьбой установки "40" по Приходько- там школа, техникум, а летчиков стока...То снимать этот знак нет причины. На Толстго он как-то погоды тож не делает, пусть себе и висит...Лишь бы писионерам спалось сладенько...

Marshall 13.04.2011, 23:45 писал:территория больницы это не дорога, а прилегающая к дороге территория

Не, это огороженная территория, где все манипуляции с внутренним двором пререгатива медиков.
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
0
Почетный
старейшина

pantazm 13.04.2011, 23:59 писал:там школа, техникум,

так я ж и не спорю... школы, детсады и т.п. пусть висят "40", но нафига он нужен на обычном отрезке дороги? из-за вечно недовольным тем или иным писинеров, а не чинарей? да никогда я не поверю...

pantazm 13.04.2011, 23:59 писал:это огороженная территория, где все манипуляции с внутренним двором пререгатива медиков


так вот убрать "кирпич" и пусть себе медики как хотят так и манипулируют... главное потом руки помыть...
Уважаемые пешеходы!
Если мы останавливаемся пропустить вас на пешеходном переходе, а то и вне его. Это не повод идти с видом, будто вас боженька поссать отпустил и вы растягиваете удовольствие.
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
urikrem
19:05, 15.04.2011

pantazm 10.04.2011, 23:57 писал: urikrem (08.04.2011, 21:12) писал:Дык, вот, когда едем с Кооперативной(или Ревенко) к 1й больнице, там переезд перед поворотом на Профсоюзную. Дык, от места знака СТОП сторожка закрывает полностью правую сторону жд-путей.

Запишу, но пока не могу представить этот участок...

Вот видео этого переезда
Горожане
+ 329
Великий Гуру

urikrem 15.04.2011, 18:02 писал:Вот видео этого переезда


Я этот вопрос передала, чтоб ГАи обследовали, но по видео не вижу чтоб сторожка закрывала обзорность знака.
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
Знак-то виден. А паровоза за знаком не видно вообще. Там вообще видно жд-пути хоть метров на 20 за сторожку только когда "уже поздно"
Горожане
+ 329
Великий Гуру

urikrem 15.04.2011, 19:21 писал:А паровоза за знаком не видно вообще.


Не так поняла...Знак "СТОП"- остановиться, доехать до зоны видимости и снова тронуться.

Опубликовываю документ-обращение полным текстом, т.к формат ссылки на текст не загружается:

Цитата:Прес-реліз


Всеукраїнська Асоціація автомобільних імпортерів і дилерів,
Украiнська Рада Автомобiлicтiв -
надіслали до Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України пропозиції
щодо внесення змін до чинного законодавства
з метою спрощення та оптимізації затрат автомобілістів України

- Внесення змін до чинного законодавства щодо спрощення реєстрації транспортних засобів для громадян України (зокрема реєстрація ТЗ на покупця прямо в автосалоні з видачею номерних знаків) аналогічно новим Правилам реєстрації ТЗ в Російській Федерації.
Результат : Зміни до Правил реєстрації автомототранспортних засобів у Російській Федерації, які суттєво спростять життя водіїв, вступили в силу 3 квітня 2011 року. Тепер автомобілі можливо продавати з номерами. Про це заявив заступник начальника управління Департаменту забезпечення безпеки дорожнього руху МВС Росії полковник міліції Олександр Борисов.
У нових правилах дано перелік випадків, коли транспортний засіб не представляється на огляд : при отриманні реєстраційних знаків та/або реєстраційного документа, та/або паспорта транспортного засобу, взамін втрачених або той, що прийшов у непридатність; при внесенні змін до облікових даних, не пов’язаних зі змінами реєстраційних даних транспортних засобів; при знятті з обліку в зв’язку з його утилізацією або втратою; при припиненні тимчасової реєстрації на підставі заяви власника або по завершенню терміна її дії; вивезене і залишене колишнім або новим власником за межами території Російської Федерації.
Найближчим часом при переїзді до іншого регіону власник машини зможе зареєструвати її, не знімаючи завчасно з обліку. «Власнику автомобіля буде достатньо прийти до місцевого реєстраційного підрозділу ДІБДР і поставити машину на облік за своєю новою адресою, - пояснив Борисов. – З колишнього місця обліку вона буде знята автоматично по повідомленню, яке направить інспектор ДІБДР».
- Поновлення в системі української загальноосвітньої школи вивчення правил дорожнього руху та отримання навичок управління автомобілем і після цього складання іспитів в ДАІ (аналогічно системі, що існувала в Радянському Союзі).
Результат : Сприятиме зменшенню аварійності на дорогах України, зниженню корупційної складової в існуючій нині системі підготовки водіїв в автошколах, підвищенню конкурентоспроможності випускників середніх шкіл.

- Введення нового документу – технічного паспорту транспортного ТЗ (аналогічно документу, що існував в Радянському Союзі).
Результат : При зміні власника ТЗ інформація про нового власника працівником ДАІ заноситься до технічного паспорту ТЗ без видачі нового пластикового свідоцтва про реєстрацію. У цьому документі передбачити відстеження всіх змін, які здійснюються в автомобілі (заміна кузова, шасі, двигуна, встановлення ГБО, зміна власників, сума сплачених податків при розмитненні тощо).Подібним чином до технічного паспорту заноситься інформація про проходження технічного огляду ТЗ. Таким чином, громадяни заощаджують значні кошти.

- Відміна експертного дослідження на предмет підробки ідентифікаційних номерів та документів для нових автомобілів.
Результат : Заощадження значних коштів громадянами (за історію існування України не зафіксовано жодного випадку такої підробки або перебивки імпортованих або вироблених в Україні нових автомобілів.) Так зване експертне дослідження на предмет підробки або перебивки ідентифікаційних номерів ТЗ, який тільки-но зійшов з конвеєру українського автозаводу, є нонсенсом.

- Відміна градації державних номерних знаків (ДНЗ) ТЗ в залежності від області, в якій мешкає власник ТЗ. Дозволити перезакріплення ДНЗ ТЗ за новим власником (за його бажанням) при продажу ТЗ.
Результат : Заощадження значних коштів автомобілістами України (зникає необхідність знищення «старих» ДНЗ і необхідність виготовлення та придбання громадянами номерних знаків «транзит»; зникає необхідність повторного проходження новим власником ТЗ державного технічного огляду (ТО) з заміною (придбанням нового талону ТО, в разі якщо не закінчився термін дії старого талону ТО, ліквідація дискримінації громадян України за місцем проживання (знак «В’їзд транзитного транспорту заборонений» втрачає силу).

- Відміна нотаріального засвідчення доручення на право управління ТЗ, дозволити можливість при реєстрації ТЗ власником внести до бази даних ДАІ МВС України інформацію щодо осіб, яким власник ТЗ довіряє управління своїм ТЗ.
Результат : Заощадження значних коштів автовласниками на здійснення нотаріальних дій, спрощення бюрократичних процедур.

- Заборона органам ДАІ заключати угоди з комерційними структурами на зберігання ТЗ на штрафмайданчиках за цінами, які перевищують відповідну вартість такого зберігання на відомчих штрафмайданчиках ДАІ.
Результат : Ліквідація корупційної складової в роботі правоохоронних органів, заощадження коштів громадян України.

- Спрощення отримання дозволу та процедури оформлення встановлення газобалонного обладнання (ГБО) на ТЗ (видача картки ГБО без заміни свідоцтва про реєстрацію ТЗ).
Результат : Заощадження коштів громадян, переорієнтація значної частини автопарку України на альтернативні види пального, диверсифікація економіки.

- Заміна двох операцій при купівлі-продажу ТЗ, а саме, зняття з обліку ТЗ та постановка на облік ТЗ, на одну операцію – заміна власника ТЗ.
Результат : Заощадження коштів громадян, спрощення бюрократичних процедур, виключення повторних проведень одних і тих же супутніх операцій, зокрема експертизи, звірки номерних агрегатів.

- Аналіз та перегляд у сторону зменшення вартості свідоцтва про реєстрацію ТЗ та ДНЗ.
Результат : Заощадження коштів громадян (собівартість банківської «кредитки», яка має набагато більше ступенів захисту, ніж свідоцтво про реєстрацію ТЗ дорівнює 20-30 грн.).

- Дозвіл переоформляти (здійснювати заміну власника) ТЗ у будь-якому МРЕВ ДАІ на території України, оскільки за наявності центральної комп’ютерної бази МВС України немає сенсу обмежувати громадян територіально (європейська практика).

- Створення бази даних ДАІ МВС України для контролю за сплатою штрафів автовласниками на базі постанов по адмінпорушенням (рішенню судів), а не на базі складених протоколів, які не є підставою для обмеження дієздатності автовласників.


- Відміна захищених бланків довідок-рахунків при реєстрації ТЗ з одночасним введенням обов’язку передачі інформації суб’єктом господарювання щодо проданого ТЗ в єдину базу даних Департаменту ДАІ МВС України.
Результат : Здешевлення комплекту документів, необхідних для реєстрації ТЗ в ДАІ; приведення вимог до таких документів у відповідність з Указом Президента України щодо відміни голограм (після відміни голографічного захисту втрачається необхідність вимоги щодо виписки захищеного бланку довідки-рахунку).
Довідково : Навіть при максимальному голографічному захисті бланку довідки-рахунку були зафіксовані випадки підробки, втрати цих документів. Передача суб’єктом господарювання інформації щодо проданого ТЗ по захищеним каналам до єдиної бази даних ДДАІ МВС України забезпечить захист від фальсифікацій реєстраційних документів та дозволить спростити процедуру реєстрації ТЗ для громадян України.

- Реагування щодо невиконання чинного законодавства. 3 березня цього року Президент України В.Ф.Янукович видав Указ № 264/2001 р., яким відмінив Указ Президента України Л.Д.Кучми № 1239/2000 від 15.11.2000 р. і Указ Президента В.А.Ющенка № 302/2006 від 7.03.2006 р. «Про захист документів і товарів голографічними захисними елементами». Однак, в період з 3-го березня до цього часу МВС України реалізує суб’єктам господарювання спец продукцію, а саме : бланки довідок-рахунків, бланки прийому-передачі транспортних засобів, які всупереч Указу президента В.Ф.Януковича захищені голографічними елементами, що значно підвищує вартість довідок-рахунків та актів прийому-передачі транспортних засобів.
До того ж, не виконується Закон України «Про захист персональних даних» (набув чинності з 01.01.2011 р.), у ст. 19 (оплата доступу до персональних даних) якого чітко сказано : «доступ суб’єкту персональних даних до даних про себе здійснюється на безоплатній основі». Разом з тим, при реєстрації торгуючої організації вимагається надання довідки на особу, відповідальну за виписку довідок-рахунків, щодо несудимості. В порушення вищезгаданого Указу Президента України така довідка надається на бланку з голографічним захистом не на безоплатній основі, а за оплату – 102 грн. 20 коп., та з примусовим укладенням договору-доручення з ДП «Розвиток» на виконання інформаційних послуг на суму 26 грн. 20 коп.








Всеукраїнської Асоціації Украiнська Рада Автомобiлicтiв
автомобільних імпортерів і дилерів


Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
Понял про знаки СТОП. У нас с Вами в принципе разный подход к пониманию требований к месту его установки. Ну да, абы это была самая большая проблема наших дорог.
Предложения УРА к президенту приятные, ещё бы он услышал их. А то похоже, пар выпущен изменениями к законам о ТО и остановках дайцами.
Горожане
+ 329
Великий Гуру

urikrem 15.04.2011, 22:34 писал:У нас с Вами в принципе разный подход к пониманию требований к месту его установки.


Я по "СТОПам" задавала вопрос в ГАИ. Те, о которых здесь шла речь проверены, выезжали на осмотр чтоб удостовериться. Если б я правильно Вас поняла сразу о "будке" у переезда, то задала б и этот вопрос. Я думала речь о знаке, причем не совсем понимая о котором- передала Ваш "путеводитель", как проехать...По ГОСТам все в норме.

urikrem 15.04.2011, 22:34 писал:Предложения УРА к президенту приятные, ещё бы он услышал их.

Проявление инициативы не лишнее. Медсправки, талоны отменили тоже не "с Луны"..., акцизы, платные услуги....Караван идет. Яныку сейчас нужно реабилитироваться перед народом, столько недовольства назрело (14.05.11- новый майдан), а автомобилистов среди населения- масса! Если полетит Азаров и Тигипко, то хоть о Презе не замолвят. Но нам все равно под каким соусом, лишь бы дело двигалось.
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте