Вітаю! В понеділок навідався до розрахункового відділу газовиків щоб для початку знаки конкретно скільки витратили попередні власники, а скільки я. Як виявилось за рік в димохід вилетіло 3700 кубів газу, з яких 700 - моїх. На запитання чому я маю платити за старих власників жінка в розрахунковому недовольно відповіла - ну ви ж должні знати що ви купляєте. Я намагався їй пояснити що я абсолютно не несу відповідальності за старих власників, що діло майже дійшло до крику з обох сторін. Потім я запитав на основі чого вони надають мені послугу з газопостачання (маючи на увазі договір, який вони мали зі мною заключити а не заключили), на що мені відповіли: "на основі даних лічильника!.." На питання до чого тут лічильник жінка рознервувалась і відправила мене до начальника. В кабінеті начальника я розповів весь розклад, а той почав зїзджати на ліцевий рахунок, що мол кожен бцдинок має такий рахунок, в ньому записані всі дані яка площа будинку, кому належить, скільки прописано і які пільги. Тут я не заперечую, АЛЕ! Газ використовує власник на свій розсуд, який надає "Кременчукгаз" на основі договору, укладеного між власником і газовою компанією. Договору немає, що здивувало начальника, так як, каже з вами повинні були його заключити. Вобщем, каже, ми розберемся. Я кажу "добре, але я хочу свою притензію і вимогу зафіксувати письмово" на що начальник погодовся. Я настрочив бумагу так як писав ЕДНІК 12.02.2010 (за що йому поклін), завізував і віддав на розгляд. Обіцяли за 10-15 днів надати офіційну відповідь
А бумага шо за мною долг уже прийшла.... Хоча обіцяли в "Кременчукгаз" по закінченню розбирання газ не відключати
makey_s, ну вот теперь всё понятно! Перерасход "совершили" предидущие владельцы, что и зафиксировано в компьютере. Вот теперь, как говорится, с Вас и "взятки глАдки". Теперь ни в коем случае не доплачивайте за них и боритесь за свои деньги. Сразу же, как рассмотрится Ваш вопрос, идите прямиком в суд. Постарайтесь не допустить отключения. Вплоть до того, что не пускайте во двор. Сами они без Вашего разрешения не имеют права войти во двор. Удачи Вам! Держите в курсе нас.
Вчора був у газовиків - казали що моя бумага ще поки що на розгляді в комісії, яка буде засідати раз в місяць. Попередньо юрист сказав що правда за мною, а от що скаже комісія.... Тут як не крути, а правда за мною, принаймі згідно правил надання послуг. Дівчина в Кременчукгаз сказала: "Комиссия рассмотрит Ваше предложение, и возможно, пойдет вам на уступки" - дивно, про які це уступки я їх просив, наче я їхній газ беру в борг.
makey_s, Троекратное ура!!! Не, ну что умиляет - они, видите ли, пойдут на уступки!
brathislav писал:ну а серьезно?
К сожалению, я ничего по поводу квартиры не могу Вам подсказать. Да и Вы хоть бы написали, сколько кубов у Вас отведено на троих - тогда можно было бы просчитать...
brathislav писал: скажите пожалуйста,стоит ли ставить счетчик на газ в квартиру(3 чел),стоит одна плита.
Не стоит ... Я интересовался относительно недавно . Установка счетчика и сам счетчик стоит дорого и при нынешней цене на газ для населения Вы окупите установку счетчика через много лет
Добавлено спустя 57 секунд:
Ну разве что газ сильно подорожает или установка очень подешевеет Тогда другой коленкор
makey_s писал:В понеділок навідався до розрахункового відділу газовиків щоб для початку знаки конкретно скільки витратили попередні власники, а скільки я. Як виявилось за рік в димохід вилетіло 3700 кубів газу, з яких 700 - моїх. На запитання чому я маю платити за старих власників
Скажите г.makey_s, если бы вы знали что предыдущие владельцы должны горгазу вы бы их заставили заплатить долг, а потом бы осуществили сделку купли дома?
старейшина