Sarabi (14.05.2012, 13:44) писал:Боюсь, что ничем. Если цель поставлена, то власти этого добьются
ось так ми працюємо на слуг нашого народа))))))))) парадокс. ніхто нічого не хоче добиватися...значить скаржитись не потрібно потім. Якщо у влади є ціль вони добиваються а у народа нашого цілей не має...ось в чому проблема. для чого тоді "писателю" переживати за людей яким байдуже?
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть. Т. Шевченко
vinus (14.05.2012, 14:00) писал:значить скаржитись не потрібно потім.
Собственно, я и не жалуюсь. Это бесполезно. Это всё-равно, что Вы будете жаловаться в налоговую за новопринятые законы. Стараюсь свои силы бросать туда, где я могу действительно хоть что-то изменить. В противном случае шкурка не стОит вычинки.
Цитата:Собственно, я и не жалуюсь. Это бесполезно. Это всё-равно, что Вы будете жаловаться в налоговую за новопринятые законы. Стараюсь свои силы бросать туда, где я могу действительно хоть что-то изменить. В противном случае шкурка не стОит вычинки.
Сарабі, ніхто не скаржиться, але врешті решт ми маємо сказати нашій владі - що люди не бидло. Ми повинні сказати, що з громадянами потрібно радитися при прийнятті рішень. Що ми не просто глядачі в їхньому житті і тільки робимо, що заважаємо їм жить. Інакше нам буде ось це
Цитата:Андрій Погрібний з диктофону ..."Хочеться будувати нормальну роботу в місті і те, що в іншому місті тарифи поки що нижчі наших, то це не значить, що вони такими будуть і завтра. Розвиток транспортної системи теж потребує певної оплати”, - така відповідь кременчужанам від чиновника виконкому - першого заступника міського голови.
гражданин
Т. Шевченко
старейшина
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Сергей