Цитата: Записуйте - перша будівницто пам"ятника козакам в річницю Коруківської битви 1635 року.
За это большое спасибо!!! Буквально недавно удалось его увидеть. Прекрасное сооружение. Судя повсему, у вас довольно мощная организация, маштабные мероприятия воплощаете в жизнь...
Писатель У меня другой вопрос: сколько вы готовы потратить на суд и сколько детей на эти деньги в Карпаты свозить можно было бы?
"Научиться танцевать танго – это означает овладеть искусством танцевать вдвоем и непринужденно общаться." Диего Аришаг
Цитата:Писатель У меня другой вопрос: сколько вы готовы потратить на суд и сколько детей на эти деньги в Карпаты свозить можно было бы?
Уся справа в тому, що за суд взялися не "хохли", тож особливих коштів для цього не потрібно. Будівництво пам"ятника козакам у Крюкові, поблизу Чечелева, то якраз його будували представники товариства української мови та інші представники громадських організацій. Щодо відрядження дітей в Карпати і переговорів з цього приводу зі Львовом, аби дітям було де ночувати, що їсти і таке інше - то нині це вже справа молодих. Питань нема - якщо, то телефони знайдемо. Далі - телефонуєте у Львів і кажете: добрий день це хохли з Кременчука. Звісно,це жарти - але якщо цим займатися, то лише серйозно. Інакше точно скажуть - хохли з Кременчука телефонують, невідомо що хочуть...
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Peppi писал:Вот эта фраза меня смутила. Как это бесплатно памятник поставить? Сегдня на кладбище памятник поставить в копейку обойдется...
Ну не лезьте в одно место без мыла... Терпение, оно знаете ли, не резиновое! писатель, Моя повага, дуже приємно, що маю змогу спілкуватися з такими грамотними людьми як Ви! Доречі, якщо Ви особісто знайомі з Олександром Уріним, передавайте вітання, просто від форумчанина, що особисто з ним знайомий. Якби у нас в міськкомітеті було хоча б 10 відсотків таких як він, то питань щодо благополуччя нашого міста не виникало б, запевняю!
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
пенсионер
пенсионер
гражданин
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
пенсионер
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
пенсионер
пенсионер