Экспресс-новости

0
Горожане
+ 266
Великий Гуру

peachy (08.12.2011, 21:26) писал:смотрите вокруг, летайте в космос там, по крайней мере, позитивные эмоции и хорошая компания )))

peachy, я смеялась, муж смеялся... чем не позитив?
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Генпрокуратура Украины потратит более миллиона гривен на новый веб-портал

Они, как говорит их предводитель, совсем "страх и совесть потеряли"? 1,1 млн. на сайт?
Я хочу увидеть ТЗ...
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

Kanarsky (13.12.2011, 20:42) писал:Я хочу увидеть ТЗ...

Там планируют установить золотой унитаз... виртуальный, но по цене реального!
Горожане
+ 329
Великий Гуру

Kanarsky (13.12.2011, 20:42) писал:В «НГ» также отмечают, что конкурсная документация по тендеру, а также протоколы раскрытия конкурсных пропозиций на сайте «ВДЗ» не опубликованы, что противоречит нормам закона «Про державні закупівлі».

А кто ж Гернпрокуратуру проверит? Генпрокурор?
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
+ 509
Аксакал
Прочитала о наступлении на ники. Долго думала..
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 266
Великий Гуру
15.12.2011 19:53 , ОСТАННІ НОВИНИ УНІАН
Тюремники виклали на офіційному сайті фото камери, де тримали Тимошенко
Державна пенітенціарна служба України виклала на своєму офіційному сайті фото внутрішнього інтер’єру камери №242, у якій, як стверджує помічник голови Державної пенітенціарної служби України по взаємодії із засобами масової інформації Ігор Андрушко, ув’язнену Юлію Тимошенко тримали до переведення до медичної частини Лук’янівського СІЗО.
У зверненні Андрушка заявляється, що подібна відвертість викликана поведінкою окремих ЗМІ та інформаційних агентств, які “відверто викривляють інформацію, що її офіційно отримують від прес-служби або інших посадових осіб пенітенціарного відомства”.
Поряд з цим пан Андрушко офіційно підтвердив що “в камері, де раніше утримувалась Ю.Тимошенко, дійсно проводились певні ремонтні роботи, зокрема було замінено вікно та радіатори опалення. Наразі в цій камері також належні санітарно-побутові умови. Безпосередньо це приміщення (загальною площею понад 16 кв.м.) обладнано душовою кабіною, сучасним сантехнічним обладнанням, меблями, телевізором, холодильником та кондиціонером”. Та додатково пояснив, що “проведення ремонтних робіт в житлових приміщення установ ДПтС України – це результат планомірної роботи персоналу установ в рамках виконання доручення керівництва пенітенціарного відомства”.
Тож вочевидь можна сподіватися, що інші ув’язнені жінки (які не належать до категорії “VIP” й не можуть розраховувати на підвищену увагу преси) утримуються в умовах, не набагато гірших за ті, що презентовані на офіційному сайті Державної пенітенціарної служби.
З офіційними фото з камери-палати у медичній частині Лук’янівського СІЗО, де зараз тримають Тимошенко, можна ознайомитися тут
Водночас, як повідомила УНІАН прес-секретар Ю.ТИМОШЕНКО Марина СОРОКА з посиланням на захисника Сергія ВЛАСЕНКА, камера СІЗО №242, фото якої оприлюднила на своєму сайті Державна пенітенціарна служба, не має нічого спільного з камерою, в якій утримувалась екс-прем’єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО.
"Ця інформація не відповідає дійсності. Сама пенітенціарна служба заявляла, що Ю.ТИМОШЕНКО була переведена до іншої камери через те, що там проводили ремонт, в тому числі й заміну сантехніки. А ця зразкова камера, яку намагаються підсунути людям, немає нічого спільного з Юлією Володимирівною", - сказала М.СОРОКА.
Вона зауважила, що, за словами С.ВЛАСЕНКА, Ю.ТИМОШЕНКО досі перебуває в камері медичної частини СІЗО, і в камері, фото якої оприлюднені, після свого переведення не була.
"Сергій ВЛАСЕНКО заявив, що в СІЗО відремонтували тільки одну камеру, щоб водити туди європейців. А Юлія ТИМОШЕНКО перебувала в камері, яка була в жахливому стані", - наголосила М.СОРОКА.
Вона зауважила, що потім цю камеру терміново ремонтували, аби зробити її "показовою".

Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Kanarsky
01:33, 16.12.2011
ruda98

Ар'єв та Гримчак відвідали СІЗО та виявили показуху в камері 242. Запах фарби, клею та свіжої стружки
Горожане
+ 266
Великий Гуру
Kanarsky, ну что Вы. как малое дитё! Неужели Вы думаете, что её посадили в вонючую камеру с парашей в углу?
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

ruda98 (16.12.2011, 09:47) писал:Kanarsky, ну что Вы. как малое дитё!

"Аналогично", - подумал Kanarsky
Я за объективность подачи информации. Все уже подтвердили, что Тимошенко этого ремонта в глаза не видела. А видеоролик смонтировали и добавили в него в конце съёмку из этой отремонтированной камеры, в которой она ни разу не была. Грубая чернуха.
Горожане
+ 266
Великий Гуру

Kanarsky (16.12.2011, 14:02) писал:"Аналогично", - подумал Kanarsky

Прозорливости моей даже муж поражается, а уж он похлеще Вас, он вообще верит только себе!
А этому Вы верите?

16.12.2011 11:21 , ОСТАННІ НОВИНИ

Королевська каже, що Тимошенко запропонувала їй стати заступником

Керівництво БЮТ має відкрито викласти нинішню шкалу цінностей, щоб усім у партії було ясно, як працювати, на що розраховувати і до чого прагнути. Про це в інтерв`ю LB.ua заявила Наталія КОРОЛЕВСЬКА - народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»), голова парламентського Комітету з питань промислової та регуляторної політики і підприємництва.

У ході інтерв`ю Н.КОРОЛЕВСЬКА розповіла, що в ніч із четвертого на п`яте серпня, напередодні арешту, Юлія ТИМОШЕНКО запропонувала їй стати заступником голови партії й взяти на себе конкретну ділянку роботи. «Негайної відповіді вона не вимагала. Просто ми домовилися, що до вересня – дати передбачуваного з`їзду – разом сформуємо нову стратегію, зрозумілу програму дій. На тому й розсталися. П`ятого серпня вранці, як ви знаєте, її заарештували.», - говорить народний депутат.

За її словами, Ю.ТИМОШЕНКО стала першою людиною, чий лідерський авторитет вона визнала безумовно, без жодного внутрішнього опору. «Тому для мене, політика команди ТИМОШЕНКО, перший номер – тільки сама ТИМОШЕНКО. Її довіра, можливість роботи з нею для мене важливіше, ніж місце, на яке вона мене ставить, – третє або тридцять третє», - сказала Н.КОРОЛЕВСЬКА.

Вона вважає, що зараз головне завдання для БЮТ – ніяких конфліктів у команді. «А це можливо лише тоді, коли кожен зайнятий своєю справою. Нехай кожен напрацює й покаже свій результат, який складеться в результат команди. Проблеми, інтриги часто вигадуються неробами, які вештаються марно. Хай кожного з нас оцінюють по мірі його реального внеску в команду. Причому керівництво нашої політсили повинне відкрито викласти актуальну для нього шкалу цінностей: «що таке добре й що таке погано?» Щоб усім у партії було ясно, як працювати, на що розраховувати, до чого прагнути», - впевнена Н.КОРОЛЕВСЬКА.

На запитання, чи не є пропозиція очолити УСДП - виходом у «самостійне життя» і страховкою від можливого виключення з фракції «за невчасну явку на засідання» політик відповіла: «прискіпатися можна й до стовпа». «Політики – посередники між людьми та своїми партіями. Я просто зобов`язана бути з ними на акціях протесту. Я підтримую людей, люди підтримують мене, а через мене – Юлію Володимирівну і, загалом, нашу ідеологію, систему цінностей. Тільки так «Батьківщина» прийде до перемоги. Не всі, на жаль, у нас у команді це розуміють. Але це вже – їхні проблеми», - додала Н.КОРОЛЕВСЬКА.

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте