Ребенок и детский сад

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Однако, в центрі міста після вчорашньої заяви мера про закриття дитячого садку в "Аді" будуть проблеми. Вільні місця цього разу зникнуть не лише в реальному житті, але у електронних зведенням міського управління освіти теж.

Але за фактуру дякую. Про це пишу в газеті - на "Кременчук он лайн" ( читачів ) посилаюсь
Горожане
+ 21
Гражданин
А сколько денег собирают у Вас в д/с на окна,мебель,ремонт и т.д. и на какую сумму Вам дают списки из канцтоваров и моющих средств? Интересно насколько богаты аппетиты в наших садах. Я сейчас уже собираю список,посчитаю,сколько потратила и отпишусь.
Горожане
+ 47
Почетный
старейшина
У нас 40 грн/мес в группу, 25/мес - фонд сада, 150 на ремонт сада (а 25 тогда куда?), раз в квартал список на моющие-50-100 грн в зависимости от просимого. 34 садик.
I will survive
Горожане
+ 21
Гражданин
Я сегодня моющих средств на 100грн. купила, еще остался список с играми и канцтоварами,но он побольше, 20 грн. в фонд сада и 5 в фонд группы, еще собирают по 375 грн. на мебель.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:35, 18.07.2012
З 1 серпня мерія відкриє дитячий садок в приміщенні колишньої школи "Ада". Кількість місць спочатку - 140. Далі - 240.
( Проект рішення сесії, яка відбудеться за два тижні). В центрі питань з місцями для дітей не буде. Але ось що мені пишуть.

Цитата:Цікаво, що найбільш дорогим для життя дітей регіоном України є Автономна республіка Крим. У Севастополі влаштувати дитину у дитячій заклад вартує батькам від 200 доларів до 3000 грн, що відповідає рівню столиці. Найдешевший вступ дитини у садочок - в донецькій області – та складає 300 грн.


"Ми звертаємося до партнерів та всіх, кого може це стосуватися – перевірити інформацію та сприяти протидії корупції у таких закладах, де можуть відбуватися такі протиправні дії: Київ, Дитячий садок 550; Севастополь, школа № 43; Севастополь, д\с № 63; Кіровоград, дитяча поліклініка № 1; Кіровоград, ДНЗ № 22; Запоріжжя, дитяча поліклініка № 6; Запоріжжя, д/с 286", - йдеться у квартальному звіті проекту.

Оскільки відомості фактично вносяться про факти сплати або не сплати, уся узагальнена інформація буде публікуватися у тих регіонах України про які йдеться у повідомленнях людей, а також будуть публікуватися регулярні квартальні звіти Кампанії «Я ДАЛА ХАБАР ЗА СВОЮ ДИТИНУ»

З 2 квітня, надійшло 521 повідомлення. 86 % випадків коли люди давали хабарі, і 14 % у яких громадяни повідомляють що не давали хабарі. Так, в місті Києві вимагають сплатити за вступ в перший клас ліцею 1000 доларів, проте не всім це по кишені.

Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
Радуга,

Цитата:Я сегодня моющих средств на 100грн. купила, еще остался список с играми и канцтоварами,но он побольше, 20 грн. в фонд сада и 5 в фонд группы, еще собирают по 375 грн. на мебель.

це Ви новенькі?
Нам тільки список канцтоварів купить. 375 грн сдали на дитячий куточок. Зробили меблеву стінку, мийку. 200 грн пішло на благодійні послуги - у фонд сада. То, поки що й все.

Список канцтоварів не величкий. Дещо, я купляла протягом року для дитини, але так ми цим і не скористались, тому піде у садочок. У середньому виходить 100 грн.

Цитата:а 25 тогда куда?

мабудь це мається на увазі за послуги користування інтернетом, за те, що вони будуть ремонтувати електрику, сантехніку. То, як було на зібранні я зрозуміла, що в штаті дитячого садку таких вакансій не має. Тому вони наймають приватним способом, таким же способом і розраховуються за виконанні послуги. Із готівки, зібраної з батьків. І також я зрозуміла те, що якби в саду всі батьки 100% сдавали кошти, то сума була фіксірованою і не великою, гривень по 5, але так як сдають тількі 80% від батьків, діти яких відвідують дитячий садок, то й сума привищує 20 гривень
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 131
Великий Гуру
А у нас в городе нет мини-садиков, ну на 5-6 детенков? Просто интересно.
Горожане
+ 62
Почетный
старейшина
tabula
16:15, 18.07.2012

Кипр (18.07.2012, 15:05) писал:А у нас в городе нет мини-садиков, ну на 5-6 детенков? Просто интересно.


Раньше был на Московской, вроде "Сказка" назывался. Позиционировал себя как частный мини-сад, на деле (со слов родителей, которые туда водили) оказался не лучше госудаственного, условия не айс!
Могу визитку глянуть, до сих пор где-то валяется.
Горожане
+ 48
Старожил

tabula (18.07.2012, 15:14) писал:Раньше был на Московской, вроде "Сказка" назывался.


4-ре года назад стоило такое удовольствие 800 грн./мес.
Ежевика растет и под крапивой...
Горожане
+ 62
Почетный
старейшина

Ежевика (18.07.2012, 15:25) писал:4-ре года назад стоило такое удовольствие 800 грн./мес.


Я знаю. Но человек же спрашивает именно о наличии.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте