Ребенок и детский сад

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
01:49, 19.01.2014
А ясно - мова про міністра. Не думав що у нас апостоли у мерії сидять. А воно бач як - один Авраам, а другий Ісаак. Чи один Гавріїл і другий Міхаїл. То вибачте звісно , не думав що у нас - міськвиконком - це престол Божий

Ото про це і буду писать - називається -"а ми наблизились до Бога, і ти не ти, і я не я"

А ще напишу про заходи, які втілено місцевими медиками - та піду до Сущенко запитаю.

Де і що я сказав неправильно чи несправедливо ?
Горожане
0
Проездом
Писатель вы может и хороший, видно что умный и начитанный, но я просто человек и могу сказать только одно: не дай Бог никому оказаться на месте этой бедной женщины. А вы ходите, пишите, в сосновку поехать не хотите? Правда в том, что вокруг нас полно больных людей, которые выходят из тюрем, ездят в маршрутках, годами не делают флюорографий, у людей нет работы, за их здоровьем никто не следит, им не за что лечиться почему бы вам об этом не написать?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
І про це теж напишу - цифри в мене всі є. І про те, що у людей немає роботи теж напишу, і про те, що на нашій медицині роблять бізнес - теж. Я не звинувачую ту жінку - ми всі ходимо під Богом. Мова лише про дії місцевої влади в цій ситуації -
Горожане
+ 1
Местный

KRISTINA-85 (18.01.2014, 23:37) писал:А вы знаете, что больного туберкулезом в нашей стране по закону никто не имеет права заставить лечиться?


Цитата:Стаття 11. Примусова госпіталізація хворих на заразні форми туберкульозу за рішенням суду

1. У разі якщо хворі на заразні форми туберкульозу, у тому числі під час амбулаторного чи стаціонарного лікування, порушують протиепідемічний режим, що ставить під загрозу зараження туберкульозом інших осіб, з метою запобігання поширенню туберкульозу за рішенням суду вони можуть бути примусово госпіталізовані до протитуберкульозних закладів, що мають відповідні відділення (палати) для розміщення таких хворих.

2. Заява про примусову госпіталізацію чи про продовження строку примусової госпіталізації хворого на заразну форму туберкульозу подається до суду представником протитуберкульозного закладу, що здійснює відповідне лікування цього хворого, протягом 24 годин з моменту виявлення порушення хворим протиепідемічного режиму. До заяви додається мотивований висновок лікаря, який здійснює або має здійснювати лікування цього хворого, про необхідність відповідно примусової госпіталізації до протитуберкульозного закладу чи про продовження строку примусової госпіталізації.

3. Примусова госпіталізація осіб, стосовно яких судом ухвалено відповідне рішення, здійснюється з урахуванням висновку лікаря на строк до трьох місяців.

4. Продовження строку примусової госпіталізації таких осіб здійснюється за рішенням суду на визначений ним строк з урахуванням висновку лікаря, який здійснює лікування цього хворого.

5. Рішення про примусову госпіталізацію до протитуберкульозного закладу чи про продовження строку примусової госпіталізації хворих на заразні форми туберкульозу приймається судом за місцем виявлення зазначених хворих або за місцезнаходженням протитуберкульозного закладу та підлягає негайному виконанню. Органи внутрішніх справ за зверненням керівника протитуберкульозного закладу надають у межах своїх повноважень допомогу у забезпеченні виконання рішення суду.

6. Примусова госпіталізація хворих на заразні форми туберкульозу, які страждають на психічні розлади, здійснюється в установленому цим Законом порядку з урахуванням законодавства про психіатричну допомогу.

7. Невиконання рішення суду про примусову госпіталізацію до протитуберкульозного закладу чи про продовження строку примусової госпіталізації тягне кримінальну відповідальність відповідно до закону.


взято сдесь:http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/4565-17

писатель (16.01.2014, 11:49) писал:«Тривога батьків небезпідставна. У співробітника дошкільного дитячого закладу виявлено відкриту форму туберкульозу. Людина лікується у протитуберкульозній лікарні, що у Соснівці.



В данном случае человек лечится.
Муж подарил путевку на курорт "ДЕКРЕТ" - такая обширная программа... даже спать некогда....
Горожане
0
Проездом
Kristina-85
14:33, 19.01.2014
Мы все так бурно это обсуждаем, а что у кого-то есть выписка из истории болезни с заключительным диагнозом что это открытая форма (а именно она является заразной)? А может она лежит на обследовании? И почему здесь не обсуждаются остальные больные, лежащие в этой больнице, ведь их там немало? Очевидно, что в этом случае были приняты все необходимые меры профилактики - раз с родителями работал фтизиатр. И еще непонятно в чем виновата заведующая? В том, что отправила своего работника на плановый осмотр? Или в том, что организовала осмотр всех детей и сотрудников? А что будет если у этого работника после проведения диагностики не подтвердится этот диагноз (таких случаев было немало)? И вообще не все больные идут к врачу, их же не будут отлавливать. Рядом с вами в транспорте, в магазинах или просто на улицах что никто не кашлял, или все так уверены, что это не туберкулез?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Звісно самі - іншого немає тут варіанту. Слава Богу всі при пам"яті. Питання в тому - як зробити, що такі випадки більше не траплялися.
А щодо ціни - наскільки розповідали - там новий медичний протокол, але ліки у них є. Чи і тут теж потрібно купувати ?
Горожане
0
Проездом
Kristina-85
13:57, 19.01.2014

1r0xra (18.01.2014, 23:57) писал:В данном случае человек лечится.


ПРЕКРАСНО ЧТО ЛЕЧИТСЯ, ТАКИХ ЧТО НЕ ЛЕЧАТСЯ НАМНОГО БОЛЬШЕ.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
02:07, 19.01.2014
Скільки коштує лікування хворого ? Кому коштує ? Бюджету ? То у порівнянні з тим що сьогодні відбувається - це копійки. Для самого хворого? Так запевняли з усієї сили що ліки в лікарні є - три тижні тому

Що і там вже ліків теж немає ? У лікарні ???
Горожане
+ 1
Местный
KRISTINA-85, я говорю о том, что существет закон о принудительном лечении. а о том, как работает система и сколько стоит лечение такого больного, Вы, как медработник, можете нам рассказать.
Муж подарил путевку на курорт "ДЕКРЕТ" - такая обширная программа... даже спать некогда....
Горожане
+ 74
Великий Гуру
В сравнении с тем как распиливают бюджет - лечение ничего не стоит. Сравнивать не с чем
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте