Ребенок и детский сад

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:19, 31.01.2014
Оприлюднили медики свою версію по д.садку №80. Комп винен. Що і як - написав на сайт газети
Горожане
Гастарбайтер

писатель (31.01.2014, 13:19) писал:Оприлюднили медики свою версію по д.садку №80. Комп винен. Що і як - написав на сайт газети



где можно подробнее прочесть?
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

zara (31.01.2014, 13:20) писал:где можно подробнее прочесть?

http://pplus.in.ua/novyny/3669-vinnim-za-tuberkuloz-u-dityachomu-sa dku-na-molodzhnomu-priznachat-podarunok-vd-nardepa-zhevago.html
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 4
Местный
Мої думки на пару моментів:

МерриПоппинс (30.01.2014, 23:29) писал:потом начался отопительный сезон, в группе +27, сухо. у меня ребенок северного типа- голубоглазый светлокожий блондин. поэтому наша педиатр на вопрос о кашле сказала "а что вы хотите, жарко и сухо, он и будет кашлять"

- відповідно до Державних санітарних норм темпартура в ігрових має бути температура +19... +22. Я не кажу про вологість, так як її контролювати так само важно, як, маюуть, визачити радіаційний фон, так як гігрометрів в дитсадках НЕМАЄ. Так от, ми всі знаємо шо ця температура є найбільш компортною, і тут на тобі - +27!!! І шо ми робим? Правильно, терпим, хай краще моя (і не тільки) дитина кашляє хай в неї буде температура, і хай я краще візьму за свій рахунок і буду сидіти вдома (доречі також, ймовірно при такій температурі, шоб не дай Бог, тьфу тьфу не застудилась), а ніж я посмію упрікнути вихователя в тому що ігрові і спальні не провітрюються, чи ще гірше, звернусь з такою скарго. до завідувача дит садка!!!!

МерриПоппинс (30.01.2014, 23:29) писал:даже если ребенок еще не кашляет, он уже может быть заражен. поэтому ведя ребенка в сад, нужно морально быть готовыми к тому, что там он встретит вирусы, и это для меня априори, независимо от позиции остальных родителей насчет своих больных детей, я даже не задаюсь этим вопросом - выяснять, водят ли другие родители сопливых и кашляющих детей.

- Я не знаю чому, але і в ЗМІ, і на форумах часто при ГРІ використовують абрівіатуру ГРВІ, тобто вірусна інфекція, підбивають таким чином статистику. Чим заразний опік шкіри?, або випадковий поріз пальця склом? Так само і з застудою - вона не заразна (саме тому в Європі на застуду у дітей не звертають увагу) - звісно якщо впевнені що це звичайна застуда, основним признаком якої є відсутність підвищеної темпартури (за 37). Якщо є температура, то звісно що в дитсадок ні ного, але якщо залишились вдома, то при сприятливій температурі не в жаркій квартирі, а вдіватись потепліш і бігом на вулицю!!!!

По поводу кашля. Почались в малого перед вихідними соплі, на вихідні текли рікою + появивсь кашель так як носик закапувать не хотів через шо вночі дихав ротом. Соплі пройшли - кашель залишився. Днів через 5 з"явилась температура. Дружина дала сироп від температури - вирвав, дали пізніше води попить - вирвав, під вечір поїсти - теж рвоти. На наступний день я з малим до педіатра, мол так і так, соплі, кашель, температура і рвоти. зараз температури немає, но кашель залишився. Лікар послухала легені, каже жостке дихання, почала рецепти писати. Я в неї питаю - так який діагноз, а вона секунд 30 подумала і каже - бронхіт!!! "В дит садок ходите - да! - ви шо!!! ніякого дитсадка, в кінці тижня прийдете повторно!!!" За рвоти нічого так і не сказала яка їх була причина. Каже "від кашлю сироп з плющом той шо у вас є не годиться, купляйте з подорожником..." В результаті купив дитсячий сироп Амброксол за 11 грн (аналог Лазолвана, але в 3 рази дешевший), на наступний день в дит. садок. Через пару днів кашель зник, як і жостке дихання.

1r0xra (31.01.2014, 10:01) писал:У нас в доме такая мамашка была. Сидела дома не работала, но дитё свое пёрла в садик и с соплями и кашлем...убила бы!!!!!

Відволікусь від теми. Дружини батьки живуть з нами. Вони на пенсії і були проти того щоб їх внук був в дитсадку. Але я був проти того щоб він залишався вдома так як таке сидіння негативно вплинуло на його - шо хочу те і роблю, їв паршиво так як його упрашували шось з"їсти, цукерки в необмеженій кількості, через які в принципі і не хотів їсти. "Внучок, сять, не бігай, ось подивись краще судові справи" - це дитині 3-х років!!! На вулицю гулять не виходить так як не хоче вдіватись, і кімнати не провітрюють, як результат дитина дихає геть не свіжим повітрям, тому щоранку і щовечора примусово провітрював, і щоразу теща шипіла про холодні через те кімнати. Мультики з самого ранку і до пізної ночі, тому прийшлось поставить пароль на канали з мільтами. А лягає спать в 11 вечора - я їсти хочу!!...((( вееее.... Як тільки соплі чи температура - відразу вдягається 5 одежин і включається додаткове опалення + жменя невідомих пігулок лежить на столі на поготові. Короче надоїло мені все це, тому категорично настроївся на те що дитина має ходити в дит садок, хоча б для того щоб навчився знаходити компроміс зі своїми ж ровесниками, так як вдома його вважали центром всесвіту (і він це добре знав і вміло цим користувавсь). Да, тяжко було йому спочатку, і зараз тяжко, так як рано лягає, і відповідно рано треба вставати, ніхто не ганяється за ним з тарілкою - нехоч снідати - чекай обіду. Короче з"явилась ДИСЦИПЛІНА. Да, бувають соплі і після дит садка, але треба вміти, як то кажуть, відділяти мух від коклет. За 2 місяці перебування дитини 5 випадків застуди і жодного випадку вірусного захворювання.
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина

makey_s (31.01.2014, 15:12) писал:- відповідно до Державних санітарних норм темпартура в ігрових має бути температура +19... +22. Я не кажу про вологість, так як її контролювати так само важно, як, маюуть, визачити радіаційний фон, так як гігрометрів в дитсадках НЕМАЄ. Так от, ми всі знаємо шо ця температура є найбільш компортною, і тут на тобі - +27!!!

Я не знаю для кого ця температура комфортна. Маючи температуру тіла у мене та моєї дитини меньше 36 градусів мені в + 19 не просто холодно , а майже мороз. 22 градуси трішки тепліше, тому про комфорт не мовиться . Дітей в групі з температурою тіла нижче 36 градусів дуже багато .
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 1
Местный
1r0xra
20:34, 31.01.2014

Far (31.01.2014, 13:07) писал:не надо так горячительно к этому относится, потому что ы же не знаете, как у нее складывается жизнь. То, что не работает, так это заметно, а то что у нее внутри - нет.

пусть язвительно, но!!! это не причина, чтобы не оставить ребенка на два-три дня дома, чтобы подлечить... Вы не знаете куда пристроить больного ребенка, когда на работу вызывают, а другие мамы не знают, как защитить своих детей от ребенка, которого дома просто не хотят подлечить. Не очень-то приятная ситуация, когда после антибиотиков и трёхнедельной болезни ребенка опять заворачивает, потому что у кого-то в жизни что-то не так. Не обессудьте за резкость!!!

makey_s (31.01.2014, 15:12) писал:Відволікусь від теми. Дружини батьки живуть з нами. Вони на пенсії і були проти того щоб їх внук був в дитсадку. Але я був проти того щоб він залишався вдома так як таке сидіння негативно вплинуло на його - шо хочу те і роблю, їв паршиво так як його упрашували шось з"їсти, цукерки в необмеженій кількості, через які в принципі і не хотів їсти. "Внучок, сять, не бігай, ось подивись краще судові справи" - це дитині 3-х років!!! На вулицю гулять не виходить так як не хоче вдіватись, і кімнати не провітрюють, як результат дитина дихає геть не свіжим повітрям, тому щоранку і щовечора примусово провітрював, і щоразу теща шипіла про холодні через те кімнати. Мультики з самого ранку і до пізної ночі, тому прийшлось поставить пароль на канали з мільтами. А лягає спать в 11 вечора - я їсти хочу!!...((( вееее.... Як тільки соплі чи температура - відразу вдягається 5 одежин і включається додаткове опалення + жменя невідомих пігулок лежить на столі на поготові. Короче надоїло мені все це, тому категорично настроївся на те що дитина має ходити в дит садок, хоча б для того щоб навчився знаходити компроміс зі своїми ж ровесниками, так як вдома його вважали центром всесвіту (і він це добре знав і вміло цим користувавсь). Да, тяжко було йому спочатку, і зараз тяжко, так як рано лягає, і відповідно рано треба вставати, ніхто не ганяється за ним з тарілкою - нехоч снідати - чекай обіду. Короче з"явилась ДИСЦИПЛІНА. Да, бувають соплі і після дит садка, але треба вміти, як то кажуть, відділяти мух від коклет. За 2 місяці перебування дитини 5 випадків застуди і жодного випадку вірусного захворювання.

свою девочку я намеренно оставила в школе на продленке при бабушке, которая на пенсии, потому что хочу чтобы мой ребенок общался со своими ровесниками, развивался на ровне с ними, т. е. был в социуме,а не жил так, как описали Вы. У нас была аналогичная ситуация: "куды хочу, туды и лечу." Никакой дисциплины, никакой ответственности, полное разгильдяйство!!!!... но тут разговор о больных детях и мамочках, которые, имея возможность, лечить детей дома и не заражать других детей в садике, намеренно ведут их в сад. Не любим своих детей?
Муж подарил путевку на курорт "ДЕКРЕТ" - такая обширная программа... даже спать некогда....
Горожане
+ 1
Гастарбайтер

Alesya1985 (30.01.2014, 22:10) писал:А медсестра с поликлиники пишет в справке не присутствовал с садике с 15 по 16 января в связи с тем что лезут зубы, сопли и кашель не вирусный... Нет слов, что делать

Вы ходите в ясли?? тогда Вы только в начале пути !!! у меня кума в саду работает так там в яслях положено каждое утро детям мерять температуру вот приводит мама ребенка в сад а там градусник под мышку и все не отвертишься)))) хотя есть такие кадры что говорят что ее ребенок просто не выспался и плакал утром вот и температура!!!! как послушаешь и не хочется ребенка в сад сдавать((( а бывает еще отдают ребенка в сад а там в течение дня сопли, она вечером у вашего ребенка сопли а мама говорит дома соплей нет )))) если у вас есть время спросите у воспитателей кто с соплями и с кашлем они вам скажут а Вы тогда с этими родителями поговорите!!!
Горожане
+ 4
Местный

Леди (31.01.2014, 16:36) писал:Я не знаю для кого ця температура комфортна. Маючи температуру тіла у мене та моєї дитини меньше 36 градусів мені в + 19 не просто холодно , а майже мороз. 22 градуси трішки тепліше, тому про комфорт не мовиться . Дітей в групі з температурою тіла нижче 36 градусів дуже багато .

- 2 приклади:
1. Жив я на квартирі на Молодіжному біля Аврори. Почавсь опалювальний період, в квартирі тепло. І ось одного разу відчуваю - поча в я підмерзать!!! Тю, думаю, в чом же причина. Дивлюсь на градусник - в квартирі +25... дивно...
2. Зараз проживаю в приватному будинку, опалення газове. Стеля (потолок) не утеплена, тому як не кочегарь, тепле повітрявсе одно остиває. Приходжу з роботи, на вулиці було -22С, заходжу в будинок - наче тепло, на термометр - показує +17С!!! Сину 5 років бігає в колготах і майкі. Кажу: "Синок, тобі не холодно? - Ні, нормально!". Сьогодні вранці проснувсь - тепло, на термометрі все ті ж 17С.
На роботі питають - тепло вдома? Да, кажу, нормально, правда з цими морозами +18 в середньому... На що співробітники роблять круглими очі, і кажуть шо не можуть жити коли нижче 30 градусів (в них квартири), і в добавок до центраьного опалення включають додатково обігрівачі.

Який з цього висновок? тут діло привички - до якої температури звикли, таку і намагаєтесь дотримуватись. А дитсадки працюють не по звичками а по санітарним нормам і правилам, принаймі повинні так працювати))))

1r0xra (31.01.2014, 18:32) писал:тут разговор о больных детях и мамочках, которые, имея возможность, лечить детей дома и не заражать других детей в садике, намеренно ведут их в сад. Не любим своих детей?

))) Любов до дітей не виміряється просиженими попусту днями через вигадані хвороби. Треба вміти збирати і аналізувати інформацію про здоров"я дитини - в нашому випадку як визначити що є причиною соплів і кашлю - вірусна чи бактеріальна інфекція, і які признаки того чи іншого? Якщо ви не знаєте, то це не означає що цього не знають інші, і такого роду упрікання - чого ви водите в нього соплі - каже лише про вашу неграмотність. І любов не виміряється походами до лікаря, антибіотиками під час соплів чи "профілактикою" Аміксином, Амізоном чи Анафероном. Це лише ЖИРНА ГАЛОЧКА на вашій совісті, тому що "я хоть чтото сделала, а он/она ничего, более того, заражает других"

Леди (31.01.2014, 16:36) писал:Дітей в групі з температурою тіла нижче 36 градусів дуже багато .

- так вдіньте 3 футболки і 2 світери такій дитині, в чому проблема? Ніхто ж не забороняє цього робити!!!
Чомусь якшо купуєте за ВЕЛИКІ ГРОШІ якусь екзотичну диковенку, наприклад велику жабу, то без специфічних умов проживання (температура/вологість/світло) вона просто здохне, і тому купляються і зволожувачі, і дорогущі лампи, і вольєри, і харчування. А якшо діло йде про дітей - хай терплять.
Горожане
+ 1
Местный
Что значит

makey_s (01.02.2014, 13:25) писал:вигадані хвороби

??????

makey_s (01.02.2014, 13:25) писал:Треба вміти збирати і аналізувати інформацію про здоров"я дитини - в нашому випадку як визначити що є причиною соплів і кашлю - вірусна чи бактеріальна інфекція, і які признаки того чи іншого?

а какая разница? Они обе заразны и их надо лечить!!! (грипп, бронхит, коклюш, ОРЗ) И здесь не говорили о детях-аллергиках или астматиках

makey_s (01.02.2014, 13:25) писал: І любов не виміряється походами до лікаря, антибіотиками під час соплів чи "профілактикою" Аміксином, Амізоном чи Анафероном. Це лише ЖИРНА ГАЛОЧКА на вашій совісті, тому що "я хоть чтото сделала, а он/она ничего, более того, заражает других"

конечно нет!!! она измеряется бездействием и пофигизмом некоторых родителей по отношению и к своему ребенку и к другим детям. и не обезательно кормить горой таблеток. можно сделать компресс, попарить ноги.. .

makey_s (01.02.2014, 13:25) писал:Якщо ви не знаєте, то це не означає що цього не знають інші, і такого роду упрікання - чого ви водите в нього соплі - каже лише про вашу неграмотність.

я не берусь судить всех родителей а привела конкретный случай, где сама мама не скрывала факта наличия простуды у девочки. Вот и все!!!

вот такие у нас грамотные мамы!!!
Муж подарил путевку на курорт "ДЕКРЕТ" - такая обширная программа... даже спать некогда....
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина

makey_s (01.02.2014, 13:25) писал:Чомусь якшо купуєте за ВЕЛИКІ ГРОШІ якусь екзотичну диковенку, наприклад велику жабу, то без специфічних умов проживання (температура/вологість/світло) вона просто здохне, і тому купляються і зволожувачі, і дорогущі лампи, і вольєри, і харчування. А якшо діло йде про дітей - хай терплять.

Це мені???????????????? У мене тільки кішка і ту на вулиці знайшла. Я вдягаю дитину тепло і мені начхати на того хто щось там собі вирішить. У нас жоден дитячий садочок не відповідає санітарним норомам, і температура повітря в цьому випрадку це така чепуха.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте