Деньги в детский садик и школу

0
Горожане
+ 121
Старожил

Kseniya (05.11.2011, 18:49) писал:У 4 ліцею - 15 грн на місяць

Кошмар Ирода (05.11.2011, 20:47) писал: взносы увеличили с 15 грн. прошлого года до 25 грн.

Ха! Вам ещё повезло! Наша школа в этом вопросе переплюнула наверное всех. Мы платим 40 (!) грн. в месяц (если двое деток - 35 грн.) Несложно прикинуть какая сумма выходит за десять месяцев (с сентября по июнь включительно), если в школе примерно 1000 учащихся.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
А школа це яка ?
Горожане
+ 121
Старожил
Бонни
00:32, 06.11.2011

писатель (05.11.2011, 22:24) писал:А школа це яка ?

Лицей №30.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:55, 06.11.2011
Ну то мабуть директор Ольга Шиян взялася за побиття кременчуцьких рекордів у внесках. Але вона ще депутат міської ради. А депутат нині - це ого-го. Він може і внески підвищить. Але дуже хотілося б отримати відповіді на запитання від фахівців на цьому сайті про стягнення коштів. Як і чому та з яких розрахунків і чому наперед ?Але якщо відповіді не буде, то це теж добре. І дуже дякую за пояснення - далі вже якось вихід з ситуації знайдемо
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:06, 06.11.2011
Товариство - є думка продовжити рейтинг сайту Кременчук.уа та журналів Форбс, Кореспондент і "Деньги" про вартість перебування дитини у школі та дошкільному закладі в містах Кременчук та Комсомольськ. Отже по школам виходить найдорожчим ліцей №30, де плата за дитину складає 40 грн. на місяць. Найдешевшим для батьків та найзручнішим поки що є ліцей №4, де батьківська плата складає 15 грн.
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
26 школа - 30 грн . Считаю , что много . Причем первый месяц заплатили через банк- теперь уже надо на руки- мотивация - они не могут этими деньгами распоряжаться. Это ж теперь надо все через безнал проводить - а через безнал орого , вот и вернули сдачу бабок на руки. У меня вообще вопрос- в школах есть бухгалтерия ( не так как раньше одна в отделе образования) - неужели там такие тупые бухгалтера , что а ) - не могут узнать кто оплатил б) не знали раньше , что если через безнал это будут другие суммы? Жаль мне поздно сказали об увеличении суммы - болел учитель .
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 7
Почетный
гражданин
школа 28-31грн каждый месяц.
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Продовжимо рейтинг сайту Кременчук уа, газети "Програма плюс" та журналу Форбс. Школа №10 - 30 гривень внесок щомісяця
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:35, 10.11.2011
Спільний рейтинг сайту Кременчук уа та газети "Програма плюс" наших шкіл та дошкільних закладів запускаємо у друк. Дані з Комсомольська є. Залишилася Полтава, але це не проблема. Дослідження допомогло знайти самий нормальний дошкільний заклад - це №50 на Молодіжному. Наскільки я зрозумів тут останнє у людей не забирають. Але питання є. Чому наші школи дорожчі ніж у наших сусідів. Чому в різних садках оплата різна? .
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:37, 10.11.2011
60 гривень - це кременчуцький рекорд. Вони що - ці гроші їдять ?

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте