Дуже дякую всьому товариству за надані показники. Комент начальника міського управління освіти є. До речі Геннадій Москалик сказали, що вони цей сайт читають і з майбутнім рейтингом погоджуються. Посилання на сайт обов"язково у газеті буде, порівння з Полтавою та Комсомольськом теж і з цього всього приводу велика подяка пану Канарському. Дякую
Я пишу все для газети і там же буде відповідь на запитання - як довго це триватиме і чому у нас гроші на премії директорам є, а на віники в школі та дошкільних закладах - немає. По моєму тут варто сумістити одне та інше
А я когда училась, мы деньги "на школу" и "на класс" каждый месяц не сдавали, и я каким-то чудом закончила школу и жива осталась. Считаю, что все эти деньги - тупой развод. И охрана в школах - некудышняя, нафик не нужная, недавно зашла в 12 школу, так никто даже не спросил - кто я и зачем прусь через всю школу, так что можно было террористничать сколько влезет. Зачем такое оплачивать? В 17 школе - точно также бродила без вопросов. Зачем охрана? Беспорядки разнимать - все равно вызовут дежурный наряд милиции, бесплатно. Или я не права и там за охрану не берут деньги?
Товариство - дівчата та жінки !!! Є питання . На апаратній нараді в минулу п"ятницю в мерії заступник міського голови Віктор Калашник заявив, що збільшує розмір плати батьків у школах - збільшує розмір благодійних внесків. Причина - газети, "Програма плюс" і колеги мої - "Телеграф" , які допомогли батькам відстояти існування класів у школах. Воювали ми за ЗОШ №20. Телекомпанія "Візит" одночасно з нами воювала за класи в ЗОШ №24. Тепер у нас класів більше на 70, чим потрібно Кременчуку по нормативам Мінфіну. Звідси і подорожчання благодійних внесків. Сума збільшення в повному обсязі за рік - 6 мільйонів гривень - каже Калашник. А взагалі скільки сьогодні платять наші батьки і скільки платили минулого року. Про все це напишу, бо негарно перекладати державні проблеми і міські теж на плечі батьків. Але потрібні для повного огляду цифри. І тоді поїду сокирою, як в цьому номері за якість води всіх "постріляв" і школи теж .... Зараніше вдячний і завжди допоможу при першому зверненні до мене
писатель (03.09.2012, 14:06) писал:А взагалі скільки сьогодні платять наші батьки і скільки платили минулого року.
У нас фонди подорожчали на 5грн, але ми (батьки) самі так вирішили, ніхто не примушував. Зараз платимо 25грн у фонд школи та 25грн у фонд класу. Минулого року було відповідно 25 і 20.
Да там ще йшлося на нараді про закриття двох шкіл, через нестачу коштів та некомплектні класи. Але це буде у 2013 навчальному році. Одна - ЗОШ №14. Вона буде точно закрита. А щодо грошей - благодійних внесків, то наскільки зрозумів, самих батьківських зборів з цього приводу ще не було - так здають гроші: скільки сказали і все
Мы еще не знаем сколько будем платить, но в прошлом году было 30 грн в фонд школы. Но мое субьективное мнение- для нашей школы это слишком жирная сумма, как , впрочем, и для остальных. Теперь поповоду г-на Калашникова- он брызжет идеями , зачастую тупыми.Ему надо напомнить , что такое благотворительные платежи и как они платятся. Если я не захочу платить в фонд школы- меня никто не заставит. Но .. очень часто родители просто бояться заявить это в голос... Я "гавкаю" чем периодически пугаю учителя и зауча с директором:)
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
старейшина
старейшина
гражданин
старейшина