ЗОШ 14 закриють

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
я маю відповісти ? звідки така цікавість до мого життя. Називати по іменам всіх своіх дітей , а вік вказувапи?

записуйте. старшому 31, середньому 25, далі продовжувать?
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
писатель, А где ключи от квартиры лежат? Капец- ну ей-Богу - а не пофиг ли вам дорогие товарищи сколько у кого детей и где они учатся? Мой в 14-ю школу не ходит, но я против ее закрытия - и что теперь?

Цитата:Поэтому я и интересовался, какова динамика по первоклашкам в школах этого района, по рождаемости...

ну вот ей-Богу умный же человек...Школа находится в центре города, где ,чтоб сейчас попасть в детский сад, надо стать в очередь с рождения или дать на лапу. Через неколько лет ( я опять повтору 2-года) эти дети пойдут в школы.. опять же в центре. И опять же в 10 и 4 не резиновые и всех не примет , а некоторым прямо укажет на дверь. Школа нормально функционирует . там дают нормальные знания( судя по участиям в олимпиадах и поступлениям в ВуЗы) - зачем ее закрывать? прикрываясь мифическим латанием дыр в буджете. тогда обьяните мне мил человек- чем будет отличие школы и муниципального центра для предпринимателей в выражении финансов? более того . Я б на месте родителей подала в суд( а вообще ночью в тихомолку выламала все окна и т.д что было куплено за их деньги) - за присвоение моих благотворительных взносов организецией которой я их не платила.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 65
Почетный
старейшина

Надоелло (24.11.2012, 23:10) писал:вопрос к писателю: дети есть? и если есть в какой школе учатся? не в 14, не?


Я не Писатель, но отвечу. Мой ребенок учится не в 14 школе. В классе 30 человек, на параллели 5 классов, учимся во вторую смену. Это к вопросу о наполняемости школ. На подходе у меня еще двое деток. В садик по месту жительства еле успели записаться (почти за 2 года до начала). Мы уже последние в списке.
Как низко смотреть на всех свысока!
Leonid S. Sukhorukov
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
13:54, 25.11.2012
azalia, Леди - дякую за підтримку.
Минулого тижня теж саме мені закинув перший віце-мер Андрій Погрібний. Але тут варто сказати наступне - хіба сам номер навчального закладу має значення - яка різниця між ЗОШ №14 чи ЗОШ № 13?
Ніякої різниці немає. Однак мова про речі принципові. Всі хто був на посаді мера в останні 20 років говорили, що грошей в бюджеті не вистачає. Але тим не менше - всі розуміли, що є такі речі , які не можна чіпати. Не можна скорочувати лікарні, не можна скорочувати школи. Це соціальні речі.
Єдину помилку зробив Микола Глухов, колишній мер , який узявся закривати пологове відділення в Крюкові. І тоді люди, кременчужани, сказали - цього робити не можна. Теж саме і з нашими школами відбувається сьогодні.
Нашим чиновникам, які кажуть про економію коштів, варто шукати варіанти. Вони є. Можна не підстригати дерева, можна зменшити обсяг коштів, виділених на ремонт своїх кабінетів, на купівлю нових службових авто для мерії... Багато що можна - варіанти справді є. Нехай шукають - вони за це отримують за висновками року великі премії та матеріальну допомогу.
Але кажу - заклади культури, освіти, спорту скорочувати не можна в будь якому випадку.
Ви втілюєте в життя грантовий проект з відкриттям центру ? Не питанння, втілюйте. Але не за рахунок соціальної сфери та її скорочення. Ніхто не проти вашого центру муніципальних послуг. Посадіть його в будівлю Крюківського райивконкому, Автозаводського. Не годиться це - домовтеся з Костянином Жеваго і викупіть у нього палац ХК "АвтоКрАЗ", викупіть у НПЗ порожню будівлю біля 5-ї лікарні на вул. Червона Гірка. Є й інші варіанти. Не годиться це - збудуйте нове приміщення - землі, порожніх ділянок в центрі під парканами, хоч конем там гуляй

Цитата:Батькам школи №14 обіцяють повбивати їхніх дітей


Учора, 23:11

СМС, в яких батькам, що відважилися захищати від закриття Кременчуцьку школу №14, обіцяють їхніх дітей убити або заразити СНІДом, надійшли сьогодні на мобільні членів батьківського комітету.

Вилазь з політики, а то твою доньку посадять на голку або заразять СНІДом", "Заявиш у міліцію, твоя донька не доживе до понеділка", " - СМС такого змісту надійшли сьогодні на мобільні мам, що взялися захищати від закриття школу, в якій навчаються їхні діти.

Батьки шоковані тим, що відбувається. СМС, що надійшли кількома мамам-членам батьківського комітету сьогодні, різняться за змістом, але схожі за суттю жорстоких погроз. В повідомленнях-погрозах вказуються імена як мам, так і їхніх дітей.

Непередодні батьки передали в міську раду Кременчука відкритий лист до мера Олега Бабаєва, в якому на десяти аркушах зібрані підписи батьків учнів школи №14. Серед іншої інформації батьки вказали в цьому зверненні свої домашні адреси та номери мобільних телефонів.

Нагадаємо: ініціатором закриття школи, в якій влада Кременчука збирається відкривати центр надання адміністративних послуг був перший заступник міського голови Андрій Погрібний. Він же лобіював це питання останній тиждень за період відсутності на робочому місці мера Олега Бабаєва (той узяв короткотривалу відпустку). Проект рішення про дозвіл на реконструкцію приміщення по вулиці Гагаріна, де знаходиться школа, під центр адмінпослуг виноситься на сесію Кременчуцької міської ради 27 листопада.
На загальних зборах батьки учнів школи прийняли рішення пікетувати сесію на знак протесту проти закритя школи. А також звернулися до губернатора Полтавщини за підтримкою. На другий же день губернатор надіслав до Кременчука комісію. Поки що результати її роботи невідомі.

На прес-конференції у п'ятницю, 23 листопада, віце-мер Андрій Погрібний заявив, що у міста є потреба закрити школу, аби зекономити гроші на опалення навчальних закладів Кременчука.

Юлія Билина http://rkr.in.ua/
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
пане Письменник мені здаеться що завтра , максимуму вівторок, тут мають бути присутні всі провідні телеканали Украни. Про ці СМС мають знати всі українці з новин . Більш того, тільки це зможе чимось допомогти.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Забаненные
+ 27
Местный
combat
16:11, 25.11.2012

писатель писал:Але тим не менше - всі розуміли, що є такі речі , які не можна чіпати. Не можна скорочувати лікарні, не можна скорочувати школи. Це соціальні речі.


совершенно верно!
сократите что угодно - поливать улицы,сажать цветы, убогие праздники с салютом, сократите штат в горисполкоме и будут Вам и деньги и площади для нового центра.
я уверен, если выложить в общий доступ штат, зарплаты и площади занимаемых кабинетов, то общественность обалдеет))
там живут как в Советском Союзе...господа поработайте в жесткой коммерческой организации, почувствуйте разницу дармоеды...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Чесно, робимо з цього приводу все можливе - вже хто кого знає, то й з тим і домовляється. Найбільше сподівання в цій справі - на "Візит" та "Телеграф" - там найбільше знайомих телевізійників. У нас - менше.
Ми теж кого знаємо, того і тягнемо на вівторок на мітинг. Єдина справа тут люди - наскільки кременчужани все це підтримають? Колеги обіцяють музичну установку - буде грати "Вибори, вибори, кандидати..." , включно з ДДТ і всіма іншими. Плакати малюють, виступи готують
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
писатель, Вам самому не тошно от того, как Вы со своими коллегами из аудитории ваших изданий быдло-массу создаёте, спекулируя школой в земельной проблеме своего хозяина?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:47, 25.11.2012
Сергію вже казав - є проблема закриття школи. Вона є і нікуди від неї не дінешся.
Є проблема зі скаргами мешканців Ревівки. Цього теж ніхто не відкидає. Ми не створюємо зі своїх читачів бидло-масу. Наші читачі роблять висновки самі. І не завжди висновки читачів співпадають з моїми думками чи думками інших журналістів. Це стосується як "Програми плюс", так і "Телеграфу" й всіх інших наших колег. У нас не газета "Правда", аби ми щось створювали
Але є проблеми - то їх потрібно вирішувати. І мені в цій справі стидно лише від одного - коли встає чиновник і каже - "все закриваємо, бо не можемо це зробити і те зробити". Отут чесно стидно. А решта питань - потрібно шукати варіанти та знаходити рішення.

Колеги мої з Телеграфу і не лише вони ніяк від родини Мельників не залежать. Кожен сам вибирає тему в залежності від її актуальності. І кожен робить сам, що вважає за потрібне в цій справі.

І не потрібно тут думати, що ось ми зговорилися і всі разом пишемо про шкільну проблему. Ніхто з нас й ні про що одне з одним не домовлявся. Просто у нас всіх приблизно схожі погляди за темою : "що таке гарно і що таке погано". І те, що нас журналістів єднає в цій справі - так це думка: скорочувати чи закривати об"єкти соціальної сфери не можна в будь якому випадку. Немає різниці - школа це чи лікарня чи клуб дітей за місцем проживання... Головне - не можна закривати. Бо он вже і так накоротили
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
писатель, ок, ответьте на вопрос: Сколько школ/садиков закрыли/передали кому-либо в Кременчуге за последние лет 15-20?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте