Сталин

0
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
A85
20:58, 11.09.2013
Машульц, Мамай, не несите бред - не позорьтесь...
Известные люди, исторические деятели говорили совсем не тот бред,
которым Вы обильно пливаете страницы форума...
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
О так, так. А Гітлер був людиною року по версії Time.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 37
Старожил

Мамай (11.09.2013, 19:53) писал:Це називається лизати дупу самому собі.

"свою фамилию он носит по праву", це Джугашвілі чи псевдо Бєсошвілі?

Уверенны, что это его фамилия?
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
dan-violeta, ти ж нібито вдавала з себе адекватну людину, на протязі тижня. Але мабуть маскуватися довго то тяжкий труд. Що за скучно, развивай тему, любитель человечества? Чому не має прикріпленої картинки яка не має жодного відношення до теми? Чому не пекельний оффтоп?
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 37
Старожил

Мамай (11.09.2013, 20:18) писал:dan-violeta, ти ж нібито вдавала з себе адекватну людину, на протязі тижня. Але мабуть маскуватися довго то тяжкий труд. Що за скучно, развивай тему, любитель человечества? Чому не має прикріпленої картинки яка не має жодного відношення до теми? Чому не пекельний оффтоп?

Ви просто золотце для цього форуму, вдавати з себе адекватну людину це по вашому просто сюди не заходити ))
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
dan-violeta, як варіант
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Мамай (11.09.2013, 20:18) писал:на протязі тижня.

учіть українську мову: " на протязі" - значит "на сквозняке". Правильно "протягом"
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
10:25, 12.09.2013

Мамай (11.09.2013, 18:47) писал:Що там по 1943 і 0.3 л ?

Это у Вас хочу спросить. Потребление алкоголя в СССР в 1943 году было 0,3 л чистого спирта на душу населения. Или у Вас есть какие-то другие цифры?

Мамай (11.09.2013, 20:07) писал:О так, так. А Гітлер був людиною року по версії Time.

Причем заслуженно. Или Вы так не считаете?

Бойня и резня к которой привела его политика не отменяет ни ума, ни таланта, ни харизмы Гитлера.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
Мамай
12:22, 12.09.2013

Старший сержант запаса (12.09.2013, 08:52) писал:учіть українську мову: " на протязі" - значит "на сквозняке". Правильно "протягом"

Ви б хоча б не ганьбились тут. Краще шукайте хто тама Кременчук під час війни обороняв.

Цитата:На протязі1, ім. з прийм. 1. Те саме, що протягом 1. Новаторство й традиціоналізм у формі йдуть на протязі віків поруч (М.Рильський);

Скат (12.09.2013, 09:24) писал:Потребление алкоголя в СССР в 1943 году было 0,3 л чистого спирта на душу населения.

Я такого не казав, тому мені й цікаво звідкіля ви таке взяли.

Скат (12.09.2013, 09:24) писал:Причем заслуженно. Или Вы так не считаете?

Більш ніж.
Горожане
+ 298
Великий Гуру

Мамай (12.09.2013, 11:04) писал:Я такого не казав, тому мені й цікаво звідкіля ви таке взяли.

Я не совсем понял Пост 707. Поэтому и написал разъяснение.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация