А взагалі вже казав - з того що бачив - проект нового бюджету - виділяється Полтавській області 26 млн. грн. додаткових субсидій. Щось мені так здається що і на рік тих 15 мільярдів доларів США може не вистачити
kztu (19.12.2013, 22:05) писал:ну у нас же зэк смог ....
Це - аргумент? Я думаю, що Україна і її народ має сам розібратися куди ми хочемо йти і як витрачати гроші. Без вашингтонського обкому й єврокомісарів. Шевченко у цьому сенсі - дуже доречний:
Цитата:Якби ви вчились так, як треба, То й мудрість би була своя. А то залізите на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю, Нема ні пекла, ані раю, Немає й бога, тілько я! Та куций німець узловатий, А більш нікого!..» – «Добре, брате, Що ж ти такеє?» «Нехай скаже Німець. Ми не знаєм». Отак-то ви навчаєтесь У чужому краю! Німець скаже: «Ви моголи». «Моголи! моголи!» Золотого Тамерлана Онучата голі. Німець скаже: «Ви слав'яне». «Слав'яне! слав'яне!» Славних прадідів великих Правнукі погані! ... Як німець покаже Та до того й історію Нашу нам розкаже, – Отойді ми заходимось!.. Добре заходились По німецькому показу І заговорили Так, що й німець не второпа,
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель (19.12.2013, 22:18) писал:У відповідь потрібно цитату з Біблії навести чи і так піде ? Чого плутать грішне з праведним?
Це Вам ще одна, з того ж вірша. Біблію залиште віруючим.
Цитата: Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають.
Замість пива праведную Кров із ребер точать. Просвітити, кажуть, хочуть Материні очі Современними огнями.
Повести за віком, За німцями, недоріку, Сліпую каліку.
Добре, ведіть, показуйте, Нехай стара мати Навчається, як дітей тих Нових доглядати. Показуйте!.. за науку, Не турбуйтесь, буде Материна добра плата.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Kanarsky (19.12.2013, 22:30) писал:Т.е. американские "Пэтриот" в Польше в 80 км от российской границы - это нормально и никого волновать не должно?
А почему оборонительное оружие должно волновать? Вот наступательное - да, повод для волнений. Им можно дать по башке соседу. А оборонительное - какие проблемы? Потенциально мешает агрессору дать по башке соседу? Ой, бида-бида.
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Kanarsky (19.12.2013, 20:47) писал: combat (19.12.2013, 20:08) писал:1-й канал России и "заподозрить в нелюбви к России" ? С восприятием информации всё ок?
1-й канал России показывает созданный им документальный фильм на тему "в Германии все плохо, а в России медом помазано.. " не зомбируйте народ пропутинскими роликами
писатель, Я нікого не розпинаю: Ви сієте розбрат, а я розумне, добре, вічне. Я -за Україну, а Ви за ЄС. Я - за Кременчук, Ви за Мельника. Хто ж кого розпинає?
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Артур Шопенгауэр