fordmax, Давно пора эту халяву прикрывать, когда экономика начнет останавливаться, отрезвит украинских политиков от газа мы получаем только 30 % и по Украине идут не все трубопроводы.
Противники міського голови Тернополя намагалися штурмувати міськраду, де розпочалася сесія, розбили вікна у приміщенні та закинули всередину будівлі автомобільні скати. Про це УНН повідомили у міліції Тернополя.
Як зазначили правоохоронці, сьогодні перед початком сесії міськради біля входу в мерію зібралися близько 300 жителів міста.
Вони виступали проти політики нинішнього міського голови та вимагали його відставки.
Під час виступу люди висловлювали обурення забудовою дитячих та спортивних майданчиків, будівництвом у парках, вирубкою зелених насаджень, непрозорістю виділення земельних ділянок.
"Як тільки почалася сесія, натовп спробував потрапити в середину мерії, однак їх не пускали. Обурені люди розбили вікна на вхідних дверях, а потім виламали їх. Також розбили вікна. У холі мерії виникла сутичка між мітингувальниками та правоохоронцями. Останні витіснили людей з мерії. Зараз люди продовжують мітинг під міською радою, вони поприносили гумові шини, які склали біля входу в мерію та закинули всередину приміщення.
До мерії прибули додаткові сили правоохоронців та бійці Правого сектору, котрі оточили будівлю, аби недопустити подальших порушень громадського порядку. Ситуація тримається на контролі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 ККУ (хуліганство) ", - зазначили правоохоронці.
А ещё недавно это была героическая борьба против преступной власти...
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (25.04.2014, 13:01) писал:Боротьба не може бути вічною - і зараз боротьба закінчилась, має початись рутинна робота без штурмів, захоплень та підпалів
Так может без этого можно было обойтись и раньше?
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (25.04.2014, 13:01) писал:Боротьба не може бути вічною - і зараз боротьба закінчилась, має початись рутинна робота без штурмів, захоплень та підпалів
А кто принял такое решение ?
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения (А.С. Пушкин)
старейшина
гражданин
старейшина
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
(А.С. Пушкин)
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
(А.С. Пушкин)