Отбор к ЧМ-2010

0
Горожане
+ 6
Местный
И тут политика

КАЙ писал:..та хай вони усі пощезнуть, оті політики разом з нашою хфайною збірною з такою грою та своїми обіцянками... diab

+1
Горожане
0
Командировочный
Цікава було б подивитися, як Юльку б вітали у Дніпрі, в якому вона просто про...ла Євро-2012! А найперші стадіон побудували...Жаль, мені було б соромно, щоб я була при владі і не видряпати для свого міста можливість приймати застрічі чемпіонату з футболу. Ганьба усім політикам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Про Блохіна - не треба! Він кращий тренер, аніж Михайличенко, Пузач, Демяненко, Буряк... Він майже єдиний, хто і грав чудово, і чудово може керувати процесом. Звичайно, до Лобана йому далекувато. Але налаштувати команду на гру він може не гірше за Лобановського, і хлопці його і поважають, и слухаються.

Суркісу Гриші - 60!!!!!!!!!! Чи зробить уому подарунок Михайличенко у вигляді своєї відставки?????
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:
Цікава було б подивитися, як Юльку б вітали у Дніпрі, в якому вона просто про...ла Євро-2012! А найперші стадіон побудували...Жаль, мені було б соромно, щоб я була при владі і не видряпати для свого міста можливість приймати застрічі чемпіонату з футболу. Ганьба усім політикам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вибачте, що значить "видряпати"? І як? Не все купується та продається, тим більше в Європі. Думаєте, чиновники пішли б на таке, щоб віддати Євро місту, в якому немає нічого з необхідного для турніру світового рівня? Стадіон побудували, так, але якщо мене не підводить пам’ять, то він не відповідає всим вимогам УЄФА? Далі. Що там з аеропортом? Що з потрібною кількістю готелів? Як дороги? Що з футбольними базами і з потрібною кількістю полів? Немає? Два роки було мало на те, щоб хоча б розпочати щось роботи? Думаю, що ні. До речі, не один Дніпропетровськ може пролетіти. Ще по Харкову, Донецьку та Львову немає остаточного рішення. Чекаємо на кінець листопада...

Те саме і з Одесою. Веселять мене ті образи на Суркіса. Дорогі мої, а чого ви чекали? Що воно все саме побудується? Візьмемо хоча б стадіон, який хтозна скільки муштрували, ділили та землю вибивали? І хто вам винен, що ви таку можливість, яка, до речі, на голову впала з неба, про*бали. Так що все закономірно і справдливо. А Юля не лізе в політику - молодець. Кумедно виглядаюсь і пан Ющенко і пан Янукович на матчах. Сидить, а на морді написано: "Якого хрону я тут сиджу? От кляті піарщики, завтра ж звільню"

nacionale писал:Про Блохіна - не треба! Він кращий тренер, аніж Михайличенко, Пузач, Демяненко, Буряк... Він майже єдиний, хто і грав чудово, і чудово може керувати процесом. Звичайно, до Лобана йому далекувато. Але налаштувати команду на гру він може не гірше за Лобановського, і хлопці його і поважають, и слухаються.

Не смішіть :) Олег єдине що зробив - зумів завести хлопців і донести до них думку, що вони нічим не гірші і можуть претендувати на ЧС. Перший справжній суперник Блохіна і 4:0, пам’ятаєте? І фарту було вдосталь...

Найбільше я жалію зараз про одне - у нас був прямо таки божевільний шанс віддати збірну Блажевичу. Але... Щось не зрослося. Тепер же маємо те що маємо: Михайличенко губить Україну, а Блажевич виводить збірну Боснії на ЧС. До речі, обігнавши в групі турків, яким ми нещодавно пролетіли з тріском вдома в товарняку.
Горожане
0
Командировочный
Ну, jenyok , повірте - Ахметов своє місто не про...е! (грубо, але факт) Якщо вичитали, то майже всі в один голос сказали, що при Кучмі (який теж з Дніпра) такого б не було! Невже, за майже 2 роки, що вона при владі, вона не могла затвердити програми фінансування проетків щодо розвитку міста для Євро????? Звичайно, могла! Вони ж ніяк не можуть поділити бюджетні кошти!
Дивіться.
1. Одеса - фінансування держави і міста. Результат - місто зняте, стадіон тільки почав будуватись.
2. Львів - фінансування державне. Результат - стадіон починає зводитись (хоча, як на мене, то відреставрувалиб старий, було б швидше), і то не факт, що восени місто не знімуть.
3. Дніпро - фінансування державне й місцевого бюджету. Результат- стадіон відреставрували, інфраструктурою і не починали займатись.
4. Харків - фінансування місцевого бюджету. Стадіон відкриють взімку достроково, аеропорт вже реставрують, дороги роблять.
5. Донецьк - фінансування Ахметова і бюджету міста. Результат - стадіон відкрито, проведено Євро-2009 для юніорів, яке виграла збірна України!!!!! Повірте, у Ахметова вже такі зв\'язки в УЄФА, що його місто такий шанс не втратить. Адже, Шахтар виграв Кубок УЄФА, і я сумніваюсь, що якось чесно.....Це ж треба, найкраща команда Європи не проходить другий етап кваліфікації в Лігу чемпіонів Курям на сміх.....
Повірте, він за рік збудує новий аеропорт, і готелів теж набудує...
6. Київ - фінансування держави. Нарешті, почали реставрувати стадіон.....Не могли вибрати проект, не могли демонтувати торговий центр поруч...Готелів там і так вистачає....Але у Київа можуть забрати проведення фіналу!

А де транспортна мережа???? Хтось будує нові дороги між цими містами??????

Добавлено спустя 2 минуты 14 секунд:

Добавлено спустя 5 минут 45 секунд:

jenyok,Олег єдине що зробив - зумів завести хлопців і донести до них думку, що вони нічим не гірші і можуть претендувати на ЧС.

А цього мало????????????????????????Це - майже все!!!! Якщо команда вірить у свої сили, то вона може виграти у будь-якої команди!!!!!!!!!!!! Згадайте при ЛОбані Динамо-Барса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До речі, тільки при Блохіні команда вперше поїхала на чемпіонат світу (на Євро так ще й не була)!!!!!!! Навіть з Лобановським збіран нікуди не поїхала!!!!! І виконавці у Блохіна були ті ж самі, що й зараз! То хіба не від тренера залежить гра команди????
Блохін - найкращий тренер збірної України за роки часів її існування! Про перші програши можна забуди, якщо в кінці були перемоги! Кожна команда починає наберати обертів з часом! І якщо десь вони програли, то це не значить, що цього їм не можна пробачити!
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:4. Харків - фінансування місцевого бюджету. Стадіон відкриють взімку достроково, аеропорт вже реставрують, дороги роблять.

А имя ему - Ярославскмй

Добавлено спустя 2 минуты 54 секунды:

nacionale писал:А цього мало????????????????????????

Так, цього мало. Можна як віл вкалувати і футбольне поле бутсою рити, але якщо це все бездумно - може врятувати тільки фарт.

Добавлено спустя 44 секунды:

nacionale писал:кщо команда вірить у свої сили, то вона може виграти у будь-якої команди!!!!!!!!!!!! Згадайте при ЛОбані Динамо-Барса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Згадайте, хто такий Лобан :)

Добавлено спустя 46 секунд:

nacionale писал:До речі, тільки при Блохіні команда вперше поїхала на чемпіонат світу (на Євро так ще й не була)!!!!!!!

То й що?

Добавлено спустя 1 минуту 16 секунд:

nacionale писал:Навіть з Лобановським збіран нікуди не поїхала!!!!!

А чому? Вам нагадати, чи самі здогадаєтесь? :)

nacionale писал:І виконавці у Блохіна були ті ж самі, що й зараз! То хіба не від тренера залежить гра команди????

Звичайно від тренера. Я ж про це й кажу.

Добавлено спустя 1 минуту 27 секунд:

nacionale писал:Блохін - найкращий тренер збірної України за роки часів її існування!

Він - найуспішніший. Але чи найкращий? Гра збірної України за часів Сабо мені більше подобалась.
Горожане
0
Командировочный
jenyok, суть гри забувають, моменти відходять у пам'яті, а рахунок на табло залишиться назавжди! Так само як і досягення якогось тренера і футболіста!
Зараз багато вже забули, чому і з яких причин, приЛобані ні збірна СРСР, ні України не досяги великих висот. Про Лобановського взагалі говорити нічого не буду, знаю трохи більше, ніж інфо з інету. Тому не запитуйте: чому! Всеодно Людина геніальна...........
Від тренера залежить саме психологічна налаштованість команди, правильний аналіз суперника і вибір тактики....Якщо команда грає у видовищний футбол, а при цьому програє, то нащо такі матчі????? Ви вболіваєте за команду тоді, коли вона виграє і показує результат, бо коли вона програла, то ви вже забуваєте про видовищність футболу....Про Блохіна можу теж сказати, що він як тренер дуже і дуже! Знаю трохи більше про нього, аніж пишуть в інете, да говорять про нього.....
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:jenyok, суть гри забувають, моменти відходять у пам'яті, а рахунок на табло залишиться назавжди! Так само як і досягення якогось тренера і футболіста!

Згоден. І що з цього випливає?

nacionale писал:Якщо команда грає у видовищний футбол, а при цьому програє, то нащо такі матчі????? Ви вболіваєте за команду тоді, коли вона виграє і показує результат, бо коли вона програла, то ви вже забуваєте про видовищність футболу....

Ви помиляєтесь. Я вболіваю за команду ЗАВЖДИ, незалежно від результату. Так, я можу її критикувати, можу лаяти, але не відвертатися від неї. Вболівають за команду, що перемагає і відвертаються в важкі часи тільки глорихантери, такі собі псевдовболівальники.

nacionale писал:Зараз багато вже забули, чому і з яких причин, приЛобані ні збірна СРСР, ні України не досяги великих висот. Про Лобановського взагалі говорити нічого не буду, знаю трохи більше, ніж інфо з інету. Тому не запитуйте: чому! Всеодно Людина геніальна...........

Все відносно. Якщо для вас 1/8 ЧС і фінал Євро не досягнення, тоді так. Звичайно, для тієї збірної, то були невдачі. Навіть катастрофи.

nacionale писал:Про Блохіна можу теж сказати, що він як тренер дуже і дуже!

Вам нагадати як склалася його тренерска кар’єра в Москві? Звичайно, у будь-якого тренера бувають невдачі, але чи зможете Ви мені з успіхів Блохіна привести щось крім 1/4 ЧС із збірною України?

Добавлено спустя 58 секунд:

nacionale писал:Знаю трохи більше про нього, аніж пишуть в інете, да говорять про нього.....

Що саме?
Горожане
0
Командировочный

Цитата:Вам нагадати як склалася його тренерска кар’єра в Москві?

Знаючи Блохіна, скоріш за все емоційні розбірки з керівництвом - от і все!
Горожане
+ 6
Местный

nacionale писал:Знаючи Блохіна, скоріш за все емоційні розбірки з керівництвом - от і все!

Жесть Опустить команду из европейской зоны ниже некуда, конечно будут разборки
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:Знаючи Блохіна, скоріш за все емоційні розбірки з керівництвом - от і все!

Ага, как я до этого сам не дошел

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте