Шановні друзі-краєзнавці! Так як я є секретарем оргкомітету конференції, будь ласка, напишіть в даній темі хто планує брати участь в даному заході.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
АДА писал:Принимать участие это присутствовать, или обязательно материал, статья? Присутствовать хочу обязательно. Материал пробую подготовить до 31 марта.
В першу чергу мене цікавлять краєзнавці, які бажають виступити з доповідями, тексти яких будуть надруковані в збірці матеріалів. Я тоді електронною поштою (або при зустрічі) надішлю запрошення, для оформлення реєстраційної форми (нам необхідно буде випустити програму конференції). Захід наш не закритий, тому якщо в когось виникне бажання просто прийти на засідання секцій, я думаю з цим проблем не буде.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Ох, ребяты! Закончил своё "произведение". Много чего не попало. И так в 12 листов, со скрипом, едва уложился. В списках ополченцев уже больше четырёх сот фамилий! По многим фамилиям удалось найти документы в ЦАМО, но, конечно далеко не по всем. А ещё 1055 сп 297 сд и 81 полк 5-й (26) дивизии НКВД по охране ж.д. сооружений - такое же белое пятно, как и ополченцы. А ещё и хлопцы с БАО там воевали. О них вообще ни чего не известно, пока. Есть чем на пенсии заниматься!
Iva 12.03.2011, 18:26 писал:Ох, ребяты! Закончил своё "произведение". Много чего не попало. И так в 12 листов, со скрипом, едва уложился. В списках ополченцев уже больше четырёх сот фамилий! По многим фамилиям удалось найти документы в ЦАМО, но, конечно далеко не по всем. А ещё 1055 сп 297 сд и 81 полк 5-й (26) дивизии НКВД по охране ж.д. сооружений - такое же белое пятно, как и ополченцы. А ещё и хлопцы с БАО там воевали. О них вообще ни чего не известно, пока. Есть чем на пенсии заниматься!
Кстати в Пухальщине (село) стоит памятный камень погибшим в тех районах в 1941-1943. До 10 фамилий 1055 полк 297 сд
Шановні колеги! До закінчення прийому матеріалів на конференцію, яка відбудеться 11.05.2011 р. залишається трохи більше двох тижнів (31.03.11). Буду вам дуже вдячним за попередню інформацію про участь в конференції: тим, хто виявить бажання буде надіслано запрошення, в якому буде потрібно заповнити анкету учасника, та надіслати (або принести в паперовому вигляді) на мою адресу (повідомлю в приватному повідомленні). Окрім того не забувайте, що: І. До статті обов'язково додаються: 1. Електронний варіант статті на зручних для авторів носіях (дискета, CD-R, флеш-карта). 2. Друкований примірник статті з підписом авторів. 3. До статті додається авторська довідка, в якій зазначається: - прізвище, ім’я по-батькові (повністю); - фото автора статті (портретний варіант); - вчений ступінь, вчене звання; - місце роботи, посада; - контактна адреса, телефони; - назва статті поданої до збірника. ІІ.Структура дослідницької статті повинна містити наступні частини: 1) Вступ; 2) Аналіз джерел; 3) Мета роботи; 4) Матеріал і результати дослідження; 5) Висновки. 6) Література та джерела. Структура статей, що написані на основі спогадів, повинна містити такі частини: 1) Вступ; 2) Коротка біографічна довідка про автора спогадів (бажане фото автора); 3) Польовий матеріал (спогади); 5) Коментарі інтерв’юера. Не забувайте, будь ласка, про правила оформлення статей (пост №25). Неправильно оформлені статті до розгляду братися не будуть.
гражданин
(c)
Старший сержант запаса.
Артур Шопенгауэр
старейшина
Артур Шопенгауэр
старейшина
Артур Шопенгауэр