Іва - з усім там розібрався. Одна тільки проблема - вас не просили рідні тих людей викопувати останки і закопувати згодом як бомжів. І пишу це бо далі років через 20 появляться ще нові країзнавці, які скажуть - а давай ми теж будемо копати. Але вже Ревівське кладовище. Бо приклади ж - ось стільки то років тому могили з дитячими останками розкопали на колишніх артскладах і нічого. Давай і ми будемо . Але досить вже - в парку Придніпровському копайте. Для вас екскаватор попрошу. І копайте собі скільки хочете
писатель (14.10.2011, 11:02) писал:Іва - з усім там розібрався.
Вона как! Так, что же молчите? Расскажите скорее где Тетерещенко захоронили? А где Кондратьева? Почему их фамилии в списках разных братских могил? Ведь они вместе лежали? А почему Кондратьев, вообще, ни в каких списках безвозвратных потерь не значиться? Опубликуйте хоть в вашей газете! Я даже обещаю купить три экземпляра номера с такой публикацией! - Б** буду!
Virii (14.10.2011, 14:56) писал:Ой не знаю товарищи, в земле еще стока безвести пропавших валяется, вы бы лучше их искали а не раскапывали уже организованные могилы.
Вы невнимательно читали тему. Могилы Кондратьева и Тетерещенко ПЕРЕНОСИЛИ с заброшенного места в незаброшенное. Оказалась загадка,а не плановый перенос. Поэтому говорить о раскопках неправомерно. Кстати. меньше читайте писателя.По его постам выходит,что кто-то из форумчан взялся и разрыл могилы из темных побуждений. ЛИЧНО, а никто гробокопательством не занимался.
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
Мене цікавлять ваші особисті чи не особисті побуждения. Але ще більше мене цікавлять наслідки ваших дій. А вони наступні - кістки лежать, прости боже, на офіційному зберіганні - на складі, (у гаражі) комунального підприємства "Спеціалізований комбінат ритуальних послуг" нашого міста. І далі їх доля така - за рішенням мерії все це закопають як невідому людину. На іншому кладовищі й невідомо якому. Якщо взагалі закопають. Але ж кажу наступне - ми всі знаємо, що у нас традиційно дітей ховають поруч з батьками. А тепер останки дитячі витягли і знову закопають, як невідомо що. Оце це те, що називається "побуждения". Хто давав на це право ?
Хлопці -
Цитата:По его постам выходит,что кто-то из форумчан взялся и разрыл могилы из темных побуждений.
ініціатива ваша ? Ваша. То за свої справи якось потрібно відповісти. Бо завтра я візьму лопату й піду копать на кладовище. Потім сусід Петро піде копать туди ж і що ?
Цитата:Вы невнимательно читали тему. Могилы Кондратьева и Тетерещенко ПЕРЕНОСИЛИ с заброшенного места в незаброшенное. Оказалась загадка,а не плановый перенос.
І не могло це бути плановим переносом. І загадкою теж не могло. У вас документи були, що всі останки звідти перепоховано і дуже давно
Virii (14.10.2011, 15:18) писал:Да не нада их ваще переносить. Их уже похоронили, чо туда лезть?
Вы все же тему перечитайте.А то одно и тоже....
писатель (14.10.2011, 15:30) писал:Мене цікавлять ваші особисті чи не особисті побуждения. Але ще більше мене цікавлять наслідки ваших дій. А вони наступні - кістки лежать, прости боже, на офіційному зберіганні - на складі, (у гаражі) комунального підприємства "Спеціалізований комбінат ритуальних послуг" нашого міста. І далі їх доля така - за рішенням мерії все це закопають як невідому людину. На іншому кладовищі й невідомо якому. Якщо взагалі закопають. Але ж кажу наступне - ми всі знаємо, що у нас традиційно дітей ховають поруч з батьками. А тепер останки дитячі витягли і знову закопають, як невідомо що. Оце це те, що називається "побуждения". Хто давав на це право ?
Вы меня не путаете с мэром,заммэра или другим официальным лицом? Когда мэрия примет рещения,когда и где хоронить,то и произойдет это. Если у вас есть предложения- пишите,адрес вы знаете. Я не препятствую никоим образом захоронению этих людей.
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.