Громадське обговорення

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:И второе: - варто! Хотя бы для того, что бы захоронить их по-человечески, как того требуют традиции нашего народа

Іва - це не ваш народ. Вони самі розберуться, що їм робити. Там підказки не потрібні.

Цитата:Якщо ви уважно читали, я вас спрашивал, что ВАМ, помешало в своей статье опубликовать мнения форумчан, и попросить горожан в частности тех, кто живёт возле будущего сквера, поделиться своим мнением в отношении его названия?
А какую это вызовет реакцию у чиновников - разговор отдельный!

Мені все одно що думають наші чиновники, і тема щодо назви скверу - не є головною. Тим більше, якщо обговорення нічого не змінює по суті. Тут вам краще звернутися в газету КПУ "Набат", бо інші й я теж, такого ( якщо немає здорового глузду) не пишуть
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (27.07.2012, 15:55) писал:А ми с вами взагалі дебатуємо на тему - чи варто копати ще раз кістки цих людей і викопувати їх

писатель (28.07.2012, 15:39) писал:Іва - це не ваш народ. Вони самі розберуться, що їм робити. Там підказки не потрібні.

Занятная точка зрения!
Чего же вы так переживаете за останки "не вашего народа?"

писатель (28.07.2012, 15:39) писал:Тим більше, якщо обговорення нічого не змінює по суті. Тут вам краще звернутися в газету КПУ "Набат"

Я это должен понимать, как официальный отказ рассмотреть мою статью для печати в вашей газете?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:12, 28.07.2012

Цитата:Чего же вы так переживаете за останки "не вашего народа?"

В любому випадку має бути точка зору представників тієї громади, справи якої ви беретеся вирішувати. Іва - ви не читач газети "Програма плюс" і слава Богу
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (28.07.2012, 16:12) писал:Іва - ви не читач газети "Програма плюс" і слава Богу

Не понял, вы это к чему написали?
- Мне нельзя покупать вашу газету? Она для избранных?
Огласите список категорий жителей Украины и, Кременчуга в частности, допущенных для чтения "Программы плюс"! Что является определяющим? Партийная принадлежность? Национальность? Общественный статус?........
Или на этом основании я не имею права написать статью для вашей газеты?
Неужели мне придётся ещё и Закон Украины о СМИ вам цитировать?
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Iva (28.07.2012, 17:45) писал:Что является определяющим? Партийная принадлежность? Национальность? Общественный статус?........

Цитата:— Извините, а чатлане и пацаки — это национальность?
— Нет.
— Биологический фактор?
— Нет.
— Лица с других планет?
— Нет.
— А в чём они друг от друга отличаются?
— Ты что, дальтоник, Скрипач — зелёный цвет от оранжевого отличить не можешь? Турист…

"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Іва - ще раз кажу - сталіністи взагалі ніяких газет не читають. І вас це стосується теж. З самого початку не читають , бо це їм не потрібно. Їм потрібно лише те, що написаноу краткому курсі історії ВКП(б). І все

І ще кажу - досить одним вирішувати за інших. У всіх голова на плечах є.

У вас є право написати листа в газету. У мене є право поставити його чи ні. Якщо справа буде цікавою для читачів, то питань не буде. Але ваша стаття можливо буде лише одним з фрагментів статті, у якій будуть інші висновнки, коментарі та різні точки зору
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
12:11, 29.07.2012

писатель (29.07.2012, 10:56) писал:Іва - ще раз кажу - сталіністи взагалі ніяких газет не читають. І вас це стосується теж. З самого початку не читають , бо це їм не потрібно. Їм потрібно лише те, що ниписано у краткому курсі історії ВКП(б). І все.

Як відомо, кожна людина підсвідомо уявляє іншу людину подібно до себе, з деякими відмінностями у дрібницях. На цьому заснован цілий напрямок психології. Як приклад жінка з Північної Кореї вважає що у Сполучених Штатах живуть краще і отримують не 400, а 800 грамів рису на день.

І читаючи дєяки пости можна прийти до висновку, що напевно так і є.

писатель (29.07.2012, 10:56) писал:І ще кажу - досить одним вирішувати за інших. У всіх голова на плечах є.

Повністю згоден. Давайте проведемо опитування і поглянемо, що відвідувачи форума вважають більш прийнятним.

А то зараз як раз одна людина і вирішує за інших, і це не пан Іва.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
12:22, 29.07.2012
В цій справі - копати єврейські могили на вулиці Київській чи на Піщаній горі, чи ні, вирішуватимуть все по перше - представники влади. Бо місто це їх парафія. По друге - представники єврейської громади, бо там лежать їхні померлі. Не бачу сенсу лізти в цю справу і казати щось одним та іншим. Там свого розуму у всіх вистачить. Від того, що скажуть представники Кременчук он лайн, мало що залежить. Немає сенсу в такому, як на мене

А щодо самої назви, то мені зрозумілий хід думок представників влади - подія була, значить називаємо. Не було - не називаємо. Я б вчинив би так само, щоб потім мені ніхто не казав, що я є ініціатором великого міжнародного скандалу
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
12:27, 29.07.2012

писатель (29.07.2012, 11:20) писал:В цій справі - копати єврейські могили на вулиці Київській чи на Піщаній горі, чи ні, вирішуватимуть все по перше - представники влади. Бо місто це їх парафія. По друге - представники єврейської громади, бо там лежать їхні померлі. Не бачу сенсу лізти в цю справу і казати щось одним та іншим. Там свого розуму у всіх вистачить. Від того, що скажуть предствники Кременчук он лайн мало що залежить. Немає сенсу в такому, як на мене

Значит 8000 евреев важнее 50000 украинцев и русских? Ну конечно! Мы же недочеловеки. Гои.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
12:51, 29.07.2012
Хорош фігню нести, та протиставляти одних та інших й ділить покійників. бо і так зрозуміло - місце потрібно увіковічнити, аби знали ми та наші діти, що тут було і чому. Бо наступне питання, де виходять з ідіотськими ініціативами - назва скверу, де поховані жертви голодомору 33 року. І оце вже наше питання. але хто скаже - назвемо сквер "абрикосовим", а в сквері нехай могили лежать. Бо тут теж додам - є така штука як меморіальний сквер, який матиме назву по події своїй.

Як на мене - це буде справедливо по відношенню і живих і померлих.

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте