Кременчук

0
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
прокіп
23:52, 24.09.2012

Цитата:Еще одно исследование событий трехлетней давности.


Та що ти, невіглас, кпаєшся в кольорі моїх трусів? Пробний тираж книжки вже давно розпроданий, бо вона розрахована не для такого чма, як ти. Готується до видання основний варіант, який розійдеться теж, як гарячі пиріжки. Тому краще займись вишиванням хрестиком чи гладдю.

Цитата:На выбор:
завод КрАЗ, Эксперементально-механический з-д, ЖБШ, ДСК, ДОК, фабрика Трикотажного полотна, Пивзавод, обувная ф-ка и её филиал...
Достаточно?

Ці тріпачі на форумі видно не вміють читати. Я писав про машинобудівне підприємство, тому підійдуть лиш перші два. Запитай в їх керівників про
їх потребу, а тоді лиш закінчих цим словом

Цитата:Достаточно?


Цитата:Есть ещё много маленьких предприятий, многие из которых имеют неплохую базу и рабочих с руками. Так что было бы желание и толковая идея - сделать не проблема.

Наївний дилетант. Ось отримаєш бажання одного з керівників отримати інноваціний проект, даси мені його телефон, тоді я й приїду з проектом.
Розкрию вам, дилетантам в промисловості, таку таємницю. Непотрібно цим постсовковим мутантам щось достойне готувати до виробництва. Ці жлоби, які захватили технологічні потужності, далі совкового "дай проект, гроші на нього, гарантовані замовлення, тоді ми подумаємо" не просуваються. Вони не знайомі ні з маркетингом, ні з цивілізованим ризиком підприємця, ні з залученням капіталу для івнновацій. Ви краще взамін вишукування кольору моїх трусів пошукайте в -неті по Україні, де безробіття знаходиться десь в районі 50%, об'яву "Шукаю інновації". Немає панове, немає. Жлобу це непотрібне.
Щоб закінчити цю тему повторю - давайте конкретні адресати відповідних машинобудівних потужностей:
- токарні,
- фрезерувальні;
- зубофрезерувальні;
- координатно-розточні;
- унверсальна слюсарка з гибкою листового металу;
- зварка з аргонною включно;
- гальваніка;
- лакофарбові покриття з термосушкою чи порошкове покриття.
По пропонованому проекту є КД, експериментальний зразок, який автор готовий за свій кошт довести до дослідного. А по останньому вже можна робити й потрібний маркетинг.
Успіхів вам. А відносно потреби таких машин, то тут навряд чи є фахівці по оцінці подібної продукції, тому не варто хаяти те, в чому є дилетантом. Чи може є фахівці, які б могли зрівняти італійські промислові лінії з ніжинським МБН-800?
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Шановні відвідувачи даної теми:
а) в темі ведемо дискусію тільки про Кременчук;
б) для кольора трусів та іншого відкриваємо інші теми;
в) якщо манера спілкування у темі буде виходити за межі дозволеної-тема закриється і винуватці отримають по попередженню (не усному, а наочному);
г) провокація також буде каратися за законами військового часу
Старший унтер-офіцер
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
00:22, 25.09.2012
Начал писать ответ прокіпу, но, наверное, вовремя остановился. Над человеком жизнь и так поиздевалась, а еще и здесь в очередной раз не оценили ни исторические труды, ни креативные изобретения. прокіп, может ну его все, посвятите себя чему-нибудь одному. Походите по архивам, почитайте труды других авторов, исторические документы, а там глядишь и книга совершенно другая получится. А если еще потом корректору на правку дадите, так какое издательство и выпустит.
А еще лучше прямиком в Канаду, там и диаспора крепкая, и с инновациями разберутся, а мы тут как-нибудь сами потихонечку.
И добрее нужно быть, мягче. А то найдете инвестора, а окажется что он русский, или еще хуже...
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
00:41, 25.09.2012

Iva (24.09.2012, 23:13) писал:В вашем пустозвонстве - не сомневаля

Я не шуткую! Не змушуйте мене закривати тему. Найбільш провокаційні пости сховав. Ведемо дискусію по темі "Кременчук: історія"
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 2
Гастарбайтер

Цитата:Начал писать ответ прокіпу, но, наверное, вовремя остановился.


Щось не помітно. Хлопче, мені твої поради до....
До речі, на сторінках -нету "інновації" ось таких "порадників" повно, а самих інновацій не видно. До зустрічі через тиждень. Можливо тоді й буде конкретна пропозиція по проекту для допомоги КРЕМЕНЧУКУ.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Титанушкин вернулся из отпуска,и инновации для Кременчуга ушли в долгий ящик из-за отключения интернета....
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

Старший сержант запаса (24.09.2012, 23:26) писал:Ведемо дискусію по темі "Кременчук: історія"


Да, я и не против!
Только нет здесь, ни истории, ни Кременчуга!
Прошу прощения, - одно пустозвонство!
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
Так де ж адресати Кременчука, які бажають поставити на виробництво інноваційну машинобудівну продукцію? Щось за "бла-бла" не видно. Невже цехи підприємств працюють в 3 зміни?
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

прокіп (10.10.2012, 18:42) писал:Так де ж адресати Кременчука


Забыли где находится завод КрАЗ? - Прямо и на право!
"Эксперементальный - поездом до ст. Чередники! - Там сприсите!
Горожане
+ 2
Гастарбайтер

Iva (10.10.2012, 19:04) писал:Забыли где находится завод КрАЗ? - Прямо и на право!
"Эксперементальный - поездом до ст. Чередники! - Там сприсите


Там такі ж паразити сидят, як і триндячі на цьому форумі. Їм безробіття в Кременчуці "по барабану", бо вони вже достатньо накрали.
Пане, а ви бачили в Кременчуці об'яви "Шукаємо хороші проекти для загрузки простоюючого обладнання"? Чи ви крім плакатів "партії бандюків" нічого не читаєте?
Щоб закінчити цю тему. Я особисто проїздив по заводах всю Україну, від з-ду Зміна в Червонограді до з-ду ім.Малишева в Харкові, включаючи і кременчуцькі підприємства. Скрізь сидять дармоїди, які паразитують на гинучих підприємствах, тому в українській мережі Інтернету не знайдеш ні однієї об'яви про пошук інновацій.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте