Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SafeHTML has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/safehtml.php on line 61 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_StateParser has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 49 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_StateParser_Lt430 has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 328 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_StateParser_Gtet430 has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 392 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3 has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 465 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Trim has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 42 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_CaseFolding has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 83 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Linefeed has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 140 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Tab has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 182 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Entities_Parsed has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 225 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Entities_Unparsed has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 277 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Escape_Stripper has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 320 [Опрос] Нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга? - 21 страница » История и география » Городская жизнь » Форум

[Опрос] Нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?

0
Как вы считаете, нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?: Как вы считаете, нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?
1. Конечно - это пережитки прошлого
(55/49.11% голосов)
2. Нет, ничего нельзя менять
(57/50.89% голосов)
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин

Цитата:В НІЖИНІ БІЛЬШЕ НЕМАЄ ПЛОЩІ ІМЕНІ ЛЕНІНА

На черговій сесії Ніжинської міської ради перейменували центральну площу. Причому перейменували площу досить зненацька, так що навіть ніхто не очікував. Депутат міськради Дзюба вніс проект рішення про перейменування площі Леніна на площу Святої Покрови. Він сказав: "Це тому, що у нашому Гімні сказано, що ми всі козаки".

Комуніст Красніков запротестував що це треба обговорювати і що просто так не можна взяти і відмовитись від бренду Ілліча. Депутат Анатолій Лінник заперечив комуністу і спитав, чи знають комуністи, коли площа стала Ленінською? Комуністи не знали, звісно, вони вважали, що вона завжди була Ленінською.

Лінник добивав: а хто питав людей у 1974 році, чи хочуть вони бачити Леніна і чути його ім’я? Комуністи сіли на місце.

Пропозицію Дзюби все одно не підтримали. Але Ніна Марківна Охримюк згадала, як ходила до 7 школи через площу Франка. А давайте назвемо як було – Івана Франка! Підняли руки 26 депутатів.

Так, за 10 хвилин в Ніжині не стало площі Леніна, а повернулася стара назва площі – Івана Франка.

Вот какие молодцы.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Забаненные
-3
Почетный
гражданин
fordmax
15:45, 17.03.2013

Bratick (06.03.2013, 11:41) писал:"нет ничего нельзя менять" - больше голосов.
Всем все нравиться?
Все всем довольны?

желающие убрать памятник могут скинуться деньгами , и демонтировать его , деньгам городского бюджета есть лучшее применение ,

можно вообще провести аукцион по его продаже :) ... с перечислением денег в городской бюджет

менять надо , убрать памятник это самое простое и бесполезное из того что надо менять :) , зато отдично отвлекает от других вопросов
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

Шульц (17.03.2013, 13:33) писал:Вот какие молодцы.

Потрясающая оперативность Нежинцев.В начале 20 века они десятилетия собирали деньги и изготоавливали памятник основателю лицея Безбородко.
Теперь они за десять минут заменили штампованное название другим штампованным.
Глядишь,в 22 веке они будут думать и долго, и правильно.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
Ну так время идёт, люди умнеют, скоро еще самого илича выпилят, запилят другого, вдвойне молодцами будут.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Забаненные
+ 21
Местный
За минулу добу в Україні було повалено 5 пам’ятників вовчику. Як ви вважаєте, може б і нам свого демонтувати? Особисто мені він муляє. Пропоную створити якийсь невеличкий фонд для фінансування цього заходу щоб не витрачати міські гроші, переконаний, що він наповниться дуже швидко.
Площу можна варто було б переіменувати на честь Героїв Майдану, у Вінниці вже є така.
Ваші думки, панове. Думаю, писатель міг би забезпечит інформаційну підтримку даного дійства, звісно, якщо він не проти.
Якщо громадськість виявиться проти, особисто я, згоден ще почекати.
Забаненные
0
Почетный
старейшина

Карліто (21.02.2014, 15:01) писал:

Тогда лучше сразу ставить памятник со сменными головами.
PSP
Горожане
+ 11
Залетный

Карліто (21.02.2014, 15:01) писал:Якщо громадськість виявиться проти...

Думаю, що громадськість буде "за" обома руками. І ногами теж :)
Забаненные
+ 21
Местный

oleg14 (21.02.2014, 15:09) писал:Тогда лучше сразу ставить памятник со сменными головами.

Олеже, ви геть зовсім не розумієте українців, для мене, і не тільки, це кат. Завжди можна поставити якийсь нейтральний, я ж не пропоную туди Петлюру чи Бандеру ставити.

PSP (21.02.2014, 15:13) писал:Думаю, що громадськість буде "за" обома руками. І ногами теж :)

На жаль в нашому місті ще багато його прихильників, не думаю, що варто ламати їх через коліно в цьому питанні, хоч і хочеться...
Горожане
+ 16
Гражданин
Мне лично этот памятник-никак)
Никаких негативных и позитивных ассоциаций не вызывает
Если решат сносить-против не буду, если только это место не займет очередная церковь.
Но, думаю, очень многие будут против, не потому, что любят Ленина, просто город у нас достаточно инертный. Да и Бабаев совсем недавно говорил, что он против сноса.
Забаненные
+ 21
Местный

Loriel (21.02.2014, 15:19) писал:Да и Бабаев совсем недавно говорил, что он против сноса.

Ось-ось, він мене відверто здивував своєю позицію під час тримісячних подій і це після губернаторського "одобрямс".

адвокат Ульянов (21.02.2014, 15:15) писал:Через сесію провести це питання - і в інше місце його

Як це зробити, давайте розробимо/обговоримо механізм. Хто винесе питання на сесію, вирішити моменти з фінансуванням і нехай комуністи забирають його собі, думаю ламати його не треба.

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте