[Опрос] Нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?

0
Как вы считаете, нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?: Как вы считаете, нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?
1. Конечно - это пережитки прошлого
(55/49.11% голосов)
2. Нет, ничего нельзя менять
(57/50.89% голосов)
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

адвокат Ульянов (22.02.2014, 00:50) писал:Все перелічене вами підпадає під терміни "шовінізм" та "нацизм".
Націоналізм - то інше.

На видео - национализм или нацизм?
Националисты на Западной заплёвывают, ставят на колени, издеваются, заковывают в наручники губернатора, только за то, что он представляет власть - это национализм или нацизм?
Русские националисты режут в подворотне очередного таджика - это национализм или нацизм?

После «чумадан-вакзал-расия» начинаются подворотни с титульными гопниками.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
адвокат Ульянов, если гопники завалятся в дом и бомбанут - це буде повстання...
я Вас понял...
Вопросов нет...
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина

адвокат Ульянов (22.02.2014, 01:13) писал:Ні перше, ні друге. Це - повстання, тому що ставлять на коліна не за те, що він росіянин або єврей, а за те, що влада, яка їх гнобила.

+ 1000
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

адвокат Ульянов (22.02.2014, 01:13) писал:Це - повстання

Это насилие.
All we need is love(c)
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

адвокат Ульянов (22.02.2014, 01:26) писал:ви бачили повстання без насилля?

От этого не становится легче. Я такое не одобряю. Не желаю ни кому такой участи.
All we need is love(c)
Горожане
0
Проездом
fuylifufuili
10:37, 22.02.2014
треба враховувати опіт попередників
http://espreso.tv/new/2014/02/22/u_dnipropetrovsku_pam’yatnyk_leninu_valyly_shist_hodyn
тобто мается на увазі що краще б це зробили б комунальні служби за допомогою такой як треба у данному випадку технікі.
також меркую шо треба шоб про цю подію було оголошенно за неділю по всім СМІ
бо меркую багато кто хотів би подивтися на це

Активісти валили дніпропетровський пам’ятник Леніну шість годин – спочатку руками,потім джипом, а потім будівельним краном
Спочатку його намагались розхитати кілька десятків чоловіків, які тягнули за троси, повідомляє Еспресо.TV.
Після невдачі вони підігнали позашляховик, але й він був неспроможний звалити вождя світового пролетаріату.
Зрештою, пам’ятник розпили на частини та зняли за допомогою будівельного крану.

За дійством спостерігали сотні людей. Лунали викрики «Слава Україні! Героям слава!», «Ката геть!» та «Володю, злазь!». Іноді активісти співали гімн України.
Через кілька годин після початку в натовпі зав’язалася бійка – загони самооборони нейтралізували чоловіка з травматичною зброєю.
Його побили та відали до швидкої допомоги. Активісти вилучили мобільний телефон, посвідчення члена громадської організації «Закон і честь», яку очолює регіонал Іван Ступак та пістолет.
Учень першого класу школи казкарiв iм. Ойле Лукойлi
Горожане
+ 16
Гражданин
Правда ли , что сегодня, в 16 часов будут демонтировать памятник Ленину?
Горожане
+ 24
Старожил

адвокат Ульянов (22.02.2014, 00:50) писал:...болісним витісненням з себе ментального рабства через знищення символів

самі ж пишете - "ментальне". тобто це тільки в голові. не звертайте увагу на ці символи і все буде гаразд. чому ви не можете поважати думки і бажання інших людей?
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
Громада постановила , що пам"ятник Леніну має бути прибраний з головної площі міста. У вівторок буде винесено це питання на сесію міської ради . Якщо міська рада відмовить в розгяді цього питання позитивно, чи взагалі не буде розглядатися воно о 16-00 у вівторок громада прибере пам"ятник з площу сама. Розбивати його не будуть, акуратно знімуть з постаменту ( він дуже важкий) та передадуть або до музею , або громадою вирішать куди його відвезти.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 47
Почетный
старейшина

адвокат Ульянов (22.02.2014, 14:53) писал: Йому місце або біля музею

именно там, часть истории -в музей.
I will survive

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте