Товариство - мабуть ви знаєте ініціативу міської влади про присвоєння на день міста звання почесний громадянин Кременчука льотчику - космонавту Петрові Климуку. Як було сказано на останній апаратній нараді цію ініциативу вже узгоджено з Москвою, Полтавою... І ще одне- керівники промпідприємств виходять з ініціативою про перейменування вулиці Квартальної на ім"я вулиці Миколи Івановича Залудяка ( все це в Інеті є). Самі ініціативи пройдуть без обговорення з кременчужанами. Мені ж як журналісту цікава думка громадян - що ми думаємо, якщо звісно щось думаємо, з цього приводу?
писатель (14.07.2013, 09:02) писал:Мені ж як журналісту цікава думка громадян - що ми думаємо, якщо звісно щось думаємо, з цього приводу?
Карты в ЖПС надо обновлять будет. В паспортах прописку жителям менять - бюджету копейка... И как, заживут люди на ул. Залудяка... Всем аж завидно станет...
писатель (14.07.2013, 09:02) писал:Самі ініціативи пройдуть без обговорення з кременчужанами. Мені ж як журналісту цікава думка громадян - що ми думаємо, якщо звісно щось думаємо, з цього приводу?
денег срубить поступила команда , вот придумали как :)
Я теж такий розумний. Микола Іванович, покійний - людиною був непоганою. Жив він у будинку на вулиці Радянській. Поруч з СШ №20. Але переіменовувати будуть вул. Квартальну. На ній немає житлових будинків . Там синагога є, центр дитячої творчості та спортивна школа
ок - багато речей обговорюємо. інколи - це корисно - як зразка намірів влади підвищити тарифи.а трохи попатякали івсе добре - намірів як не було
І ще - а чого проблеми - в принципі Микола Іванович - гарний чоловік був. Памятаю його виступи. Чого ж тоді проблеми ? Канарський казав - дебати не цікаві. Якраз в газету і пишу. Citadel - ваші аргументи звісно цікаві. Навіть і сказати в цьому випадку нічого - чесно
Данилейко дає - ПАТ Кредмаш - на перейменування вулиці Квартальної. Але там грошей як таких не потрібно - немає кого перейменовувати. Завод приватний не може для цього давати кошти бюджетній організації - корупція буде
Космонавт Клімук буде Почесним громадянином Кременчука
Сергей
гражданин