На нашій кондитерській фабриці грубо порушують законодавство,звільнюючі жінок з роботи на підставі того що вони жінки.Але про цю причину звільнення в голос не говорять,примушують писати заяву на звільненя на узгодою сторін,а на місце жінок уже оголошено набір чоловіків.Тих хто не погоджується писати заяву за узгодженням сторін,не виплачують зарплату у повному обсязі,зсилаючись на коллективний договір,але сам договір не показують.Заробіток у тих хто не погоджується підти з роботи за угодою сторін зменшився у 3.5-4 рази!Більшість жінок проробила на підприємстві не один десяток років і ось вам подяка.Люди добрі,давайте не будемо стояти осторонь,допоможіть жінкам в цей не легкий час,зупиніть свавілля \"сильних мира сего\",приверніть увагу СМІ і всіх хто може допомогти жінкам вижити в цьому несправедливому світі!
шановний форумчанин, що я вам хочу сказати - я щойно телефонувала до однієї працівниці - хотіла допомогти - наш канал міг би вислати камеру - а вона відмовилася!!! так, що ЗМІ вам не помічник хіба, що ви мені знайдете героя на сюжет... то як???
найлегше просити про допомогу усіх, а потім - у кущі ))))
RobinGud, что сделает общественность? Всё равно решение давно принято не в Кременчуге, а в Киеве. Женщин всё равно уволят. Набирают мужчин не совсем на их рабочие места, у новых работников будут обязанности гораздо шире, чем у нынешних. И дело не в половой принадлежности, а в способностях самостоятельно разобраться в оборудовании, уметь его починить или поменять необходимые запчасти. Вслед за этими женщинами пойдут мужчины-слесари, т.к. надобность в них отпадет. К сожалению, это реалии нынешней жизни - никто никому ничего не должен.
Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите.
Week_end, знаєте, ви праві, абсолютно просто, образливо - за людей... просять про допомогу, а потім відмовляються... так не просили б
ЛЮДИ СИДІТЬ СОБІ ТИХО І ЇЖТЕ СВОЇ ПРОБЛЕМИ - скільки влізе! а потім, ще й журналістів звинувачують у тому, що ми, мовляв, проблем не піднімаємо... я ж не можу зробить сюжет без фактажу!
Завтра зранку ми спробуємо дізнатися , що там за скорочення і чому. Спочатку спробуємо поспілкуватися з директором. Далі - війна план покаже. Але слід розібратися. В офіційних паперах скорочень на фабриці не планується ні в березні, ні в квітні.
писатель писал:В офіційних паперах скорочень на фабриці не планується ні в березні, ні в квітні.
Речь идёт не о сокращении, а о том, что вынуждают увольняться:
RobinGud писал:примушують писати заяву на звільненя на узгодою сторін,
RobinGud писал:Тих хто не погоджується писати заяву за узгодженням сторін,не виплачують зарплату у повному обсязі,зсилаючись на коллективний договір,але сам договір не показують
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
да не лишать нікого ... там просто все дуже мутно... мало хто у нс час - може сказати правду на камеру
я дзонила до такої працівниці особисто - вона мені - я не можу, ось заберу трудову місяців через два, тоді і приходьте... але допоможіть зараз ... нічого не розумію, що людині втрачати, якщо вона звільняється
Добавлено спустя 1 минуту 15 секунд:
їм можливо компенсували щось ... а відмовлятися від 10-ти років роботи і колективу не хочеться...
Добавлено спустя 4 минуты 32 секунды:
а ще просто образливо за людей не можуть відстояти себе
не факт, щоб сюжети чи сатті, щось зміли, але розголос був би ймовірно це зарадило б у подальшому працевлаштуванні, або б жінок перевели в інший цех
пенсионер