Коли пару років назад у судді з лендкрузера о_О поцупили ноутбук і зброю - мусори, при підтримці місцевих кізяків, дозволяли собі без пояснень хапати людей на вулиці та барах і тягнути у відділок. "Цікаво", що гестапівці цього разу вигадають, прямо на місці катуватимуть?...
Допит сьогодні був - першого "підозрюваного". Написав на сайт газети - все що думаю з цього приводу
Як я розумію - вся міліцейська робота ще попереду. Але мені цікаво - чому міліціонери не ввели план-перехват
А ще мені цікаво - чи дивилися вони камери спостереження на мосту через Дніпро. Десь у суді ще мають бути камери ? Їх хтось дивився. Однак як зрозумів - уліки - їх немає в цій справі. Сто відсотків - кілери та ще й ніхто не знає звідки вони
A85 (12.02.2014, 23:15) писал:После убийства в Кременчуге Янукович поручил кабмину позаботиться о безопасности судей и членов их семей
Президент пару дней назад уже себе посилил охрану)))
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
адвокат Ульянов (12.02.2014, 21:02) писал:Тамара Атамась
если это та "адвокатка" -то она реально не при памяти была еще когда я имела знакомство с ней, думаю, с годами лучше с головой у нее не стало. Надеюсь, коллеги помогу семье погибшего. И не думаю, что жена сидит сейчас и читает все эти коменты. Дай Бог ей сил.
(А.С. Пушкин)
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
старейшина
старейшина