«Визит»

0
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
ну давайте говорить честно.. свыше указ..как в садики так и в школы так и в пту что финансирования не будет и выкручивайтесь как хотите..и не дай Бог директора садиков или школ будут запросы на финансирование писать! иначе их уволят! а места свои нагрели..да и жалко... вот и за счет родителей и ремонты, и уборка..и все нужды! пока родители платят налоги со своей з/п + в школы и садики..так и будем жить...
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Горожане
+ 4
Местный

писатель (12.01.2013, 19:51) писал:Город став краще виглядати - це нормально. Це добре - в центрі все клас. Це зараховується.
Але є те, що у нас найдорожчий транспорт в Україні ( маршрутки). Те, що у нас витрачають по тоні хлору в питну воду кожен день, те, що у нас беруть хабарі за кімнати розміром в 9 метрів квадратних у гуртожитках. У нас закривають школи, а на їх місці вже нічого не відкривають - то це ненормально. Це погано.
Ми можемо будувати Потьомкінське село, але це буде просто красиве село. Зовні. . Бо ми вкладаємо мільйони в парк, але поруч з ним у нас живуть люди в будинку, який збудовано в 1830 році. Ніколи не були в таких гнидниках ?

Ця влада живе на наші податки і думаю, що ми можемо висловити з цього приводу свою точку зору - наскільки все правильно чи ні?

И во всем этом виноват Бабаев....да? Где Вы были когда Глухов город убивал??????
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:30, 28.01.2013
Я не казав про те, що Кременчук вбивають. Я кажу лише про витрати наших податків і про проблеми які існують. Та не більше.
Але цю приватизацію ми починали пробивати ще за Глухова і так само все було. І теж саме стосувалося Миколи Порицького - немає різниці - хоч Сидоров, хоч Петров

Цитата:Але є те, що у нас найдорожчий транспорт в Україні ( маршрутки). Те, що у нас витрачають по тоні хлору в питну воду кожен день, те, що у нас беруть хабарі за кімнати розміром в 9 метрів квадратних у гуртожитках. У нас закривають школи, а на їх місці вже нічого не відкривають - то це ненормально. Це погано.

Це як на мене - наша спільна провина. Загальна
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

Цитата:Мэрия Кременчуга через суд хочет забрать телекомпанию «Визит» у семьи Мельник

вот и вся суть споров...
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Far, как всё просто.
Мэрия себе на баланс хочет отобрать? "Визит" станет коммунальным?

Чья цитата?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:58, 12.04.2013
Все чепуха . Процес довгий - комунальна телерадіокомпанія подала в суд проти Візиту, аби відібрати майно. Але наступний суд буде в квітні, потім в травні. Потім ще і ще та ще знову. Робить немає чого людям от вони і балуються.
До речі, сьогодні на ТРК Візит передача Наголос. Тема витрати бюджетних коштів. Мене тільки одне цікавить - ладно там мама першого віце-мера виграли тендер на поставку берез по 112 гривень за штуку. Може їх з Америки везли? Ладно, у нас там ще готують дерібан поля в 168 га. Але як можна з автобусів 2008 року випуску зробити нові тролейбуси ? Оце питання? Отут і я відповіді не знаю. Але тим не менше передача буде. А щодо Візиту - товариство має бути конкуренція між ЗМІ. Бо інакше буде громадське телебачення, яке видаватиме ттільки одну точку зору і завжди правильні новини
Pak
Горожане
+ 7
Местный

писатель (12.04.2013, 15:57) писал:Але як можна з автобусів 2008 року випуску зробити нові тролейбуси ? Оце питання?

А как это связано с городскими властями? Как я понял вопрос, ЛАЗу поступил заказ на троллейбусы и он их "клепал" из того, что было. Отечественный производитель...

писатель (12.04.2013, 15:57) писал:А щодо Візиту - товариство має бути конкуренція між ЗМІ. Бо інакше буде громадське телебачення, яке видаватиме ттільки одну точку зору і завжди правильні новини

Должна быть конечно, еще СМИ должны быть адекватным. Пока в городе адекватен только "Телеграф". Хотя это присуще не только Кременчугу, последнее время новости на "1+1" тоже оптимизмом не отличаются.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:27, 12.04.2013
В чому неадекватність "Програми плюс" ?

Цитата:А как это связано с городскими властями? Как я понял вопрос, ЛАЗу поступил заказ на троллейбусы и он их "клепал" из того, что было. Отечественный производитель...

Покупця не ви обирали і я не обирав. ЛАЗ ні причому між іншим. Тролейбуси місту купувала компанія Краз Лізінг. За кошти міського бюджету. Не обв"язково тут кліпати ЛАЗ . Є ще Богдан виробник, і не тільки
Новини на 1+1 не дивлюся. На ТВі

А якщо чесно - я б не сказав , що "Програма плюс" не в адекваті. Навпаки - завжди є друга точка зору. Без неї не буває нічого. т ну хіба до індійця Кумара ( інвестора) не дозвонилися. А так все норм.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (12.04.2013, 15:57) писал:Все чепуха .

Та прямо-таки и чепуха. Там пляж, тут коммунальную собственность на многие миллионы "умыкнули" у общественности.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте