Товариство - телевежа належить в рівних долях ПТК "Візит" та УПДМН. Частки ці неподільні. Рішення суду з цього приводу є аж два - від 2006 та 2012 років. Перевірок до цього було чотири. Прокуратура, СБУ, ОБЕП та решта. Все добре - нашим чиновникам дуже хочеться заткнути журналістам рота. Та не більше
Але скажу чесно - в любому випадку, ніколи поки живий не писатиму, що рейтинг нашого нардепа за останні три місяці зріс й ніколи не напишу, що Потап та Настя не вагітні. Бо Потап вагітним не може бути в природі. Не буде цього - для такої хрені є газети БЮТ "Автограф" та газета міської ради "Вісник"
от шо то я нигде не встречал, шоб Виснык или Автограф по ППиське топатлись. а это чудо так так и норовит коллег лишний раз пнуть. от и весь уровень мельников и сопровождающих их рож
писатель писал:Жоден з журналістів телекомпанії "Візит" біля суда участь в пікеті не приймав. Наскільки знаю - пікет цей робили мешканці Кременчуцького району. Хто їм писав плакати , коли і де - не знаю. Знаю лише що ніхто з нас людей зібратися біля суду не просив.
"Где правда проступает сквозь туман, там терпит поражение обман..." Аж неудобно за Вас, Александр.
Cергію - нічого не зрозумів. Бачу замовний репортаж няні Віки . Тон такий - повчальний і відразу розумієш хто і що. Журналістів там не бачу - окрім КТРК де сьогодні одне на одного доноси пишуть - все за посаду редактора війну ведуть. Але вчора про це написав у Фейсбук - побажав їм швидше друг друга поїсти . І де неправда від мене ? Сергію уточняйте
До мене учасники пікету зверталися, але сказав я так - журналісти участі в цьому пікетуванні не приймають. Громадські організації різні так - до них звертайтесь
писатель (08.11.2013, 20:54) писал:Cергію - нічого не зрозумів. Бачу замовний репортаж няні Віки .
Понятно, остаётся только прикидываться... Чего там "замовного" в репортаже? С таким успехом каждый репортаж "Визита" можно "замовным" назвать. Баранов набрали, такого намекали, сдали практически всё. Хоть инструктаж с ними в следующий раз проводите. А толстому пальцы средние оторвите.
Огласите стоимость, сколько платите за "постоять под судом"? Безработных в городе всё больше, дайте людям возможность подзаработать.
писатель (08.11.2013, 20:54) писал:де сьогодні одне на одного доноси пишуть - все за посаду редактора війну ведуть. Але вчора про це написав у Фейсбук - побажав їм швидше друг друга поїсти
Можно из Фейсбука сюда также отзывы бывших работников Визита о Мельнике скопипастить
писатель (08.11.2013, 20:54) писал:І де неправда від мене ? Сергію уточняйте
Всё правда, Вы просто не знаете. Пойдёт и такой ответ.
Видео напомнило события годичной давности. Посейдон, пенсионеры с напечатанными плакатами и автобусы, которые подвозили активистов. И все те же проколы
(А.С. Пушкин)