писатель (30.11.2013, 20:26) писал:Почитайте, потім скажете
Ваша статья у меня есть и я её читал! Очередная порция мягко говоря - туфты! А если вы имеете ввиду липового фронтовика, то это уже, соответственно, его характеризует. Но, пока он мне до лампочки. А его труд, я почитаю на досуге. Статью закончу завтра. Если вы печать её отказываетесь - размещу её здесь на сайте, и отправлю в дружественные вам издания. Я думаю, они не откажутся напечатать мой ответ.
писатель (01.12.2013, 10:13) писал:Іва - побойтесь Бога ! Прочитайте спочатку
Iva (30.11.2013, 23:38) писал:Ваша статья у меня есть и я её читал! Очередная порция мягко говоря - туфты!
Вы перестали понимать русский язык? Напишу на украинском: Шановний! Стаття із вашої газети в мене є! Я її прочитав і маю бажання дати не неї свою відповідь, бо вона стосується мене особисто і ще тисячи інших людей які визволяли наше місто! Моя совість не дозволяє мені спостерігати, як деякі особи безсовісно паплюжать їх світлу пам'ять! Статтю закінчу під вечір. Бажаєте - надрукуйте у себе, якщо ні її надрукують інші.
Для людей с короткой памятью я напомню, как совсем недавно такой добропорядочный и талантливый, каким его пытаются представить собственные же кукловодные смишечки, инженер-бизнесмен, в свою недавнюю бытность депутатом, при поддержке своего подельника пытался захватить лодочную станцию «Ветеран», которую угораздило оказаться рядом с очередным его талантливым строением на месте пляжа.
Цитата:Участники митинга заявили, что депутат Мельник пытается забрать у них землю и полностью стать владельцем акватории затона. В руках у митингующих были плакаты: «Мельник-когда накушаешься?», «Мельник-каким образом ты появился на затоне?», «Мельник-прочь руки от «Ветерана».
Александр, может вспомните, расскажете своим читателям-зрителям? Проведёте аналогии. Вы же такие честные и объективные, за правду боретесь.
Сергію - ви ж знаете я такі речі пишу у двох частинах. Перша -як мер міста Олег Бабаєв за сто тисяч гривень приватизував приміщення Центрального переговорного пункту на вул. Леніна і закрив дві школи. І далі - хто і що у нас приватизував
писатель (01.12.2013, 15:34) писал:як мер міста Олег Бабаєв за сто тисяч гривень приватизував приміщення Центрального переговорного пункту на вул. Леніна і закрив дві школи. І далі - хто і що у нас приватизував
Даже не сомневался Позволю себе процитировать:
ednik (24.02.2013, 17:40) писал:Писатель, безусловно свободный, честный писатель. Но прочитав его освещение ситуации с косой у лодочной станции "Ветеран", невольно возникает мысль, что свобода Писателя определяется длинной цепи, на которой он сидит, которую, в зависимости от ситуации, укорачивает или послабляетт его босс Мельник.
Не довжиною цепу,але вирішенням проблеми - так думаю. Якщо є проблема то її вирішують, шукають різні варіанти, жоден з яких не пропонує знищення одне одного. Сергію - є різниця між цим. Тобто є проблема у мешканців Ревівки ? Є і ми про це кажемо і шукаємо вихід. і вихід цей є. Той же Мельник пообіцяв збудувати там аквапарк, або зразка його. Інше що від вас чую про постійну війну - не стільки від вас, як від чиновників виконкому. Але ж знаю добре практично кожного. І коли ви починаєте мені казати за одне , то одразу скажу за інше. Але це не вихід бо проблему відібранням всього у людини не вирішують. Це рекет, коли все відбирають
Немає питань - я не кажу за Візит, у кожного свої уподобання, але наступне. Ось хочу - читаю - Укрправду. Не хочу - не читаю. Хочу читаю Урядовий кур"єр. Не хочу - не читатиму. У нас всіх є вибір - ще є випуск теленовин КТРК. Є з чого вибирати, а можна дивитися полтавські новини ПТН.
Сьогодні Візит покаже як міська влада відбирає у них кореспонденцію на пошті. Мені теж цікаве це питання до речі - де межа ? Якщо пишу , що міська влада не реагує на заяви бабусь, які просять щось зробити з зупинкою на Аптеці - та стоїть на 4-х цеглинах і всі хто не йде вечором перечіпаються й головою в асфальт - це добре чи ні ?