«Визит»

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:11, 05.12.2013
Я не знаю як таке можна взагалі , але тут мова про утворене міськвиконкомом мале колективне підприємство "Візит" зі статутним капіталом 100 гривень - адвокат Ульянов тут немає помилки.
Рішенням суду ПТК Візит не скасовано. Рішення мерії - інша справа
Але маю сказати, що це рога і копита. За законом немає такої форми підприємство " мале колективне" . У Кременчуці - є.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Судом відмовлено скасування реєстрації ПТК Візит

До речі - пане адвокат. Чого ото говорити Візит чи не Візит. Розрахунки за кабельне телебачення проходять через підприємство "Візит сервіс". Це не Візит. Візит - це приміщення газети "Програми плюс" , де сидять журналісти газети.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

Far (05.12.2013, 21:04) писал:В Кременчуге теперь два "Визита"

На заборе тоже написано.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Вам потрібно приміщення редакції газети- то скажіть ми його звільнимо. Які питання ?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:21, 05.12.2013
Ех хлопці - сильно хочеться газету штурмом взять? Можете і так прийти - попатякаємо. Я всіх люблю і у мене всі друзі

ОК - зрозумів - наступним ви вдарите по ліцензії. Ну то хто цього не знає ?Пане Ульянов - а подивіться ви теж вчорашній репортаж КТРК - вам буде цікаво і корисно - а потім подебатуємо
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:29, 05.12.2013
Я не знав, що у вас ЮТУБ не видає назву Кременчуцькі новини за вчора - кажуть цікаво. тобто кошмар
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер
писатель, Вы про этот выпуск?
All we need is love(c)
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

адвокат Ульянов (05.12.2013, 21:38) писал:Який сюжет там слід було дивитись?

Та то прошлогодний

http://www.kremenchug.ua/movies/events/424-kremenchuck-novini-04122013-ltava.html
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Опитування людей про мітинг
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:47, 05.12.2013
Громадяни пересілдували свої власні інтереси , - ото і всі питання. А так нічого - всі ідіоти, але все гарно

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте