Там було широке опитування і на різні теми, частина з нього надрукована. Ще частина є на сайті виконкому. По інституту (кафедра транспорту) справді міськвиконком так і не отримав результатів, бо не заплатив. Однак я думаю, що тут не все чисто, тобто результати того глобального опитування похоронили, Але це не точне ствердження - так думки. До речі цікаві думки - а як точно похоронили ?
Добавлено спустя 52 секунды:
да і вартість того проекту була за сто тисяч гривень - по транспорту. Бо 40 тисяч сплатили, а потім почалася криза
Тоже задаюсь вопросом: на кой хрен исполкому выяснять какое из коммерческих (частных) изданий читают и доверяют? Тем более учитывая время и вечное нытьё о дырявом бюджете.
Не говоря уже об исследованиях единственного телеканала.
А ещё сейчас на зиму начали пилить дороги :) Т. е. распиливать деньги от переукладки асфальта. Хоть бы к снегу успели. Думаю будет как прошлый ремонт ул. Победы...
Как только задаешь вопрос: сколько оплатил исполком институту за последнее "исследование", то в ответ слышишь только, что это исследование было масштабным, глобальным и очень большим и т. д. и т.п.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Цитата:И не надейтесь услышать от этого человека правду - он слаб в этом смысле.
ViewPoint - розкажу , як це можна зробити: пишете запит, вам відповідають і все. Як на мене, то не з руки, там є теми з більшими сумами і це цікавіше. А так по поводу і без поводу піднімати галас, коли про найменше мова йде - навряд чи доцільно. А взагалі то - часу нема. Робота така - з крісла не вставать, з кабінету не виходить, нікого та нічого не бачить.
гражданин
гражданин
гражданин
пенсионер