Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Думаю, он (Бабаев) расстроен тем, что точка зрения, которую выкладывают о нем некоторые издания зависит не от текущего положения вещей, а от мнения владельцев по этому поводу.

Якби власники газети купували весь тираж, то тоді була б їхня точка зору і все. Але так як власник газети сам у себе тираж купувати не буде, то все має бути показано реально.
Підвищують тарифи - пишемо, що підвищують. Запрацював фонтан чи провели фестиваль - пишемо - запрацював, провели.
Видання сьогодні - справа комерційна. Не будеш писати правду - ніхто не читатиме. Ніхто не читатиме, то не буде тиражу. Не буде тиражу - не буде реклами. Не буде реклами, то не буде коштів. Не буде грошей - нічим буде заплатити в друкарню. Тобто газеті - якщо вона не фінансується за рахунок бюджету буде труба.

Іншого виходу ніж повідомляти правдиву інформацію - не існує. І зворотній варіант - комунальній газеті сьодні на сесії депутати дали мільйон грн. Я б на ці кошти взагалі випуск газети припинив і пішов би щось собі купити в магазині
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (26.06.2012, 14:46) писал:на сесії депутати дали мільйон грн.

И на что будет потрачен мильён народных денег?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
На газету "Вісник Кременчука". А загалом на неї та комунальну телекомпанію витратять в наступні чотирі роки 16 млн. грн.

Та мені б такі гроші. Я б відразу припинив би збирать з миру новини. І пішов би собі , купив пива та ковбаси
Pak
Горожане
+ 7
Местный

писатель (26.06.2012, 14:46) писал:Якби власники газети купували весь тираж, то тоді була б їхня точка зору і все. Але так як власник газети сам у себе тираж купувати не буде, то все має бути показано реально.

А вот например новости по Визиту никто не покупает, они идут как "прицеп" к пакету каналов. Тут можно показывать что хочешь. Когда Мельник с Глуховым вступили или создали "Третю силу" какая точка зрения могла попасть на экраны? А то, что какая-то комиссия диктует, о чем говорить, а о чем нет, нужно "забить".
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (26.06.2012, 15:02) писал:На газету "Вісник Кременчука".

Кому - понятно. Вопрос - на что?
На что коммунальная газета будет тратить миллион денег налогоплательщиков. Кто контролирует эти расходы?

писатель, чем, кстати, закончилась история, озвученная несколькими страницами ранее? Если закончилась.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Є приклад ВВС. До речі цікавий.
Телеканал існує за рахунок абонентської плати. В Англії - він самий найбільший
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (26.06.2012, 13:52) писал:«Кременчуцький простір» - так називається громадська організація, в яку увійшли керівники УЖКГ Кременчука, штатні чиновники міськвиконкому, депутати районних ради від БЮТ й прихильники цієї партії.
Минулого понеділка,( вчора) саме на засіданні цього владного простору чиновники мерії розповідали представникам міських ЗМІ та самим собі про те, яким у нашому місті має бути інформаційна політика.

А чего Вы вообще туда ходили? Проигнорировать нельзя собрание какого-то непонятного ОО? Сидели бы они там сами себе рассказывали, что и где показывать И не было бы никакой проблемы.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Влада захід готувала. Не могли не піти, бо далі нас би звинуватили у несправедливому ставленні

Загрозливо просто для нас - коли починають казати - як правильно робити, що робити,
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Белокурая Жози (26.06.2012, 14:33) писал:Вот знаете, Бабаеву нет причины расстраиваться. Потому что надо быть идиотом, чтоб назвать черное белым.

Ви знаєте, я теж так думав. Але той же "Телеграфъ" підняв таку істерію з того, що за ініціативи міського голови було проведено низку "суботників": аж гидко було читати, як вони намагалися цю гарну ідею із благоустрою міста звести до знущання над школярами та іншими категоріями городян.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 509
Аксакал
Белокурая Жози
17:36, 26.06.2012

Старший сержант запаса (26.06.2012, 16:12) писал:Ви знаєте, я теж так думав. Але той же "Телеграфъ" підняв таку істерію з того, що за ініціативи міського голови було проведено низку "суботників": аж гидко було читати, як вони намагалися цю гарну ідею із благоустрою міста звести до знущання над школярами та іншими категоріями городян.

Будь-яку гарну ідею можна перекрутити та спотворити, якщо мати це собі на меті. Але, я вважаю, що не треба робити з людей дурнів, що неспроможні відсіяти зерна від плевел. А подавання просіянної через сито цензури інформації, чи подавання ії в рафінованомі вигляді - що це, як не бажання "пожувати" та наказати лишень ковтати?
Будь яка цензура є шкідливою насамперед для влади. Бо немає нічого солодшого, чим "запретний плод". А там, де існує брак інформації, чи є хоча б натяк на цензуру - виростає гарний врожай домислень, пліток та недовіри.
І, якщо там, нагорі, не розуміють таких простих речей, то хто ж їм лікар?
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте