Журналисты у вице- мера дома

0
Забаненные
+ 21
Местный
Вулицю Рокосовського ще при глу інтенсивно марафетили, в телеграфі навіть цікава стаття була на цю тему - хто там живе. І яке з нього, в біса, "царське село"? Там що царі живуть чи колись бували? Як на мене - гламурний гнидник, чи якось так...

писатель 08.06.2011, 11:42 писал:І немає тут різниці - Глухов, Бабаєв, Петров чи Іванов. Хто б не прийшов, він робить одне і теж. Ділить міські гроші з врахуванням власних інтересів і власного достатку. Все інше - ось той кращий чи цей кращій - глупості. Всі однакові


Це, в принципі, вірно, але Бабаєв, будучи небідною людиною хоча б не смокче гроші з міста, а також намагається вирішувати проблеми міста, а не розводить руками, що, мовляв, нічого зробити не можна.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ви самі вірите в те, що кажете?
Ось наприклад це

Гібридними чорнобривцями вдарять по трояндам

Міліція займеться комунальними квіткарями. Квіткарі, у свою чергу, терміново викопують раніше висаджені троянди і саджають на їх місце гібридні чорнобривці.

Міське Управління Внутрішніх Справ вивчить справу із висаджуванням у Кременчуці квітів. Зокрема, 2700 троянд, які повинні були розквітнути тиждень тому на вулицях міста. Причина зацікавленості досить прозаїчна. Звідки гроші, витрачені на їх купівлю, хто продавець цих квітів, чому купували те, що не виросло. Є й інші питання, пов’язані з тендерами.
Вивчатимуть квітникарство фахівці відділу МВС по боротьбі з економічними злочинами.
Про те, щодо цьогорічного саджання квітів проявили зацікавленість міліціянти, представникам ЗМІ розповіли джерела у міському Управлінні Внутрішніх Справ. Міліціонери вже конфіскували всю документацію, яка стосується прикрашення міста квітами. Однак результати оприлюднять після того, як вивчать усі документи.
Насправді ж керівника "Благоустрій Кременчука" Руслана Федорченка за грати через витрати грошей на квіти, які ніколи не розквітнуть, не посадять. Бо фактично причин для репресій немає. У приватній розмові з представниками ЗМІ керівник КП “Благоустрій Кременчука” пояснив, що квіти висадили, але тендер на їхню закупівлю ще не провели.
У такому ж випадку все те, що не виросло на клумбах, можна вважати подарунком місту. Саме за подарунки нічого не платять, тож підстав для порушення кримінальної справи немає. Відповідно, справжні троянди для парків і скверів іще купуватимуть. А от коли їх саджатимуть, співрозмовник не уточнив.
"Нічого такого не було і ніхто документів у них не відбирав, - у приватній розмові керівник КП "Благоустрій Кременчука" Руслан Федорченко пояснює, що посадити його за грати в цьому випадку не вийде. - Ось ви кажете про троянди, які посаджено біля міськвиконкому. (Ці квіти у переважній більшості заснули навіки). Але подивіться на троянди, які розквітли на перехресті 60 років Жовтня та пров. Героїв Бреста. Загалом загинуло відсотків сім та ще 200 кущів украли", - керівник комунального підприємства не змінює свою думку. За нею – спочатку винні самі кременчужани.
За його словами - технологія при висаджуванні квітів не порушувалася. Гірше, що насправді, і цього Руслан Федорченко не спростовує, троянди могли загинути через те, що їх вирощували у теплицях, і тому частина з них справді могла не витримати суворого кременчуцького клімату. От тільки, чим наш клімат суворішій за харківський чи дніпропетровський – невідомо.
P.S. Минулої середи працівники КП “Благоустрій Кременчука”, на великій клумбі біля мерії, терміново викопували перші 200 заснулих навіки троянд. На їх місце так само терміново висаджували гібридні чорнобривці. Ці квіти, вартість яких не оприлюднюється, до Кременчука привезли з Комсомольська.
- Да і між іншим - ви часом не знаєте, у кого з кременчужан ( яке підприємство тримає там теплиці і хто його власник?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте