"Визит" - "От разрухи в голове - до разрухи стране"

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ви ж в такому випадку одразу кажіть - ви хочете чи подивитися чи почитати? Якщо почитати, то що - про кого - може я у себе знайду
Забаненные
+ 21
Местный

писатель 16.06.2011, 15:30 писал:Ви ж в такому випадку одразу кажіть - ви хочете чи подивитися чи почитати? Якщо почитати, то що - про кого - може я у себе знайду


Ну, наприклад, звідки у нашого прокурора BMW X5 (можливо вже інший автомобіль), та взагалі де поліцаї беруть гроші на свої автомобілі (нещодавно бачив даїшника на мерседесі "лупатому", вже, падло, навіть не ховається) звідки у начальника міської міліції 2-ух поверховий маєток, про поліцаїв-гестапівців, на яких заведені справи, а вони далі працюють, куди діваються гроші з бюджету і хто за це відповідає (турист щось казав про завищену вартість суботників). Щось таке...
Горожане
+ 25
Старожил
По-моему телевидение всегда существовало для заливания в массы голов кучи ненужного хлама и пропаганды политиканов. По этому поводу оч. хорошо написал Пелевин в "Поколении П", еще 15 лет назад. Недавно и фильмец вышел - оживили тему... Но лучше читайте сначала книгу. В фильме очень плохо показали самый важный момент и суть книги...

Почему нынешний мэр так пиарится уже после выборов? Неужели ему так важно, что о нем теперь думают кременчужане? Не думаю, что успешному бизнесмену присущи какие-то детские комплексы неполноценнности типа "посмотрите, какой я молодец".
Ответ на вопрос прост - в следующем году выборы в ВР.

Негативно ли я отношусь к действиям власти? Нет. Потому, что в нашей стране воровали, воруют и будут воровать. Будут всовывать "своих" и "свое". Но самое главное - людям нужно дать то, чего они хотят. Обычному "пересичному" гражданину дать нормальные условия существования..... Что, в принципе и делает Мейданович.

А всякие там "Кулиничи".... Мы живем в рыночной экономике. Она является либеральной и ее главный фактор существования - спрос рождает предложение. Вы зайдите и посмотрите, что продукцию там разгребают сразу после впечки. Тобишь - она пользуется спросом. Жаль только, что денюжки кременчугские утекают куда-то в харьковскую обл.

Почему у нас более 50 оконных фирм, вырывающих друг у друга клиентов зубами, а никто из них не додумался ставить такие мини-пекарни? Я вижу, что всех лишь давит жаба, что где-то маркетологи оказались умнее.... Да и правда - 90% кременчугских бизнесменов не имеют не то чтобы экономического - вообще высшего образования. А мысль начать бизнес приходит не от повышения уровня жизненной мотивации, а от нехватки уровня зарплаты на первичные потребности.
Женщина-тоже человек!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Newsmaker
00:40, 19.06.2011

Цитата:Обычному "пересичному" гражданину дать нормальные условия существования..... Что, в принципе и делает Мейданович.


Трошки не так - людей цікавить не лише прибирання вулиць...

Цитата:Ну, наприклад, звідки у нашого прокурора BMW X5 (можливо вже інший автомобіль), та взагалі де поліцаї беруть гроші на свої автомобілі (нещодавно бачив даїшника на мерседесі "лупатому", вже, падло, навіть не ховається) звідки у начальника міської міліції 2-ух поверховий маєток, про поліцаїв-гестапівців, на яких заведені справи, а вони далі працюють, куди діваються гроші з бюджету і хто за
це відповідає (турист щось казав про завищену вартість суботників). Щось таке...


Добре - і тут ( бо більшість вже в газеті була) цікаве питання - де ви кажете живе новий начальник міліції Дзюбаненко ? Я його готовий полюбити всім серцем

Одне мене цікавить - начальник КМУ УМВС Сергій Зюбаненко не хоче віддати дітям конфісковані у школі інтернати нетбуки в кількості 19 штук чи він їх вже продав ?
Pak
Горожане
+ 7
Местный

Карліто 17.06.2011, 22:16 писал:Ну, наприклад, звідки у нашого прокурора BMW X5 (можливо вже інший автомобіль), та взагалі де поліцаї беруть гроші на свої автомобілі (нещодавно бачив даїшника на мерседесі "лупатому", вже, падло, навіть не ховається) звідки у начальника міської міліції 2-ух поверховий маєток, про поліцаїв-гестапівців, на яких заведені справи, а вони далі працюють, куди діваються гроші з бюджету і хто за це відповідає (турист щось казав про завищену вартість суботників). Щось таке...

Мне кажется, что эти темы так и останутся не раскрытыми местными СМИ, разве, что "1+1" полезет ворошить улей, да и ответ я знаю без них. Ну узнают все откуда, и что дальше, вот мой дедушка узнал, что Ленин не такой как о нем рассказывали, и что? Даже если бы он это узнал на 40 лет раньше, при том строе это что-то бы изменило? Меня больше интересует другой вопрос, почему я подав заявку в "Добробыт" о проблемах с вентиляцией 27 марта (ничего не путаю, дату помню точно) мастер ко мне пришел только 8 июня. На мои звонки каждую неделю дежурному, заму директору и директору получал один ответ:"Мы разберемся и Вам перезвоним". Почему крыши после капитального ремонта потекли от первого дождя? Почему в светофорах на жд вокзале на горят красные лампочки для пешеходов? Когда в этом будет порядок, тогда, от скуки, и до остальных доберемся.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель 18.06.2011, 16:08 писал:Добре - і тут ( бо більшість вже в газеті була) цікаве питання - де ви кажете живе новий начальник міліції Дзюбаненко ? Я його готовий полюбити всім серцем

Одне мене цікавить - начальник КМУ УМВС Сергій Зюбаненко не хоче віддати дітям конфісковані у школі інтернати нетбуки в кількості 19 штук чи він їх вже продав ?


Так как все -таки звучит фамилия начальника КМУ ? Дзюбаненко или Зюбаненко ?
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Чи є принципова різниця, коли мова йде про 19 нетбуків , які відібрали у дітей-сиріт з ЗОШ №21.
І де ці нетбуки - міліціянти на них друкують протоколи ? А дітям що ?
Pak
Горожане
+ 7
Местный

писатель 18.06.2011, 22:07 писал:Чи є принципова різниця, коли мова йде про 19 нетбуків , які відібрали у дітей-сиріт з ЗОШ №21.
І де ці нетбуки - міліціянти на них друкують протоколи ? А дітям що ?


Расскажите подробности или дайте ссылку, что-то эта новость прошла мимо меня
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та такий скандал гарний - в газеті стояв. Ще на мене генерал Рудяк обласний наїхав - каже заказуха. Ага - вгадав пальцем в небо. Щас пошукаю

Для чого міліції дитячі комп'ютери?

Правоохоронці відібрали у школи половину комп'ютерного класу. Чому?

Як відігралися на учнях?

У дітей відбирають комп'ютери не лише батьки, аби діти не псували собі зір вечорами. Те ж саме робить і міська міліція. Втім, у цьому випадку турботи про здоров'я дітей якраз і немає. Натомість, правоохоронці після свого рейду до школи №21 можуть забути про всі проблеми з комп'ютеризацію міського управління внутрішніх справ.
Причина - міліціонери відібрали комп'ютери у дітей й тепер вони повністю озброєні для друкування протоколів. Повністю, бо 19 нетбуків, ними відібраних, має вистачити для всіх, включно з черговим по управлінню та прибиральниками.
Відповідно, після міліцейського наїзду у школі-інтернаті повернулися до старих часів, коли за одним комп'ютером сиділо по двоє-троє учнів.
А починалося все доволі оптимістично - у навчальному закладі спочатку провели тендер на купівлю нетбуків. Але потім міліціонери їх конфіскували, як контрафактні.
"Така прикрість. Ми все робили законно, але прийшли правоохоронці і нас звинуватили у купівлі контрафактних нетбуків. У поясненні вчитель написала, що міліціонер, який відбирав комп'ютери, заявив, що тепер їх вистачить міському управлінню внутрішніх справ", - директор навчального закладу Олександр Кузема розповідає "Програмі плюс", що нетбуки, вочевидь, потрібні не лише школі. Людям з погонами вони теж не зайві.

У чому звинувачують директора?

"Мене звинуватили також, що ці нетбуки куплені за завищеної ціною, ніж та, яка була минулого року, - говорить представник освіти. - Усі документи у мене є. Зокрема, є наказ і цінові пропозиції. Мене звинувачують у тому, що я уклав угоду з підприємством "Іт Стар". Але всі документи з цього приводу є також. Зокрема, є свідоцтво про торговий знак. Я не видумував ціни, а фірма, яка постачала нетбуки, столична. Вона має всі документи і свідоцтва", - за словами Олександра Куземи, він купив на тендері найдешевшу техніку, яку пропонували. Вартість одного комп’ютера 4450 гривень. Інші цінові пропозиції були більшими.
Компанія повинна була надати 43 нетбуки НР mini 5101. Представник фірми привіз першу партію – 23 штуки, а потім іще 20 штук. Усі нетбуки мають гарантійні талони терміном на два роки, відповідні програмне забезпечення та паспорти. А от перевіряючі з міліції виявили, що 19 нетбуків з них контрафактні".
"Уже місяць наші нетбуки лежать у міліції. Які вони - контрафактні чи ні, як це з'ясували, ніяк не можу зрозуміти", - говорить Олександр Кузема.
Що стосується решти цінових пропозицій, то приватне підприємство "Сироватко" пропонувало інтернату нетбуки за 4600 гривень. Інша пропозиція - за 4700 гривень. Директор вибрав найдешевший варіант і каже, що всі вимоги та терміни ним витримано, але чому звинувачують - сказати не може. Гірше, що у цьому випадку від дій дорослих постраждали діти. Що буде далі, керівник школи не знає. Але скаргу на дії правоохоронців до Генеральної прокуратури Олександр Кузема направив.

Які вони, дитячо-міліцейські нетбуки?

У HP Mini 5101, які відібрано у дітей, реалізована стандартна для нетбука конфігурація. Модель працює під управлінням процесора Intel Atom N280 з тактовою частотою 1,66 ГГц. Вона оснащена 1 ГБ оперативної пам'яті і вінчестером - 160 ГБ. Також модель комплектується інтегрованим графічним адаптером Intel GMA 950.
Вартість HP Mini 5101 складає близько $ 550, але є й більш доступні модифікації з попередньо встановленою операційною системою Linux і меншим екраном дозволу.
Комп'ютер має всі необхідні функціональні елементи, які відповідають його класу. На передню панель винесена тільки клавіша активації бездротових комунікацій. HP Mini 5101 оснащений модулями Wi-Fi стандарту і Bluetooth.
Сьогодні, за даними Інтернет-магазину Я спамер, такі комп’ютери взагалі зняті з виробництва. Однак на складах компанії є більш доступні конфігурації нетбуків “Х’юлетт Паккард” і купити їх можна за ціною 3413 грн.

Коментар правоохоронців

Відомо, що звернення до Автозаводського районного суду, яким дозволено відібрати в інтернату техніку, підписав в.о. начальника міського управління внутрішніх справ Сергій Зюбаненко. “Програма плюс” поцікавилася у нового керівника міської міліції - чому?
“За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею 364 та 366 Кримінального кодексу”, - головний міліціонер міста каже, що на відібраних у дітей комп’ютерах ніхто не працює.
“Ситуація така: при проведені тендера була порушена процедура його проведення. Не було конкурсу, а купили комп’ютери за завищеною ціною. За нашими даними, перевищення склало 250 тисяч гривень, - розповідає Сергій Зюбаненко. - Це кримінальна справа з речовими доказами, яку розслідує прокуратура міста. Мова в ній про підробку документів та перевищення службових обов’язків”.

Так обиділися міліціонери - кажу їм потім - а ви хлопці нікому паперів не показуйте, все в таємниці тримайте і побачите
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель 18.06.2011, 22:07 писал:Чи є принципова різниця, коли мова йде про 19 нетбуків , які відібрали у дітей-сиріт з ЗОШ №21


Вот так писатель расписался в отсутствии профессионализма....
Грустно,девицы(С)
Цитата из Ильфа и Петрова.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте