писатель (24.04.2012, 15:47) писал:ри чому тут Конституція і де в такому випадку мої права ?
А Вы вне закона живете? И при чем здесь права, не покупайте газету на ненавистном языке, тем более вы и сами все знаете в этой же кухне работаете, пишите на украинском и будет вам счастье. Кста, я ПП не покупаю лишь по одной причине, что она на украинском. Возможно ВК еще и прибыля будет получать, что перешли на русский , да и не совсем они и перешли, вот зашла на их страницу, через раз новости микс аля руссо-украинский,
писатель (24.04.2012, 15:52) писал:Кременчуцька міська організація Національної спілки журналістів України висловлює свій протест із приводу переведення газети міської ради “Вісник Кременчука” (Кременчук, Полтавської області) з державної мови на російську мову (газета від 16.04.2012 р).
Да наехали теперь на "Вісник.."! Что тут непонятного, - предвыборная война началась!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
писатель (24.04.2012, 15:52) писал:Написано все правильно - для чого утискувати права одних за рахунок інших?
В чем ущемление то? Я чего-то не понимаю, спрос покажет , ущемили права или нет, не будет продаж на русском, перейдут обратно и тд, как вариант, уж не знаю, что там за пиар-ход заложен.
Цитата:Да наехали теперь на "Вісник.."! Что тут непонятного, - предвыборная война началась!
Це не вибори. Передвиборча війна ще не починалась. Для чого поспішати. Тим більше наприклад я точно буду агітувати за партію покращення життя
Цитата:В чем ущемление то? Я чего-то не понимаю, спрос покажет , ущемили права или нет, не будет продаж на русском, перейдут обратно и тд, как вариант, уж не знаю, что там за пиар-ход заложен.
Який піар -ход, де він і що це за ход? Сказав би, але не можна. Газету хоч на китайському випускай - тираж від цього не зміниться ні на грам
Агітувати буду бо життя так покращилося, так покращилося, що якби ще куди було йому покращуватися, то точно був би повний трумбець. Небагато і залишилося до такого - називається померти так з музикою. Щодо зауважень в журналістиці, то у нашому колективі - як на кладовищі. Про колег - або гарно, або ніяк. Як про небіжчиків померлих у молодому віці І щодо балансу в мовній політиці. Він у нас нормальний. Змінювати його в той чи інший бік сьогодні не варто. Ніхто не може заборонити розмовляти на російській. Ніхто не може заборонити розмовляти на українській. Є газета "Набат" - російськомовна ( орган КПУ) - і добре - немає тут питань. У неї своє коло читачів і тираж в півтори копійки при ціні 2 копійки. Але є газета влади . Є закон, його ніхто не змінював
Висунули претензію, бо є причини. Головна - журналістам не можна порушувати закони, бо пишуть вони про те як закони виконуються. А якщо вони самі їх порушують, то як тоді писатимуть ?
писатель (24.04.2012, 16:22) писал:Є закон, його ніхто не змінював
Вы так сведущи... Так запрещён у нас русский язык? Если нет, тогда почему собственник газеты, не может позволить себе напечатать ту или иную статью или даже газету целиком, на русском языке?
Iva (24.04.2012, 19:42) писал:Так запрещён у нас русский язык?
потому что в регистрации газеты указана как украиноязычная...
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
пенсионер
пенсионер
пенсионер
гражданин