[NEWS] У кременчужан украли пляж

0
Забаненные
+ 21
Местный

Citadel (19.02.2013, 17:06) писал:А где же ярко выраженные борцы за Украину из "свободы"? Слабо им там все поломать на берегу? Или они только памятники Ленину сносить могут? Оборзевший телемастер избивает людей! Или он уже перекрашен в их цвета???


Вони у мене на подвір’ї чатують комуністі.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

адвокат Ульянов (19.02.2013, 18:17) писал:Чому цього не робимо?


Kanarsky (19.02.2013, 17:56) писал:откуда мне знать... боялся может человек, его ж там ваш команданте закопать на пляже обещал.




Милиция бездействовала.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Це було у 2011 році, у травні. Якщо було? Сьогодні - 2103 рік , лютий. Не товариство - он у вас є комунальна газета для такого.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (19.02.2013, 18:26) писал:Не товариство


Да кто бы сомневался Браво!
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Прізвище цікаве - цей чоловік був восени на мітінгу перед Посейдоном. І він же виступав на через тиждень на засіданні депутатстької комісії. Гірше, що про заяву він тоді теж нічого не казав. То чому? Чим більше я оце читаю, тим більше у мене запитань

Мітинг був восени цього року, але на ньому про цей випадок не казали і заяви тоді теж не було.

І я бачив ці фото в Автографі - темні як наше життя. А тут у них інша якість -. Не - тут без комунальної газети не розібратися. Думаю там про це напишуть
Забаненные
+ 21
Местный
писатель, їй-богу не розумію чому ви захищаєте цю людину. Для мене, особисто, достатньо того, що комунальна ТК якось непомітно стала приватною.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Карліто, чего же тут непонятного? Если писатель не будет этого делать, то останется без работы. Вот такая "независимая журналистика".

писатель (19.02.2013, 18:33) писал:І я бачив ці фото в Автографі - темні як наше життя. А тут у них інша якість -. Не - тут без комунальної газети не розібратися. Думаю там про це напишуть


Давайте уточним Вашу позицию - т.е. фотографии - явная подделка, на фотках совсем не Мельник, а пострадавший - подставной. Всё правильно?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 14
Местный

Карліто (19.02.2013, 18:34) писал:писатель, їй-богу не розумію чому ви захищаєте цю людину


тю! чего тута на панимать? бабло он у этой людини получает. баб-ло

у-у-у-у! я тащусь на каждое ихнее ТВ найдется противоихний интернет

Цитата:В конце девяностых телекомпания "Визит" получает телевышку, построенную за деньги государственной компании занимающейся транспортировкой нефти. Объект, стоимостью несколько миллионов гривен, перешел в руки жены Александра Мельника.


http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_kremenchugskij-mediamagnat-izbil-cheloveka/483293

а тута и оборзеватель подписался

Цитата:КРЕМЕНЧУГСКИЙ МЕДИАМАГНАТ ИЗБИЛ ЧЕЛОВЕКА


http://obozrevatel.com/crime/68041-kremenchugskij-mediamagnat-izbil-cheloveka.htm

ой чё буде-е-е-ет
Горожане
+ 74
Великий Гуру
і мене послухайте трошки
Не далі як у минулу п"ятницю я давав слідчому пояснення по факту заяви народного депутата України Юрія Анатолієвича Шаповалова, чия заява потрапила в єдиний реєстр. Це заява про відкриття криімнальної справи проти мене - Олександра Курилова , редактора газети "Програма плюс"
Що зміг, я наказав, але я не впевнений , що завтра мені не принесуть з міліції підозру, в якій скажуть - ти намагався приватизувати громадську організацію - міську спілку журналістів України. По друге, мені скажуть як витікає з заяви народного депутата - що я намагався розхитувати стабільність в Україні.
То наступне скажу - надалі всі заяви пана нардепа ділитиму на сто , а після цього і хто хоче, той нехай йому допомагає. Бо такі заяви як на мене , він не лише на мене приготував. Там ще є люди.
Але раз Біблію читаю, то зі злістю відповідати йому не буду. Не дочекається він цього. Але мудрі слова і в газеті , і на ТБ - скажу обов"язково. Але без образ. Отак буде правильно,

Цитата:В конце девяностых телекомпания "Визит" получает телевышку, построенную за деньги государственной компании занимающейся транспортировкой нефти.


Я пом"ятаю ті часи - там не було ніякої іншої компанії, окрім Візиту. А статті - це діло таке - мої проти нардепа теж появляться. Не питання
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
22:09, 19.02.2013
писатель, та понятно, что не просто так всплывает, но ведь вышеизложенное имело место быть? У нас же на дворе не 1937, по политическим статьям не сидят, уголовщины достаточно
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте